Rally door Brabant & BBQ met streekproducten

€ 125,00 p.p. incl. BTW

Programma

   
PROGRAMMA   
   
10.30 uur Ontvangst met koffie/thee en een versnapering
   
11.00 uur Uitleg van het programma
  We delen de groep in 2-en. De ene helft gaat met de elektrische scooters op pad, de andere helft met de ecojeeps.
   
11.15 uur Vertrek EcoRally
We rijden met elektrische jeeps een mooie route richting Kasteel Heeswijk. Deze voormalige waterburcht uit de 11e eeuw is een van de oudste en best bewaarde burchten van Brabant. Onderweg moeten opdrachten gedaan worden.
   
12.30 uur Lunch te velde 
De teams verzamelen weer op de kasteelboerderij voor een 'lunch te velde'. Een luxe picknick met belegde broodjes, jus d'orange, melk en karnemelk. Op deze plek vindt ook de eerste klassementsproef plaats. Je vervolgt met je team de tocht langs smalle landweggetjes, onverharde wegen, plaatsen waar je normaal niet zo snel komt.
   
13.30 uur Middagrally

 

Tijdens de middagrally wisselen de groepen van de scooters en jeeps. Je vervolgt je weg in teamverband met een elektrische cabriojeep van start naar finish. Ondertussen kom je meer te weten over de natuurlijke en historische rijkdom van het Brabantse land.
De rallysport kent een lange traditie. Heel veel zandwegen die je rijvaardigheden danig op de proef stellen én pittige vragenlijsten bij lokale bezienswaardigheden zorgen voor de nodige spanning en natuurlijk voor punten. 
   
15.00 uur Terugkomst op De Heische Hoeve met een borrel.
Bij de rally door Brabant gaat het niet om snelheid, maar om het team dat zonder omwegen, met het hoogste aantal punten bij het eindpunt arriveert. 
   
15.30 uur Rondleiding door de whiskystokerij
De Heische Hoeve is een actieve boerderij en legt zich naast de teelt van kersen, druiven en mosterd ook toe op de teelt van eigen brouwgerst en het stoken van whisy. Tijdens de rondleiding door de whiskystokerij kun je zien en ervaren hoe dit eeuwenoude ambacht weer nieuw leven in wordt geblazen op De Heische Hoeve. In een sfeervolle ambiance kom je van alles te weten over het het maken van whisky en neem je uiteraard ook de proef op de som.
   
16.30 uur Borrelen aan de bar of op het terras
   
17.30 uur BBQ met streekproducten
 
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
   
20.00 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
   
       
     

 

Specificaties

Prijs
€ 125,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 8
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
 • Alle genoemde excursies in het programma.
 • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
 • Uitgebreide en gevarieerde lunch te velde met streekproducten.
 • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid Rally door Brabant & BBQ met streekproducten

Programma
8.6
Vriendelijkheid personeel
8.8
Algemeen oordeel
8.7
Kwaliteit diner/BBQ
8.4
Aanbevelingspercentage
96.9%
Aantal metingen
162

Gastenboek

 • 24 mei - Uitgeversgroep (22 pers) We willen graag nog grote complimenten geven aan de dame die de whiskey rondleiding deed. Ze deed dat echt ontzettend leuk en met veel humor, hier heeft iedereen erg van genoten. Ondanks wat kleine verbeterpunten hebben wij een ontzettend leuke personeelsdag gehad. We hebben met z'n allen enorm genoten van de leuke activiteiten, de mooie omgeving en de gezelligheid. Dank daarvoor!
 • 13 november - Askové Kunstof Industrie (20 pers) We hadden een mooie dag voor onze teambuilding, gelukkig waren de weergoden ons goed gezind, wel wat fris maar prima te doen! We hadden niet veel tijd vanaf binnenkomst tot de start van de activiteiten maar het duurde toch wel lang voor we gehaald werden....We hadden een rally met electrische jeeps, zowel vóór als na de lunch (de scooters waren omgewisseld voor 2e deel met jeeps). Veel gelachen met het bolletje-pijltje verhaal, moeilijker dan gedacht! Wel heel jammer dat we na de lunch exact dezelfde route terug naar het startpunt moesten rijden.....Heerlijke lunch met lekkere prima belegde broodjes, lekker opwarmen bij een vuurtje.....Leuke proeven met de jeeps gedaan! Het bamboebuilden is een mooie activiteit, mooi om te zien wie leiding nemen en wie niet! De rondleiding door de whiskeystokerij was goed, goed verteld! Er was een "open bar systeem", prima maar misten de bekende Radler 0%. Omdat het frisjes was én wij tussen de activiteiten door steeds ff mochten opwarmen waren we op zoek naar een kop warme chocolademelk, helaas zat deze niet op jullie apparaten. Dan nog BBQ met streekprodukten....duurde erg lang voordat het vlees gaar was (dikte?), hadden liever een ander assortiment gezien (kipfiletlapje ipv kippenpoot, geen hele vis maar wat kleinere stukken zodat iedereen wat had..., minder worstjes en hamburgers....., meer garnalenbakjes), Lekkere frietjes, huzarensalade, salades, rauwkost, sausjes. IJs werd om 19.30 binnengebracht, dit was echter ook onze eindtijd....dus we moesten met het ijsje in de hand richting taxi.... Al met al een fijne dag gehad, gezellig om ook eens op een andere manier met elkaar bezig te zijn!
 • 11 april - Intersafe Groeneveld BV (21 pers) We hebben een topdag gehad.
 • 24 oktober - VisSpecialist Almelo B.V. (36 pers) Ontezttend leuk bedrijfsuitje (4x4 jeep railly rijden).
 • 5 april - Oosterpoort Zorg (85 pers) We zijn met een gezelschap van 85 personen bij de Heische Hoeve geweest, waar we een zeer leuk en gezellig personeelsuitje hebben gehad. Jammer dat de zon zich niet liet zien. Desondanks een zeer geslaagd uitje. Nogmaals dank namens Stichting Oosterpoort.
 • 2 oktober - Politie Eenheid Oost Brabant, districtsrecherche 's-Hertogenbosch (92 pers) Mede door de weergoden, maar zeker ook dankzij de enthousiaste activiteitenbegeleiding en de prima(!!!) verzorging van lunch en barbeque hebben wij een leuke en gezellige teambuilding (met meer dan 90 leden) gehad bij De Heische Hoeve. Districtsrecherche 's-Hertogenbosch
 • 29 juni - Familie Quist (11 pers) Bijzonder gezellige dag gehad, voor herhaling vatbaat! Fam. Quist Puttershoek
 • 29 juni - Familie Quist (11 pers) Super gezellige dag gehad zeker voor herhaling vatbaar! Fam Quist Puttershoek
 • 15 juni - Parlando BV (8 pers) Rally door Brabant met 4x4 jeep is een hele leuke dag met veel afwisseling in het programma. Je komt niks te kort !
 • 15 september - KZO Advocaten (13 pers) Bedankt voor de gezellige, goed verzorgde dag!
 • 21 augustus - 2.0 Architecten (12 pers) Een aanrader!
 • 7 juli - Deuren Specialist Nederland (13 pers) Het was echt een hele geslaagde dag. Iedereen heeft het hartstikke leuk gevonden. Een min punten, we zaten te wachten op de uitslag (wie is de beste?) maar dat waren ze vergeten. De man die het van de eerste collega over heeft genomen omdat die eerder weg moest die was nergens meer te vinden. Maar onze monteurs hebben door het wachten zich heerlijk vol kunnen gieten met bier. Dus het is allemaal goed gekomen. Ik hou jullie site ook in de gaten misschien zien jullie ons volgend jaar wel weer. Bedankt voor het leuke uitsapje! Groetjes Jolanda
 • 3 juli - Basefarm BV (36 pers) Goede uitvalbasis voor teamuitjes
 • 27 juni - Basisschool de Kameleon (40 pers) Op 15 juni 2012 hadden we weer ons jaarlijks personeelsuitje. Ieder jaar opnieuw wordt weer naar deze dag uitgekeken, op de eerste plaats omdat het een verrassingsdag is, op de tweede plaats omdat er altijd wel iets spectaculairs wordt georganiseerd. Dit jaar waren we al -surfend op het internet- uitgekomen bij het totaalpakket van de Heische Hoeve: een tocht door Brabant met Cabriojeeps. Dat sprak ons meteen aan. Op deze manier hoefden we niet zoveel te organiseren; het was immers een totaalpakket. Zelfs het busvervoer was geregeld. Op de Heische hoeve werden we meteen hartelijk ontvangen door Cor en Alma. Na de koffie met iets lekkers werd uitleg gegeven over het verloop van de rally en de rest van de dag. De eerste tocht bestond uit een fotopuzzeltocht die uitkwam bij kasteel Heeswijk. Daar kregen we in dit prachtige kasteel een interessante rondleiding. Na de lunch vervolgden we onze weg met een GPS tocht door mooie stukjes Brabant, met ook nog een behendigheidsproef met de jeeps. Terug op de Heische Hoeve lieten we ons de consumpties (open tap) en de goed verzorgde barbecue goed smaken. Natuurlijk was er ook een prijsuitreiking geregeld waarin het winnende team in de watten werd gelegd. Als organisatie kregen we veel complimenten voor deze geslaagde dag. De Heische Hoeve heeft het allemaal prima voor ons geregeld en we zijn niets tekort gekomen. Wij zullen niet nalaten andere collega’s enthousiast te maken voor de Heische Hoeve. Namens het team van Basisschool de Kameleon uit Eindhoven
 • 18 oktober - VOS GROEP (14 pers) We hebben dankzij de goede organisatie een uitstekend personeelsuitje gehad. Bedankt voor de goede zorgen. Personeelsvereniging VOS groep
 • 14 juni - Elsman Group BV (23 pers) We hebben een top dag gehad. Het was dan ook prachtig weer. We hebben erg genoten en bij vragen konden we direct bij jullie terecht. Bedankt ook voor de korte rondleiding ;-). Wij hebben het super gehad en komen misschien nog wel een keer terug. Bedankt! Elsman Group BV
 • 7 juni - Elsman Group BV (23 pers) Ik wil heel graag nog even zeggen dat het bedrijfsuitje geslaagd is geweest. Het was een top middag/avond op een perfecte locatie! De organisatie was goed, het eten was goed. Kortom: voor ons allemaal was het een perfecte dag. Cor is een vriendelijke man en we willen hem nog even extra bedanken voor de goede service. Iedereen was heel behulpzaam. Bedankt!!!
 • 7 juni - Yale Nederland BV (32 pers) Wij hebben een super gezellige dag gehad. De organisatie was prima, het eten was heerlijk en vriendelijke bediening, en alles netjes en goed verzorgd. Mijn complimenten. Frans en Danny hebben ons goed begeleid!! Namens Yale bedankt!!!
 • 11 april - Van Zutphen Elektro (15 pers) Wij hebben een gezellige dag gehad, met mooi weer. Met een leuke rondleiding in het kasteel en een mooie tocht door Brabant.
 • 25 oktober - Biggelaar Groen BV (21 pers) Biggelaar Groen Bv heeft een fantastisch uitje gehad bij jullie en we komen in de toekomst zeker nog een keer terug.
Toon meer referenties

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.