<< Terug naar zoekresultaten

Goede Doel Bedrijfsuitje & BBQ met streekproducten

€ 75,00 p.p. incl. BTW

Programma

PROGRAMMA 
 
  
 
13.00 uur
 
Ontvangst met koffie/thee en een versnapering
 
 
 
13.30 uur   Uitleg van het Goede Doel
   
Via De Heische Hoeve ga jij je samen met je collega's inzetten voor de samenleving door een klus te klaren voor (groepen) mensen rond de armoedegrens. De Heische Hoeve slaat de brug tussen jullie en (groepen) mensen die jullie hulp goed kunnen gebruiken. In overleg met jullie hebben we een geschikt project geselecteerd wat wat goed matcht tussen jullie en de hulpvraag. 
 
 
 
13.45 uur   Vertrek naar je opdracht
   
De Heische Hoeve zorgt voor het vervoer van en naar de opdrachtlocatie. Vervoer heen en terug per tandem of groepsfiets is inbegrepen. Voorafgaand aan jullie teamdag is er al een eerste ontmoeting geweest met een vertegenwoordiger van jullie team en de hulpvrager op de locatie waar jullie project ook wordt uitgevoerd waarbij ook De Heische Hoeve en evt een hulpverlener aanwezig zijn. Alle praktische zaken van het project zijn dus vooraf besproken.
 
 
 
14.15 uur   Start van de opdracht!
   
De vertegenwoordiger van het team stelt zijn team voor aan de hulpvrager. Om een succesvol en leuk project te draaien zorgen we er voor dat de activiteiten natuurlijk zoveel mogelijk aansluiten bij de interesses en kwaliteiten van jou en je collega's. Wij zorgen er voor dat je bij de juiste hulpvrager én hulpvraag terecht te komen, maar je mag natuurlijk ook zelf een eigen project aandragen! Een paar uur van jullie tijd kan een groot verschil maken in het leven van een ander. Elke opdracht is maatwerk en wordt ook ter plekke door ons begeleid. 
 
 
 
16.30 uur
 
Oplevering van de opdracht
 
 
We sluiten de dag ter plaatse gezamenlijk af met een borrel om te toasten op een geslaagde activiteit. Welke nieuwe inzichten heeft het project jullie opgeleverd? Ben je anders naar jezelf of je collega’s gaan kijken?
     
   
     
17.30 uur
 
Vertrek terug naar De Heische Hoeve.
 
 
 
18.00 uur
 
Gezamenlijk borrelen
 
 
 
18.30 uur
 
BBQ met streekproducten
 
 
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
 
 
 
21.00 uur
 
Einde van een geslaagd goede doel bedrijfsuitje!
 •  
 
 
 
 
 
 
 

 • 5 oktober -  Goede Doel Teamdag Van Gansewinkel (50 pers)Wij hebben met ons salesteam een ontzettend leuk weekend gehad bij de Heische Hoeve. Het programma (Brabants Meerkamp) was erg gezellig en goed geregeld. Daarnaast is jullie locatie fantastisch; de kamers zijn netjes/schoon, er hangt een gezellige sfeer en het eten was ook heerlijk. Het kampvuur was zeker een succes. Een compliment voor de organisatie. Dankzij jullie contacten konden wij Kasteel Heeswijk verder helpen. We hebben hen met veel plezier geholpen en daarna heerlijk gelunchd in de hooizolder tussen de kalfjes en poezen. Wij kunnen dit uitje zeker aanraden aan andere bedrijven. Wellicht tot ziens!
 

Specificaties

Prijs
€ 75,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 8
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde activiteiten.
 • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid Goede Doel Bedrijfsuitje & BBQ met streekproducten

Programma
8.8
Vriendelijkheid personeel
8.4
Algemeen oordeel
8.4
Kwaliteit diner/BBQ
8.0
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
5

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
 
 
 
 

Wij mochten eerder werken voor o.a.

 • ‚Äč