Standhouders

Standhouders kunnen deelnemen door onderstaand webformulier in te vullen. Je krijgt dan een tafel beschikbaar om uw product uit te stallen. Uiteraard mag je ook zelf een kraampje meenemen. Bij goed weer is de markt deels buiten, bij minder weer is het helemaal binnen.

Bedrijven nemen al deel voor € 99,00 excl BTW. Dat is inclusief een tafel van minimaal 2 meter lengte, stroom, 2x lunchpakket, 2x dinerbuffet, onbeperkt koffie/thee frisdrank voor standhouder op de terrassen, 100 toegangskaarten (€ 2,50 per stuk) en een advertentie in de Meer Maashorst krant (oplage 70.000). Wil je een overdekte marktkraam, dan kost dat € 25 extra.

Non-profit organisaties (Stichtingen) kunnen als ze dat willen deelnemen tegen een speciaal laagtarief van € 25. Dat is inclusief stageld, stroom, 2x lunchpakket, 2x dinerbuffet, onbeperkt koffie/thee frisdrank voor standhouder op de terrassen. Wil je een overdekte marktkraam, dan kost dat € 25 extra. Desgewenst kunnen ook non-profit organisaties het 'bedrijven-arrangement' reserveren als ze bijvoorbeeld gratis toegangsbewijzen aan hun leden willen verstrekken.

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan even contact op met Joyre van den Berg, evenementenmedewerker van De Heische Hoeve via 0413-229153 of events@heischehoeve.nl 

LET OP: Voorwaarde voor deelname is wel dat de inzending/stand duidelijk met de kernwoorden boeren, herfst, streekproducten, jacht, natuur, Maashorst of culinair te maken heeft!

Bedrijfsnaam/Organisatie :  
       
Profit (bedrijf) of Non-profit (stichting/vereniging) :   Profit  Non-profit
        € 99 excl BTW   € 25 excl BTW
       
Contactpersoon :  
       
Emailadres :  
       
Telefoonummer (mobiel) :  
       
Aantal gewenste tafels van 2x1m :  
       
Neemt u een eigen stand mee? :     Ja  Nee
       
Wilt u een overdekte marktkraam? :   Ja  € 25 excl BTW Nee
             
       
Hebt u stroom nodig? (gratis) :   Ja Nee
LET OP: Stroom mag niet gebruikt worden voor bakken/koken etc! Dat moet op gas gebeuren of elektrisch op aanvraag.
       
Wilt u binnen of buiten staan? :   Binnen  Buiten
       
Overige opmerkingen :