Familie Martens

Arrangement
Rally door Brabant - weekend
Datum
04-09-2009
Beoordeling algemeen
9.4/10
Programma
9.4/10
Vriendelijkheid personeel
9.4/10
Reacties
  • 6 oktober - Familie Martens (30 pers) is al gebeurd
  • 10 september - Familie Martens (30 pers) Nadat wij jullie een grote pluim heb gegeven vinden wij ook nog dat we niet voorbij mogen gaan aan de zweefclub. Werden er heel gastvrij ontvangen en kregen hele duidelijke instructies. Onze groep werd in 2 groepen verdeelt. Er waren 4 vliegtuigen ingezet en de vluchten verliepen geweldig. Iedereen was heel enthousiast en genoten ervan. Wij willen nogmaals de zweefclub bedanken voor hun professionele aanpak en bedanken voor een onvergetelijke ervaring die voor vele van ons meer dan grensverleggend was.
  • 9 september - Familie Martens (30 pers) ik wil jullie als gehele team nogmaals heeeeeel erg bedanken voor het afgelopen weekend. Wij, en de rest van onze familie, hebben een super weekend bij jullie gehad. Jullie zijn op een hele professionele manier met jullie vak bezig. Als wij een vraag of verzoek hadden dan werd alles gedaan om het uit te voeren, niets was te veel. Was er een probleem dan werd deze direct opgelost. Wij zijn in veel hotels op hoog niveau geweest maar dit was echte Brabantse klasse!!!!!!!! Super, we hebben genoten van het enthousiasme waar alles mee werd gedaan, ontvangst, bediening, activiteiten, keuken, etc. Julie zijn een geweldig team waar veel mensen wat van kunnen leren. Het concept zoals het nu is is het bijna niet te verbeteren. Wij hopen dat na ons nog heel veel gezelschappen een hele leuke tijd bij jullie doorbrengen. Nogmaals hartstikke bedankt!
  • 8 september - Familie Martens (30 pers) Wij wilde jullie heel hartelijk bedanken voor het weekend. Alles was prima verzorgd. We hebben genoten van de rally en het zweefvliegen. Het laatste was voor sommige toch wel grensoverschrijdend. Natuurlijk niet vergeten de BBQ,lunch en ontbijt, het was allemaal prima verzorgd, compliment voor de keuken. Een heel groot compliment voor het personeel, zowel in de bediening als tijdens de rally. Mirna was voor het grootste deel van het weekend ons aanspreekpunt en is een geweldige vertegenwoordigster voor de HH. De vragen en opmerkingen die er van onze of jullie kant kwamen werden heel professioneel opgelost. Nogmaals een hele grote pluim voor het hele team van HH en wij kijken allemaal met veel plezier teug op het afgelopen weekend.
Terug naar overzicht