Herfstmarkt

 
       

AFTRAP VAN HET HERFSTSEIZOEN

Op zondag 30 oktober vindt bij De Heische Hoeve in Loosbroek weer de Herfstmarkt plaats: een kleinschalige streekmarkt van boeren, natuurliefhebbers, jagers en ondernemers uit de Maashorstregio. De herfstmarkt duurt van 10.00 – 17.00 uur. Het karakter van deze markt is kleinschalig en intiem. De toegangsprijs is € 2,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Boeren, natuurliefhebbers en jagers leven met de seizoenen. Deze nieuwe herfstmarkt markeert het begin van het herfstseizoen en toont allerlei aspecten van natuur, jacht, visserij, culinair genieten en lifestyle in en om de Maashorst. Met onder voorbehoud: natuurwandelingen, kookdemonstraties, proeverijen, jachthoornblazen en nog veel meer unieke mogelijkheden om kennis te maken met aspecten die al eeuwenlang samenhangen met buitenleven. Op de herfstmarkt zijn diverse herfstproducten te vinden zoals wild in alle soorten en maten en van gerookte eendenborst, hertenpaté en oesterzwammen tot bospaddestoelen. En natuurlijk worden veel producten voorzien van bereidingstips en leuke recepten.

     
     

Op het boerderijterras wordt koffie geschonken, glühwein en warme chocolademelk voor de kinderen en verder zijn er  proeverijen en live kook- en rookdemonstraties met wildproducten uit de Maashorstregio. Tot slot presenteren een aantal restaurants uit de Maashorstregio hun herfstmenu/wildmenu aan het publiek.

Wanneer? zondag 30 oktober 2016
Hoe laat? van 10.00 – 17.00 uur

Waar? De Heische Hoeve, Heideweg 1a Loosbroek
Wat kost het? De toegangsprijs is € 2,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Standhouders kunnen deelnemen door onderstaand webformulier in te vullen. Je krijgt dan een tafel beschikbaar om uw product uit te stallen. Uiteraard mag je ook zelf een kraampje meenemen. Bij goed weer is de markt deels buiten, bij minder weer is het helemaal binnen.

Bedrijven nemen al deel voor € 99,00 excl BTW. Dat is inclusief een tafel van minimaal 2 meter lengte, stroom, 2x lunchpakket, 2x dinerbuffet, onbeperkt koffie/thee frisdrank voor standhouder op de terrassen, 100 toegangskaarten (€ 2,50 per stuk) en een advertentie in de Meer Maashorst krant (oplage 70.000). Wil je een overdekte marktkraam, dan kost dat € 25 extra.

Non-profit organisaties (Stichtingen) kunnen als ze dat willen deelnemen tegen een speciaal laagtarief van € 25. Dat is inclusief stageld, stroom, 2x lunchpakket, 2x dinerbuffet, onbeperkt koffie/thee frisdrank voor standhouder op de terrassen. Wil je een overdekte marktkraam, dan kost dat € 25 extra. Desgewenst kunnen ook non-profit organisaties het 'bedrijven-arrangement' reserveren als ze bijvoorbeeld gratis toegangsbewijzen aan hun leden willen verstrekken.

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan even contact op met Joyre van den Berg, evenementenmedewerker van De Heische Hoeve via 0413-229153 of events@heischehoeve.nl 

LET OP: Voorwaarde voor deelname is wel dat de inzending/stand duidelijk met de kernwoorden boeren, herfst, streekproducten, jacht, natuur, Maashorst of culinair te maken heeft!

Bedrijfsnaam/Organisatie :
     
Profit (bedrijf) of Non-profit (stichting/vereniging) : Profit  Non-profit
      € 99 excl BTW   € 25 excl BTW
     
Contactpersoon :
     
Emailadres :
     
Telefoonummer (mobiel) :
     
Aantal gewenste tafels van 2x1m :
     
Neemt u een eigen stand mee? :   Ja  Nee
     
Wilt u een overdekte marktkraam? : Ja Nee
      € 25 excl BTW    
     
Hebt u stroom nodig? (gratis) :   Ja Nee
LET OP: Stroom mag niet gebruikt worden voor bakken/koken etc! Dat moet op gas gebeuren of elektrisch op aanvraag.          
     
Wilt u binnen of buiten staan? :   Binnen  Buiten
     
Overige opmerkingen :
     
   

 
 
 
 
 
 
Afstanden & reistijden
             
Den Bosch 20 min 16 km        Uden 12 min 8 km
Eindhoven 20 min 35 km   Veghel 8 min 6 km
Tilburg 45 min 35 km   Oss 15 min 12 km
Nijmegen 30 min 32 km        
 
Gratis busvervoer bij je bedrijfsuitje in Brabant!