Pizza-workshop, Pubquiz & personeelsfeest met overnachting & ontbijt

€ 125,00 p.p. incl. BTW

Programma

 
PROGRAMMA  

 

 
18.00 uur  Ontvangst & inchecken
   
18.30 uur Pizza-workshop
  Heb jij wel eens een pizza met streekproducten gemaakt? We beginnen de workshop met het opstoken van de steenoven. Terwijl deze ambachtelijke hout-oven opgestookt wordt gaan we aan de slag met de voorbereidingen. 
 
Het geheim van een heerlijke pizza is de bodem. Zelf deeg maken is een tijdrovende klus omdat het deeg een tijdje moet rusten. Daarom hebben we dat gedeelte al voor jullie voorbereid, net als een huisgemaakte basissaus van verse tomaten uit de regio die niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt, maar meer dan mooi genoeg voor onze pizzasaus en zo niet verloren gaan.
 
Je krijgt de gelegenheid om de toppings helemaal naar jouw keuze samen te stellen en zelf te snijden. Je krijgt een uitgebreide keuze uit verse ingrediënten en kruiden -waar mogelijk biologisch- van het seizoen uit de eigen moestuin en boomgaard op De Heische Hoeve. Die vullen we aan met vis uit onze forelvijver en mooie groenten en kazen van boeren uit de buurt. 

Je bent helemaal vrij om er je eigen draai aan te geven. Kaas, vlees, vis, vegetarisch, veganistisch of halal, er is voor ieder wat wils en je kunt gedurende 2 uur onbeperkt genieten
   
20.30 uur Pubquiz
We stellen jullie een pubquiz, beamer en stemkastjes beschikbaar zodat jullie op eigen gelegenheid een quiz met de groep kunnen doen. (Een quizmaster is op aanvraag tegen meerprijs te reserveren)
   
21.30 uur Feestavond
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. Omdat je bij ons op exclusieve basis beschikt over een eigen zaal met bar, wordt je tijdens de borrel niet gehinderd door de aanwezigheid van andere gasten. Lekker je eigen sfeer creëren! En alle consumpties tijdens je verblijf zijn inbegrepen, dus geen verrassingen achteraf. En de Brabantse nachten kunnen lang zijn...

N.B.: Muziek/DJ mag door jullie zelf verzorgd worden, De Heische Hoeve heeft een installatie voor achtergrondmuziek ter beschikking. Om een feestje te bouwen adviseren we om een partyset te huren of een DJ te boeken. Uiteraard denken we daarbij graag met jullie mee!
   
00.00 uur Overnachting 2 persoonskamer
Wanneer je jezelf 's avonds terugtrekt in je geheel in stijl ingerichte kamer, ervaar je de ultieme stilte van het platteland. Goed uitrusten en weer nieuwe energie opbouwen. 
   
09.00 uur Uitchecken & Boerenontbijt
Een bourgondisch ontbijt met diverse streekproducten en sterke koffie om ontspannen wakker te worden.
   
10.00 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
   

 

Specificaties

Prijs
€ 125,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 20
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Borrel bij kampvuur of haardvuur.
 • Overnachting in een landelijke hotelkamer met wireless internetverbinding.
 • Gratis joggingroutes en sportschoenen beschikbaar.
 • Uitgebreid luxe ontbijtbuffet met streekproducten.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Let op: Op dit arrangement is geen gratis busvervoer van toepassing

Tevredenheid Pizza-workshop, Pubquiz & personeelsfeest met overnachting & ontbijt

Programma
6.0
Vriendelijkheid personeel
8.0
Algemeen oordeel
8.0
Kwaliteit diner/BBQ
8.0
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
1

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.