<< Terug naar zoekresultaten

Etiquette kerstdiner - Hoe heurt het eigenlijk?

€ 75,00 p.p. incl. BTW

Programma

17.30 uur  Inloop & ontvangst 
17.45 uur  Aperitief bij het haardvuur
We ontvangen jullie met een glaasje streekprosecco met huistgestookte kersenlikeur. We borrelen bij het haardvuur onder het genot van sfeervolle kerstmuziek
18.15 Etiquettediner
Tijdens het diner zal een etiquettedeskundige anekdotes en achtergronden over tafelmanieren vertellen. Hoe breng je een toost uit? Wat zijn je taken als gastheer? Is er etiquette voor de smartphone? Er is natuurlijk voldoende ruimte voor gezelligheid; het etiquettediner combineert het nuttige met het aangename!
18.30 uur  Vijf gangen kerstdiner met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Jullie kerstdiner bstaat daarom vrijwel geheel uit producten van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. 

De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap, en daarnaast speciaalbieren en zelfs een abdijbier uit de streek. En naast verrassende wijnen uit eigen streek hebben we internationale topwijnen voor de echte fijnproevers. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!

20.30 uur Hoe heurt het eigenlijk?
Het diner wordt afgesloten met De Etiquettequiz en de winnaar gaat met een heuse bokaal naar huis! 
21.30 uur  Digestief
De Heische Hoeve is een kersenboerderij en legt zich naast de teelt van kersen ook toe op het distilleren van eau-de-vie, likeuren en whisky. We bieden u als digestief een keuze uit verschillende soorten huisgestookte eau-de-vie en een fresh spirit whisky.
22.00 uur  Einde van een geslaagd kerstevent
   
  De kosten van de etiquettedeskundige incl quiz en bokaal zijn niet in de dinerkosten begrepen en bedragen een vast bedrag van € 750 excl BTW en worden rechtstreeks aan jullie berekend (dus zonder tussenkomst van De Heische Hoeve)

Specificaties

Prijs
€ 75,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 20
Arrangement
All-inclusive
Beschikbaar
December
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Prosecco bij ontvangst
  • Vijf gangen kerstdiner met streekproducten
  • Bijpassend wijnarrangement
  • Inclusief alle drankjes

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
 
 
 
 

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč