Kerstmarkt 2012

KERSTMARKT MAASHORSTBOEREN BIJ DE HEISCHE HOEVE

In de aanloop naar de warme kerstdagen in december organiseert De Heische Hoeve samen met de Maashorstboeren een Kerstmarkt op zondag 16 december van 11.00 tot 20.00 uur. Deze kerstmarkt is een uniek inspiratiemoment voor mensen die hun eigen kerstdiner willen koken met streekproducten uit de Maashorst.

Boeren en ambachtslieden uit de streek presenteren zich met eerlijke en verse producten uit de Maashorst. U kunt in een sfeervolle ambiance kennis maken met vers en écht eten. Daarnaast kunnen bezoekers volop genieten van culinaire proeverijen in kerstsfeer. De kerstmarkt is de gelegenheid om culinaire inspiratie opdoen onder het genot van een glaasje glühwein, warme chocolademelk, flakkerende vlammen en vooral heel veel kerstsfeer. Het gezang van koortjes met kerstrepertoire zorgen voor een geweldige kerstsfeer in en rond De Heische Hoeve.

Er is een workshop kerstversiering en kerstkransen maken, waar u samen met uw kinderen de mooiste versieringen kunt maken voor uw kerstboom of ter decoratie van uw kersttafel. En buiten op het terras rond de vuurkorven trappelen de paarden voor de arrenslee. Tijdens de kerstmarkt kunnen de kinderen gratis deelnemen aan een tochtje met een authentieke arrenslee. Er is volop gelegenheid om te genieten van de unieke kerstsfeer en eerlijk eten en drinken uit de streek en u kunt misschien zelfs nog een last-minute kerstpakket van streekproducten uitzoeken!

Het karakter van deze kerstmarkt is kleinschalig en intiem. De kerstmarkt 2012 wordt georganiseerd door De Heische Hoeve samen met de Maashorstboeren. De toegang is gratis en bezoekers krijgen een gratis kopje koffie.

Wanneer? zondag 16 december 2012
Hoe laat? van 11.00 – 20.00 uur
Waar? De Heische Hoeve, Heideweg 1a Loosbroek
Wat kost het? Toegang is gratis

Standhouders kunnen gratis deelnemen door zich aan te melden via www.heischehoeve.com/kerstmarkt  U krijgt dan een tafel beschikbaar om uw product uit te stallen. Uiteraard mag u ook zelf een kraampje meenemen. Bij goed weer is de markt deels buiten, bij minder weer is het helemaal binnen. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Paul Daandels van De Heische Hoeve via 0413-229153 of stage@heischehoeve.nl
 

LET OP: Voorwaarde voor deelname is wel dat de inzending/stand duidelijk met de kernwoorden boeren, kerst, streekproducten, natuur, Maashorst of culinair te maken heeft!
 

Bedrijfsnaam/Organisatie :
     
Contactpersoon :
     
Emailadres :
     
Telefoonummer (mobiel) :
     
Aantal gewenste tafels van 3x1m :
     
Neemt u een eigen stand mee? :   Ja  Nee
     
Wilt u binnen of buiten staan? :   Binnen  Buiten
     
Overige opmerkingen :