Kanovaren in Brabant

€ 125,00 p.p. incl. BTW

Programma

 
   
PROGRAMMA  
   
09.45 uur Ontvangst met koffie/thee en een versnapering 
   
10.15 uur Uitleg van het programma
   
10.30 uur Vertrek per huifkar naar Kasteel Heeswijk
  Deze voormalige waterburcht is een kasteel in de ware zin van het woord, met torens, galerijen, een kasteeltuin en omgeven door een brede slotgracht.
   
11.30 uur Lunch te velde in de huifkar
We picknicken in de huifkar op weg naar de instapplaats
   
12.00 uur Kanovaren & Fluisterboot
Kasteel Heeswijk vormt tevens de instapplaats van de kano's en de fluisterboot. Met twee à drie personen per kano verken je de rechteroever van het Brabantse riviertje de Aa. Deze oever kent een zeer lange bewoningsgeschiedenis met vele kernen. Unieke bouwwerken uit het verleden op deze oever zoals Buitenplaats Zwanenburg, de Kilsdonkse molen en Kasteel Heeswijk zijn uitzonderlijk goed bewaard gebleven. Naast de kano's voor de sportieve mensen is er ook een fluisterboot beschikbaar voor de mensen die liever niet kanoen (max 28 personen)
   
13.30 uur Aankomst bij de Kilsdonkse watermolen
Deze molen is met een gecombineerde aandrijving een zogenaamde 'watervluchtmolen'. Deze molens komen verder niet meer voor in Nederland en zijn ook in het buitenland uiterst zeldzaam. 
   
14.00 uur Rondleiding watermolen
Tijdens een rondleiding bekijk je de korenmolen op de rechteroever, die zowel door wind- als door waterkracht aangedreven wordt en de oliemolen op de linkeroever, die alleen op waterkracht werkt.
   
15.30 uur Fietstocht met de familie
Je vertrekt per tandem door de rustieke, landelijke omgeving, via de lanen van het eeuwenoude landgoed Zwanenburg, van de 14e eeuwse Kilsdonkse watermolen in Dinther terug naar de Heische Hoeve. 
   
16.30 uur Terukomst op De Heische Hoeve met een borrel
   
17.30 uur BBQ met streekproducten
 
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
   
20.30 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
     

 

Specificaties

Prijs
€ 125,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 8
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
1 april -1 november
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
 • Alle genoemde excursies in het programma.
 • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
 • Uitgebreide en gevarieerde lunch te velde met streekproducten.
 • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid Kanovaren in Brabant

Programma
8.1
Vriendelijkheid personeel
8.6
Algemeen oordeel
8.4
Kwaliteit diner/BBQ
8.1
Aanbevelingspercentage
96.3%
Aantal metingen
268

Gastenboek

 • 28 augustus - Dick Schaap (9 pers) Leuke dag gehad met onze kinderen en kleinkinderen
 • 21 september - G&T Intern Transport (46 pers) We hebben een erg leuke dag gehad. Wij hadden het arrangement Kanovaren in Brabant geboekt (46 personen). Zeker aan te raden. Erg vriendelijk personeel waardoor ''gastvrij'' zeker tot zijn recht komt. Ook het bus vervoer was super goed geregeld.
 • 26 juli - Kingsquare Information Services (10 pers) Geen
 • 11 oktober - CV `De Dorstvlegels` (44 pers) was zeer leuk ondanks het slecht weer. c.v de dorstvlegels
 • 17 juni - Louwman & Parqui (28 pers) Iedereen heeft genoten van het afdelingsuitje. Graag tot een volgende keer. Wellicht dat een andere afdeling van ons bedrijf gebruik maakt van jullie geweldige locatie.
 • 27 mei - Van Tilburg Bastianen B.V. (55 pers) Het was een heerlijke dag afgelopen 22 mei, het was goed georganiseerd en in combinatie met het goede weer hebben we een heerlijke dag mogen genieten bij de Heische Hoeve te Heeswijk-Dinther. Middels dit schrijven wil ik dan ook jou en jullie medewerkers hartelijk danken voor de inzet en positieve insteek. Toelichting activiteiten: Tandem/Groepsfiets/Huifkar Iedereen heeft van een mooie tocht mogen genieten en het was allemaal goed voor mekaar. Lunch te velde Eenvoudig en daarmee zeer gewaardeerd, er was ruim voldoende en voldoende variëteit Rondleiding Kasteel Heeswijk Het alternatief bamboebuilden was erg leuk! Kanovaren/huifkar Groot plezier, vele viel de afstand en het varen wat tegen maar ieder gaf aan erg veel plezier te hebben gehad! GPS tocht Mooie tocht, voor de kleinsten misschien wat groot maar er was ruim de tijd en er werden voldoende gelegenheden aangedaan voor een versnapering. Er zouden 2 activiteiten gedaan worden echter dit is er helaas maar 1 geworden. BBQ Heerlijk, ook hier werd de eenvoud enorm gewaardeerd. Geen moeilijke vlees of salade soorten maar goed en verzorgd eten zonder poeha. Totaal gezien een heerlijke dag!
 • 14 oktober - Lion International BV (22 pers) We hebben het goed naar onze zin gehad afgelopen zaterdag! Ze vonden het programma allemaal leuk om te doen en de bbq was goed verzorgt. Heerlijke soep vooraf trouwens. Wil je het recept hiervan naar me op de mail zetten. Specifieke vraag van een collegaatje.... Natuurlijk zat het weer ook wel helemaal mee! Tijdens het roeien was het echt warm op het water. Een aantal collega's zat in hun blote bast in de boot... Groetjes en wellicht tot een volgende keer!
 • 30 juni - Directiecontact Helmond (34 pers) prima verzorging en vriendelijke begeleiding
 • 21 juni - Roosdom tijhuis (35 pers) Wij hebben echt een geweldige dag gehad. Alles was goed geregeld en het was een leuk programma Uiteraard werkte het weer wel heel erg mee natuurlijk (in een kano zitten en fietsen in de regen is een stuk minder leuk.) Verder was de bbq goed en voldoende. Prijs kwaliteit was ook in orde.
 • 20 oktober - Bs. de Tovercirkel (35 pers) We hebben een geweldig uitje gehad en ik kan dan ook anderen de Heische Hoeve van harte aanbevelen.
 • 14 oktober - Rabobank Bernheze Maasland (19 pers) Het programma zat perfect in elkaar!! Eerst de tandemtocht, vervolgens nog de rondleiding van Ben en het kanoën. Alleen tijdens het kanoën hebben we het niet droog kunnen houden. Het begon toen wederom nogal te regenen, maar dat mocht de pret niet drukken. De huifkartocht vond iedereen ook heel leuk, ook door de aanwezige drankjes ;) De barbecue was ook prima geregeld, goed vlees, voldoende salades, stokbrood en frietjes. Al met al hebben we een zeer geslaagde dag gehad.
 • 7 oktober - Belastingdienst Utrecht (16 pers) Een gezellig dagje uit in een landelijke sfeer met een mooie omgeving
 • 29 september - Familiedag familie Hurkens (21 pers) Op zaterdag 26 september hebben we met een lekker zonnig weertje een hele leuke, gezellige maar zeker ook sportieve dag gehad met alle neven en nichten, bedankt!
 • 28 september - Familiedag familie Hurkens (21 pers) Bedankt namens mij en de familie voor de gezellige dag afgelopen zaterdag, het was zeer geslaagd! Er zijn ook een aantal folders meegenomen dus wie weet zie je een van ons nog eens terug!
 • 26 september - Belastingdienst Utrecht (16 pers) Wij hebben een heerlijke dag gehad. Lekker ontspannen met een prima begeleiding en uitstekende sfeer.Ook onderweg was de catering dik in orde. De hele dag is beslist aan te bevelen.
 • 23 juli - Korps Landelijke Politiediensten (52 pers) Ondanks een start in slecht weer, een fantastische dag gehad. Prima ingespeeld door de organisatie op het slechte weer, waardoor de lunch ergens droog genuttigd kon worden. Een perfectie organisatie en een hele leuke dag waar nog lang over nagepraat zal worden.
 • 14 juli - Athlon Carlease Nederland BV (23 pers) Hierbij wil je bedanken voor de goed georganiseerde en gezellige afgelopen zaterdag. We hebben het allemaal enorm naar onze zin gehad. De afwisseling tussen sportief bezig zijn, en daarnaast meer dan genoeg lekker eten en drinken hebben er zeker voor gezorgd dat we, ondanks het tegenvallende weer, op een mooie dag kunnen terugkijken! We zullen jullie zeker bij onze overige collega's familie en vrienden aanbevelen en wensen jullie veel succes voor de toekomst!
 • 13 juli - A.G. de Gouw Adviesgroep (35 pers) Na de prima ontvangst met koffie en gebak hebben wij ondanks de regen veel plezier op de tandemfiets gehad. Is toch weer nét even iets anders. Na de lekkere lunch en met droog weer is de kanotocht heel leuk, voor zowel beginnelingen als iets gevorderden. Tip: selecteer van te voren wie dat je met wie in de boot zet, dan voorkom je dat een koppel alleen maar de oevers van héél dichtbij bekijkt. Door de huifkartocht zie je, onder genot van dorstlessers, weer het nodige van het schone Brabantse Land en kom je weer uitgerust aan bij de Heische Hoeve. Aan het boogschieten kan iedereen meedoen en bij ons kwamen onverwachte schutterstalenten naar boven! De locatie is schitterend voor de BBQ. De soep, de bijgerechten en het vlees waren allemaal van prima kwaliteit en we hebben door onze “proffesionele” kok (eigen kweek) dus heerlijk gegeten. Ook het desert was erg lekker. De gehele dag is ons gehele team met aanhang uitstekend bevallen. De begeleiding was gedurende de hele dag zeer behulpzaam en enthousiast en krijgen onze complimenten! Wij bevelen de Heische Hoeve hartelijk bij u aan! Groeten aan iedereen!
 • 5 juli - CNV (14 pers) Wat jammer dat we maar één dagdeel hadden !! Súper dat kanoën (we hadden dan ook prachtig weer) en hilarisch dat fietsen ;-) Het eten was veel te veel voor ons en de bbq flink heet.
 • 29 juni - Huisartsenpraktijk Maaspoort (15 pers) Wij hebben een hele leuke dag gehad. Misschien nog een tip (geen kritiek). Neem een dekentje mee bij de lunch dan ga je toch rustiger zitten. En misschien iemand bij de BBq zetten die het vlees voor je klaarmaakt, nu was er (in ons geval) veel verbrand toch zonde van het vlees. Sjaak is een topvent!!! echt leuk en enthousiast.
Toon meer referenties

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.