Even voorstellen | Helma van Breda

Even voorstellen | Helma van Breda

woensdag 11 september 2019

Je krijgt onze mensen regelmatig aan de telefoon, of je ontmoet ze. Maar wie zijn ze nou eigenlijk? Wat is hun achtergrond, hun bevlogenheid? Tijd voor een blik achter de schermen. Deze keer: Helma van Breda

‘Echt alles is anders, sleur bestaat hier niet’

Helma zorgt ervoor dat het bij de Heische Hoeve allemaal spik en span is. De Zeelandse werkte eerder 13 jaar als interieurverzorgster bij het politiebureau in Uden, maar ze wilde weleens wat anders. “En dat is gelukt,” lacht ze. “Echt alles is anders, sleur bestaat hier niet. Daarbij  heb ik leuke collega’s en ik werk letterlijk midden in de natuur. Er is elke dag weer wat anders te doen en juist die dagelijkse afwisseling van werk is heel fijn. De ene keer een vergadering, dan weer een bruiloft of een outdoor activiteit. Ik zorg dat de 56 bedden weer fris en schoon zijn en de 28 kamers weer klaar zijn voor de nieuwe gasten. En soms zorg ik ook voor het ontbijt. Ik weet precies wat ik moet doen, ik kijk zelf op mijn mobiel naar de planning en doe wat nodig is. Ik zie meteen of het druk is of niet en hoeveel handjes er nodig zijn. Als ik werk zie pak ik het op. Ik vind t gewoon fijn om te zorgen dat alles schoon en netjes is, dat geeft me voldoening. Zo werken we samen aan onze gastvrije uitstraling. Daar horen ook onze bijzondere streekproducten waaronder de eigen whisky bij. De kracht van het beste uit de omgeving. Ook ik kom hier uit de buurt en probeer mijn steentje bij te dragen. Dat maakt mij ook wel een beetje een streekproduct van de Heische Hoeve en daar ben ik trots op.” 

 
 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
       
  Telefoon 0413-229153  
 

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Pre-sale Bus Whisky Batch #2 van start!

Pre-sale Bus Whisky Batch #2 van start!

vrijdag 14 februari 2020

Batch #2 van Bus Whisky Distillers. Gedistilleerd in onze prachtige koperen ketel, heeft deze eerste single malt, single cask én single estate whisky, na drie jaar lagering op first fill bourbon vaten, zijn kenmerkende smaak en kleur gekregen. De fles is verpakt in een Bus Whisky koker met het herkenbare artwork van het etiket. 

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč