Keuken

Keuken met streekproducten

Je verblijf bij de Heische Hoeve wordt gekenmerkt door puurheid, sfeer en streekproducten! Onze ontbijten, lunches en diners bestaan vrijwel geheel uit streekproducten van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens je verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot je beschikking.

Alle drankjes tijdens jullie verblijf zijn inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf. De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf uw eigen biertje tappen en wijntje schenken! We hebben fantastische streekbieren op de tap en naast internationale topwijnen hebben we zelfs ook wijnen uit de streek. En natuurlijk maken Dennis & Ezra je diner compleet met een huisgestookte borrel van eigen kersen!

Meer weten over onze streekproducten? Bekijk dan de brochure Over Onze Streekproducten

 
   
   
   

Bekijk onderstaande facebookposts om een indruk te krijgen van onze keuken. 'Like' ons en blijf op de hoogte van al deze heerlijke menusuggesties!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
       
  Telefoon 0413-229153  
 
NIEUW OP DE HEISCHE HOEVE: 
camperplaatsen met luxe privé-sanitair!

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Viruscrisis... of kans?

Viruscrisis... of kans?

zondag 15 maart 2020

23 jaar geleden werd onze boerderij getroffen door een heftig virus: de varkenspest. Een crisis die aan de rest van Nederland grotendeels voorbij ging, maar voor ons huis en haard op het spel zette. En toch... Uiteindelijk ontstonden uit deze crisis ook nieuwe nog mooiere bedrijven op het erf van de boerderij, waaronder De Heische Hoeve .

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč