Wie Molt de Brug?

€ 79,50 p.p. incl. BTW

Programma

 
PROGRAMMA  
   
14.00 uur  Ontvangst met koffie/thee en een versnapering 
   
14.30 uur Uitleg van het programma
Bij grotere groepen delen we de groepen in tweeën en wisselen we halverwege het programma tussen de whyskystokerij en het brug bouwen
   
14.45 uur Wie Molt de Brug?
 
Het doel van deze activiteit is om met je groep een brug te maken met 2 teams: team rood en team blauw. Je overbrugt een 'rivier' van 2 meter. Je maakt in 2 teams allebei de helft van de brug, de teams werken dus samen.
 
Je krijgt een kaartje met je taken en de beschrijving wat je moet doen. Een team bestaat tenminste uit een manager, een ingenieur, bouwers, een messenger én een bedrijfsspion, een mol die zo onopvallend mogelijk probeert om de boel te saboteren.
 
Beide teams krijgen een box met de benodigdheden voor het bouwen van de brug en een set palen. Jullie krijgen 1 uur de tijd om de brug te bouwen
   
15.45 uur Afbreken en pauze
   
16.00 uur Prijsuitreiking & ontmaskering van de mol
  We gaan kijken of het gelukt is om de brug te bouwen en hoe ver jullie zijn gekomen. We sluiten af met een prijsuitreiking voor het winnende team en elk team moet zijn saboteur aanwijzen.
   
16.15 uur Rondleiding whiskystokerij
  De Heische Hoeve stookt in haar eigen distilleerderij een heuse streekwhisky. Het hele proces 'van korrel tot borrel' is streekgebonden: van het water, tot de teelt van de brouwgerst tot het afstoken en lageren van de whisky. Tijdens de rondleiding maak je kennis met het distilleerproces. Maar whisky is vooral geduld oefenen, want whisky is pas echt whisky als hij tenminste drie jaar èn een dag op eikenhout heeft gelegen. 
   
17.00 uur Gezamenlijke borrel
   
17.30 uur
Pizza-workshop met streekproducten
  Heb jij wel eens een pizza met streekproducten gemaakt? We beginnen de workshop met het opstoken van de steenoven. Terwijl deze ambachtelijke hout-oven opgestookt wordt gaan we aan de slag met de voorbereidingen. 
 
Het geheim van een heerlijke pizza is de bodem. Zelf deeg maken is een tijdrovende klus omdat het deeg een tijdje moet rusten. Daarom hebben we dat gedeelte al voor jullie voorbereid, net als een huisgemaakte basissaus van verse tomaten uit de regio die niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt, maar meer dan mooi genoeg voor onze pizzasaus en zo niet verloren gaan.
 
Je krijgt de gelegenheid om de toppings helemaal naar jouw keuze samen te stellen en zelf te snijden. Je krijgt een uitgebreide keuze uit verse ingrediënten en kruiden -waar mogelijk biologisch- van het seizoen uit de eigen moestuin en boomgaard op De Heische Hoeve. Die vullen we aan met vis uit onze forelvijver en mooie groenten en kazen van boeren uit de buurt. 

Je bent helemaal vrij om er je eigen draai aan te geven. Kaas, vlees, vis, vegetarisch, veganistisch of halal, er is voor ieder wat wils en je kunt gedurende 2 uur onbeperkt genieten
   
19.30 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje wie is de mol in Brabant vlakbij Den Bosch
     
     

 

Specificaties

Prijs
€ 79,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 10
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
Jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
  • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
  • Pizza-workshop met streekproducten.
  • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
  • Zelf je eigen biertje tappen!
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
  • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid Wie Molt de Brug?

Programma
8.0
Vriendelijkheid personeel
8.0
Algemeen oordeel
8.0
Kwaliteit diner/BBQ
8.0
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
1

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.