4x4 Ecotrail en scootersafari, whiskystokerij & BBQ met streekproducten

€ 99,50 p.p. incl. BTW

Programma

   
PROGRAMMA   
   
13.30 uur Ontvangst met koffie/thee en een versnapering
   
14.00 uur Uitleg van het programma
  Afhankelijk van de groepsgrootte bekijken we of we de groep in 2-en delen. De ene helft gaat dan op pad met de elektrische 4x4 jeeps en de andere groep met de elektrische retroscooters en halverwege wisselen we van vervoermiddel.
   
14.00 uur 4x4 Ecotrail

 

Tijdens de ecotrail door Brabant rijd je grotendeels off-road in teamverband met een elektrische cabriojeep van start naar finish. Aan de hand van een bolletje-pijltje roadbook en GPS zal de te rijden route zich ontvouwen. 
Zandwegen die je vaardigheden danig op de proef stellen zorgen voor de nodige spanning. Door een combinatie van offroad-rijvaardigheid en scherpzinnigheid moet je je route zien te vinden.
   
15.00 uur Scootersafari
Je vertrekt op eigen gelegenheid vanaf De Heische Hoeve op een 2-persoons elektrische retroscooter door het uitgestrekte gebied van de Brabantse Maashorst. Je krijgt een roadbook mee om middels de bolletje-pijltje methodiek de route te vinden.
   
16.00 uur Terugkomst & Rondleiding whiskystokerij
De Heische Hoeve is een actieve boerderij en legt zich naast de teelt van kersen, druiven en mosterd ook toe op de teelt van eigen brouwgerst en het stoken van whisy. Tijdens de rondleiding door de whiskystokerij kun je zien en ervaren hoe dit eeuwenoude ambacht weer nieuw leven in wordt geblazen op De Heische Hoeve. In een sfeervolle ambiance kom je van alles te weten over het het maken van whisky en neem je uiteraard ook de proef op de som. 
   
17.00 uur BBQ met streekproducten
 
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 

De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!

   
20.00 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
   
       
     

 

Specificaties

Prijs
€ 99,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 20
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
 • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid 4x4 Ecotrail en scootersafari, whiskystokerij & BBQ met streekproducten

Programma
8.6
Vriendelijkheid personeel
8.5
Algemeen oordeel
8.5
Kwaliteit diner/BBQ
8.7
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
34

Gastenboek

 • 19 mei - Claassen Schilderwerken VoF (24 pers) Top lokatie. Super leuke routes gereden met jeep en scooter. Veel verschillende dranken de zelfbediening bar. Daarna een heerlijke en zeer uitgebreide BBQ. Super geslaagd personeelsuitje.
 • 28 februari - Bouwbedrijf Rijk (4 pers) We waren heel erg verrast bij binnenkomst, zeer mooie locatie en gezellig ingericht. goede gezellige ontvangst. we hebben zeer genoten van de ecotrail, wat we unaniem vonden dat deze activiteit zeker een negen was en een tien zou worden als er een dag van te voren wat regen was gevallen zodat het nog spectaculairder zou zijn, maar daar hebben jullie geen invloed op. dus kortom geweldige activiteit. de scooters vonden we leuk, we hebben genoten van de omgeving!
 • 24 februari - Bouwbedrijf Rijk (4 pers) we zijn met vier personen van het pv bestuur van Bouwbedrijf Rijk een dagje komen voor beleven hoe het zou zijn om met heel de personeelsvereniging hier naar toe te gaan. We zijn erg verrast door de veelzijdigheid van dit bedrijf. we hebben genoten van de ecotrail en de scooters en de rondleiding in de whiskystokerij. De dag hebben we afgesloten met een heerlijke BBQ. Alles was super geregeld en ook voor 2 personen in ons gezelschap die glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch dieet hebben. er was voldoende aanwezig. Het was een heerlijke dag, Bedankt mensen van de Heische hoeve en tot 22 juni
 • 26 augustus - Henny Pennings (9 pers) Mooie lokatie en zeer goed
 • 23 juli - Autobedrijf Klaas Hobo B.V. (17 pers) We hebben met ons team Autobedrijf Klaas Hobo BV en Mercparts Hobo een geweldig team-uitje gehad met een lekkere bbq. Iedereen genoot van de 4x4 Ecotrail Jeeps en de scootersafari.
 • 16 april - Brugmans Vloeren B.V. (40 pers) Wij hebben zaterdag een geweldige dag gehad!!
 • 19 juni - Bjorn van Schadewijk (40 pers) Beste Heische Hoeve, 10 juni hebben wij een uitje bij jullie gehad met onze carnavalsclub NetZat Oeteldonk. Wij hebben de 4x4 jeep safari met scooter rijden gedaan en dit is zeker een aanrader. Uiteindelijk afgesloten met een lekkere BBQ en een goed koud glas bier :D Iedereen van de Heische Hoeve bedankt voor de leuke dag. Mvg NetZat Oeteldonk
 • 3 april - Udea bv (77 pers) Wel supergaaf en zeker een aanrader als personeelsuitje!!
 • 30 maart - Udea bv (77 pers) Leuke dag gehad, vriendelijk personeel en heerlijk gebarbequed, voldoende keuze en ruim voldoende, voor herhaling vatbaar
 • 29 maart - Udea bv (77 pers) Kei leuke middag gehad met als afsluiting een heerlijke bbq.
 • 27 juni - Brandweer Gennep (40 pers) Prima verzorgd, genoten van de scootersafari en jeeptrail. Barbecue was erg goed verzorgd en meer dan genoeg. het was een top middag/avond

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.