Kerst Kookworkshop

€ 79,50 p.p. incl. BTW

Programma

15.30 uur  Inloop & ontvangst 
15.45 uur  Aperitief bij het haardvuur
We ontvangen jullie met een glaasje streekprosecco met huistgestookte kersenlikeur. We borrelen bij het haardvuur onder het genot van sfeervolle kerstmuziek
16.00 uur In- en Outdoor Cooking Kerst-kookworkshop
Onder leiding van een chefkok gaan we een culinair 4-gangen diner bereiden met diverse streekproducten uit de Maashorst. We doen dat op de manier zoals het vroeger ook ging. Dus geen modern keukengerei, maar koken op houtvuur, in de houtoven en op de grill. Een soort retro-cooking dus. En warm water zul je zelf moeten stoken op het open vuur, net als vroeger.
18.30 uur  Vier gangen kerstdiner met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Jullie kerstdiner bstaat daarom vrijwel geheel uit producten van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. 

De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap, en daarnaast speciaalbieren en zelfs een abdijbier uit de streek. En naast verrassende wijnen uit eigen streek hebben we internationale topwijnen voor de echte fijnproevers. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!

20.30 uur  Digestief
De Heische Hoeve is een kersenboerderij en legt zich naast de teelt van kersen ook toe op het distilleren van eau-de-vie, likeuren en whisky. We bieden je als digestief een keuze uit verschillende soorten huisgestookte eau-de-vie en een fresh spirit whisky.
21.30 uur  Einde van een geslaagd kerstevent
   

Specificaties

Prijs
€ 79,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 15
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
December
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.

Tevredenheid Kerst Kookworkshop

Programma
10.0
Vriendelijkheid personeel
8.0
Algemeen oordeel
10.0
Kwaliteit diner/BBQ
10.0
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
1

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.