GPS Tocht & Pizza-workshop met streekproducten

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Programma

   
PROGRAMMA  
   
14.00 uur Ontvangst met koffie/thee en een versnapering 
   
14.15 uur Uitleg van het programma
   
14.30 uur GPS Tocht met opdrachten
 
Vanaf de Heische Hoeve ga je in groepsverband op pad met een GPS-toestel ter grootte van een mobiele telefoon. Tijdens deze wandeltocht door de rustieke landelijke omgeving leidt de kleine handcomputer je naar diverse opdrachten. Elke groep krijgt een kaart van de omgeving, een GPS en een opdrachtkaart. Onderweg komen de teams op de mooiste plekjes en zijn er diverse waypoints waar de teams opdrachten krijgen; sportief, creatief of over de geschiedenis van de omgeving. 
   
15.45 uur Gezamenlijke borrel
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf pizza maken en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek! Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 
   
16.15 uur
Pizza-workshop met streekproducten
Heb jij wel eens een pizza met streekproducten gemaakt? We beginnen de workshop met het opstoken van de steenoven. Terwijl deze ambachtelijke hout-oven opgestookt wordt gaan we aan de slag met de voorbereidingen. 
 
Het geheim van een heerlijke pizza is de bodem. Zelf deeg maken is een tijdrovende klus omdat het deeg een tijdje moet rusten. Daarom hebben we dat gedeelte al voor jullie voorbereid, net als een huisgemaakte basissaus van verse tomaten uit de regio die niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt, maar meer dan mooi genoeg voor onze pizzasaus en zo niet verloren gaan.
 
Je krijgt de gelegenheid om de toppings helemaal naar jouw keuze samen te stellen en zelf te snijden. Je krijgt een uitgebreide keuze uit verse ingrediënten en kruiden -waar mogelijk biologisch- van het seizoen uit de eigen moestuin en boomgaard op De Heische Hoeve. Die vullen we aan met vis uit onze forelvijver en mooie groenten en kazen van boeren uit de buurt. 

Je bent helemaal vrij om er je eigen draai aan te geven. Kaas, vlees, vis, vegetarisch, veganistisch of halal, er is voor ieder wat wils en je kunt gedurende 2 uur onbeperkt genieten.
 
   
18.30 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
       

 

Specificaties

Prijs
€ 49,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 8
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
  • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
  • Uitgebreide pizza-workshop met streekproducten.
  • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
  • Zelf je eigen biertje tappen!
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
  • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid GPS Tocht & Pizza-workshop met streekproducten

Programma
8.4
Vriendelijkheid personeel
9.0
Algemeen oordeel
8.6
Kwaliteit diner/BBQ
8.6
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
23

Gastenboek

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.