De Brabantse meerkamp

€ 79,50 p.p. incl. BTW

Programma

   
PROGRAMMA  
   
13.30 uur  Ontvangst met koffie/thee en een versnapering 
   
14.00 uur Uitleg van het programma
   
14.15 uur Brabantse Meerkamp
 
Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team? Een outdoortraining of een dag op de hei is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen en is vaak genoeg om mensen zover te krijgen dat ze gelijkgericht werken aan gezamenlijke prestaties. Een uitstekende vorm van teambuilding zijn teamuitstapjes of survivaltrainingen zoals de Brabantse Meerkamp van de Heische Hoeve. Een gezellig en leerzaam uitje, wat is gericht op het verbeteren van de onderlinge sfeer.
 
Met een knipoog naar het dagelijks werk op en rond een Brabantse boerderij voeren de deelnemers in teamverband opdrachten uit. De Brabantse Meerkamp is een ideaal bedrijfsuitje als het gaat om teambuilding. De teams nemen het tegen elkaar op tijdens verschillende activiteiten. Elke activiteit duurt ongeveer een kwartier. Op een ludieke en sportieve manier gaan de onderlinge teams de strijd met elkaar aan tijdens onderdelen als de melkbussenrace, kruiwagenrace, touwtrekken, de A-loop, bamboebuilden en boogschieten. De ultieme test is de vraag wie van de teams over het water kan lopen?
Tijdens deze avontuurlijke competitie draait het om samenwerking, communicatie, teamgeest en natuurlijk wedstrijdgeest! Oh ja, en over de zin en onzin van kledingcodes in relatie tot teambuilding: bij De Heische Hoeve gaan alle deelnemers aan de Brabantse Meerkamp standaard gekleed in overall en klompen.
   
15.15 uur Pauze
   
15.30 uur Vervolg Brabantse meerkamp
   
16.30 uur Gezamenlijke borrel
   
18.00 uur
BBQ met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 
 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
   
21.00 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje
     
     

 

Specificaties

Prijs
€ 79,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 12
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
Jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
 • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid De Brabantse meerkamp

Programma
8.4
Vriendelijkheid personeel
8.8
Algemeen oordeel
8.6
Kwaliteit diner/BBQ
8.8
Aanbevelingspercentage
98.4%
Aantal metingen
183

Gastenboek

 • 30 oktober - AFL Groep BV (31 pers) geweldige accomodatie, alles top geregeld. dank voor het leuke, zeer aangename verblijf
 • 30 oktober - AFL Groep BV (31 pers) Gezellige leuke ervaring! :D
 • 5 oktober - GEMEENTE NIJMEGEN | Bureau Handhaving en Toezicht (50 pers) Wij als Gemeente Nijmegen hebben een super leuke dag gehad op de Heische hoeve, het Brabantsemeerkamp is zeker een aanrader als je het hebt over team-spelen. Het eten was goed en de bediening vriendelijk!
 • 1 oktober - Swijnenburg Transport Werkendam B.V. (40 pers) x
 • 15 maart - Jeroen Bosch Ziekenhuis, afd. Intensive Care A3 (25 pers) Gastvrije ontvangst, relaxte sfeer.
 • 23 oktober - Van der velden rioolrenovatie technieken (21 pers) Dat het een onvergetelijke dag was
 • 23 oktober - Van der velden rioolrenovatie technieken (21 pers) Het feit dat duurzaamheid binnen de organisatie heel belangrijk is vind ik heel goed.
 • 23 oktober - Van der velden rioolrenovatie technieken (21 pers) Leuke lokatie, leuk programma, vriendelijk personeel
 • 23 oktober - Van der velden rioolrenovatie technieken (21 pers) Erg leuke dag gehad alles prima verzorgd
 • 22 maart - Kasteel Heeswijk (35 pers) We hebben ons super goed vermaakt op de Heische Hoeve, het weer was ons gunstig gezind waardoor de buitenactiviteiten goed uitgevoerd konden worden! Het was een geslaagde dag.
 • 7 september - Brandweer Brabant-Noord (34 pers) Dat we erg genoten hebben
 • 7 september - Brandweer Brabant-Noord (34 pers) Vriendelijke ambiance, met veel mogelijkheden.
 • 7 september - Brandweer Brabant-Noord (34 pers) I
 • 7 september - Brandweer Brabant-Noord (34 pers) Wij hebben met de afdeling risicobeheersing van brandweer Brabant-Noord een geweldige dag gehad bij jullie. Dank daarvoor en voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet Kees van den Heuvel
 • 7 september - Brandweer Brabant-Noord (34 pers) Een prachtige locatie waar je geheel verzorgt kunt worden voor een goede teamspirit
 • 11 juli - HanSe Staalbouw B.V. (105 pers) onze complimenten voor de ontvangst, begeleiding en de barbecue van afgelopen zaterdag bij de Heische Hoeve. Dankzij de enthousiaste leiding heeft iedereen op een gezellige en leuke manier samen kunnen werken aan de diverse activiteiten van de Brabantse Meerkamp. De rit met huifkarren was zeer geslaagd en ontspannen na een actieve middag. De producten bij de bbq waren van goede kwaliteit en er was keus genoeg. Nogmaals en namens het bestuur van Pv Hanse onze hartelijke dank.
 • 11 juli - HanSe Staalbouw B.V. (105 pers) een leuke toko. lekker spul. met simpele dingen leuke spellen maken.
 • 17 oktober - Politie Oost Brabant (36 pers) Vol verwachting naar buiten kijkende en weten dat er heel veel buiten georganiseerd was, ging de telefoon. Werd ons medegedeeld dat het weer erg slecht was op lokatie, heel veel blubber en er nog veel meer regen aan kwam zetten. Men had een pracht oplossing, boogschieten EN 4x4 jeeprtail in de omgeving over ongeveer 50 km. Fantastisch! De bus was keurig op tijd, dus snel naar Loosbroek. Aankomst lokatie: Prachtige hoeve, schitterende omgeving, heul veul regen. Koffie met kersengebak in een prachtig verbouwde Hoeve. Alles was daar aanwezig, brandende open haard, heel goed gevulde bar, vers fruit, sapjes maar voor het autocrossen, geen alcohol (maar dat kon later heel goed worden gecompenseerd). Halve groep boogschieten en halve groep jeeptrail. Bij het schieten was begeleiding (maar goed ook) en tijdens het crossen reed men op gps-coordinaten. Prachtroute met heeeeel veel blubber, diepe gaten en slootjes erlangs. De begeleiding van de Heische Hoeve hield een scorenlijstje bij en de winnaars werden verrast met champagne. Hierna heerlijk wat vernaperingen gedronken in afwachting van de BBQ. EN DIE WAS GEWELDIG !!!! Grote bakken mooi houtskool en heel veel prachtig vlees en vis. Voor de mensen met een dieet, allergie of geloofsovertuiging werd ook heel goed voor gezorgd. Er lag ook een prachtige zalm bij van ongeveer 70 a 80 cm in de folie. HEERLIJK en dan gaat de tijd steeds sneller. Resumé: Contact met de Heische hoeve, ondersteuning van de medewerkers van de Heische hoeve, omgeving en ambiance, eten en drinken, gebruikt materiaal: alles helemaal fantastisch!!! O ja. Zeker niet onbelangrijk. Doordat wij met meer dan 35 personen waren, was het gebruik van de bus GRATIS. Ik ben niet iemand die ergens reclame voor zal maken maar dit is een uitzondering. In zee gaan met de Heische hoeve is 1 groot plezier en erg makkelijk voor de organisatie. Succes en wellicht tot ziens!
 • 9 oktober - Rabobank Utrecht - Financial Services (27 pers) Top dag gehad! Een ieder heeft op zijn of haar manier genoten. Heerlijk gegeten en als een echt team naar huis gegaan ;)
 • 1 juni - Personeelsvereniging De Groot (35 pers) Het was kei gezellig. Super bedrijfsuitje De Brabantse Meerkamp bij de Heische Hoeve. Veel gelachen, buiten actief geweest met collega's en een fantastisch verzorgde barbecue! Een echte aanrader!

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.