Ontdekkingstocht door Brabant

€ 125,00 p.p. incl. BTW

Programma

 
   
PROGRAMMA  
   
10.15 uur Ontvangst met koffie/thee en een versnapering.
   
10.45 uur Uitleg van het programma.
   
11.00 uur Fietstocht naar de Kilsdonkse Molen
We vertrekken per familiefiets naar de Kilsdonkse watermolen
   
12.00 uur Rondleiding Kilsdonkse watermolen
Via de lanen van het eeuwenoude landgoed Zwanenburg komen we aan bij de 14e eeuwse Kilsdonkse watermolen in Dinther. Deze molen is met een gecombineerde aandrijving een zogenaamde 'watervluchtmolen'. Deze molens komen verder niet meer voor in Nederland en zijn ook in het buitenland uiterst zeldzaam. Tijdens een rondleiding bekijk je de korenmolen op de rechteroever, die zowel door wind- als door waterkracht aangedreven wordt en de oliemolen op de linkeroever, die alleen op waterkracht werkt.
   
13.00 uur Lunch te velde
  De instapplaats van de kano's bij Kilsdonkse Molen vormt het decor voor een lunch te velde, een luxe picknick.
   
14.00 uur Kanovaren & Fluisterboot
  Per kano en fluisterboot vertrekken we vanaf de Kisldonkse Molen naar naar Kasteel Heeswijk. Met twee à drie personen per kano verken je de Meijerij vanaf het water. De combinatie van het prachtige Brabantse landschap en het actief zijn op het water spreekt veel mensen aan. De sportieve mensen kunnen met de kano, de minder sportieve deelnemers kunnen met de fluisterboot (max 28 zitplaatsen)
   
15.30 uur Aankomst bij Kasteel Heeswijk
Uiteindelijk meer je aan bij het Kasteel. Deze voormalige waterburcht is een kasteel in de ware zin van het woord, met torens, galerijen, een kasteeltuin en omgeven door een brede slotgracht.
   
15.30 uur GPS Tocht
Te voet vertrek je door het Brabantse landschap. Je hebt een leuke tocht door de bossen voor de boeg. Het eindpunt is nog even onbekend. Tijdens deze 'dropping' wandel je in teams door het schitterende landschap en beantwoord je onderweg diverse vragen. Via GPS ontvouwt zich de te lopen route.
   
17.30 uur Aankomst op De Heische Hoeve
  Bij terugkomst op de Heische Hoeve staat er een welverdiende borrel op jullie te wachten.
   
18.30 uur
BBQ met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
   
21.00 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
   

 

Specificaties

Prijs
€ 125,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 12
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
1 april-1 november
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
 • Alle genoemde excursies in het programma.
 • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
 • Uitgebreide en gevarieerde lunch te velde met streekproducten.
 • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Upgrade-mogelijkheid naar Outdoor Cooking.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid Ontdekkingstocht door Brabant

Programma
8.9
Vriendelijkheid personeel
8.8
Algemeen oordeel
8.7
Kwaliteit diner/BBQ
8.9
Aanbevelingspercentage
95.5%
Aantal metingen
67

Gastenboek

 • 19 juni - Tand en mondzorg Timko (14 pers) Het was zeer geslaagde dag.
 • 18 juni - Tand en mondzorg Timko (14 pers) Top locatie en super leuk programma!
 • 18 juni - Tand en mondzorg Timko (14 pers) Dank jullie wel voor alles Dat was een bijzondere dag
 • 15 juni - Bouwbedrijf Boogert B.V. (57 pers) Superdag gehad! Top verzorgd, helemaal nergens aan hoeven denken of op hoeven letten, het liep op rolletjes. Veel gelachen, echt een aanrader.
 • 8 september - Hersenstichting Nederland (28 pers) het was een super gezellige goed geregelde dag!
 • 20 juli - Dimetec BV (16 pers) Ons bedrijfsuitje was een erg leuke dag en goed georganiseerd!!!! Het kanoën en de rondvaart door de binnendieze van Den Bosch is echt een aanrader.
 • 17 juli - Maha Nederland (37 pers) zal ik maar niet doen, komen jullie slecht vanaf!
 • 2 juli - Dimetec BV (16 pers) Hallo, Bij deze wil ik jullie hartelijk bedanken voor de leuke dag bij de Heische hoeve. Iedereen was erg enthousiast over de goede zorgen en begeleiding !!!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij collega ondernemers hier in de regio. Ik hoop dat we de volgende keer ook weer een leuke activiteit bij jullie kunnen plannen. Bedankt !!!!
 • 29 maart - Gemeente Rijnwaarden (37 pers) Geweldig hier, mooie locatie, vriendelijke mensen. Hebben ons zeer goed vermaakt!!
 • 9 september - Voogd Hoveniers b.v. (25 pers) Een super leuke dag gehad met mooi weer en een hele fijne sfeer. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Een dag om niet te vergeten!
 • 15 juli - Keesing Reference Systems (26 pers) Een heerlijke relaxte tijd gehad op deze snikhete dag! Fijne plek om te zijn, leuk programma en vriendelijke mensen. groet, Keesing REF.
 • 5 juli - HKV Ochten BV (24 pers) Deze mooie locatie, de goede service en vooral het vriendelijke personeel maakt ons bedrijfsuitje tot een zeer geslaagde dag, waar we allemaal met een fijn en goed gevoel op terug kunnen kijken. Bedankt allemaal voor de inzet. HKV OCHTEN BV.
 • 28 september - Van der Straaten Aannemingsmaatschappij B.V. (60 pers) het uitje was erg leuk!
 • 17 juli - Politie (45 pers) Met veel plezier denken wij terug aan deze dag, die vooral door jullie gastvrijheid en improvisatievermogen (en door de regen en het AA-bad) tot een voor ons memorabele dag is geworden.
 • 13 juli - VNB Hasco (66 pers) Slecht weer maar vanwege het leuke en afwisselende programma toch een erg leuke dag gehad. Iedereen, zelfs diegene die in de Aa zijn gevallen, hebben er vna genoten. De tijd voor de BBQ was enigzins kort. We hebben genoten. Bedankt voor de goede organisatie. VNB Hasco (Marcel van Kessel)
 • 6 juli - BEETECH b.v. (26 pers) Wij hebben het als zeer positief ervaren en hebben een geweldige leuke dag achter de rug, mede dankzij het weer was het een onvergetelijke dag. De ontdekkingstocht door Brabant is zeker aan te bevelen, het zijn leuke activiteiten die goed op elkaar afgestemt zijn, het bezoek aan het Kasteel was interessant en de lunch en de BBQ waren uitstekend verzorgd. Het is een uitje met sportieve, culturele en bourgondische elementen, die dit uitje bijzonder maken. De directie en het team van Beetech complimenteren de Heische Hoeve voor een zeer geslaagd personeelsuitje. Namens P.V. Beetech Karin en Dorien
 • 18 juni - Politie (45 pers) De reacties die ik krijg duiden allemaal op een geslaagde dag; iedereen is enthousiast over wat hem/haar gisteren is overkomen. Zomaar wat opmerkingen: leuk programma, de omgeving en het het kasteel waren mooi, Den Bosch was verrassend en het eten fantastisch. Ja goed, de regen dat was minder hoewel het voor sommigen blijkbaar nog niet nat genoeg was.... Complimenten voor de nattekledingservice en de snelle oplossing voor de afgebroken kanovaart.
 • 17 juni - Politie (45 pers) Waarde vrienden van de Heische Hoeve Myrna,Sophie,Ben,Cor,Jan. Dank voor de voor mij ook leuke avond! Mooie locatie fijne ontvangst. Supertevreden naar huis. Tot ziens? Jasper Oberon Typetje.nl
 • 14 mei - PVU (36 pers) Wij hebben de dag als zeer geslaagd en gezellig ervaren. Alles was goed verzorgd, personeel was heel vriendelijk en werkte heel hard. Er waren een aantal mensen die niet wilden/konden kanoën en die werden door jullie naar de locatie in Den Bosch vervoerd. Tevens was er één persoon van ons gezelschap te laat en die werd door jullie gelijk gebracht naar kasteel Heeswijk, goede service dus en nogmaals bedankt hiervoor !
 • 13 november - IPP Logipal (37 pers) Bedrijfsuitstapje IPP Logipal op donderdag 16-10-08. Koffie met Bosche Bol, Rondvaart Binnedieze, Kanoën en huifkartour is door ons allen als zeer verassend ervaren. Zwaar was het zeker door het regenachtige weer maar door de positieve instelling van Cor zeer de moeite waard. Bij de locatie zijn we heerlijk ontvangen, werd droge kleding aangeboden , openhaard was aan en een goede pan soep stond klaar. TOP. BBQ was uitgebreid en zeer goed. Verrassend was dat we die avond de drank zelf mochten tappen/pakken wat een intieme sfeer geeft. Personeel was vriendelijk, alert en spontaan zowel die dag als vooraf . Kortom een gruwelijk gezellige geslaagde dag , echt een aanrader!!! Marielle de Vries
Toon meer referenties

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.