Wildplukwandeling & Pizza-workshop

€ 49,50 p.p. incl. BTW

Programma

 
PROGRAMMA  
   
15.00 uur Ontvangst met koffie/thee en een versnapering 
   
15.30 uur Uitleg van het programma
  Heb jij wel eens een pizza met streekproducten gemaakt? We beginnen de workshop met het opstoken van de steenoven. Terwijl deze ambachtelijke hout-oven opgestookt wordt gaan we aan van start met de wandeling om onze eigen verse toppings te verzamelen. 
   
15.45 uur
Wildplukwandeling
Kun je madeliefjes eten? Prikt een pizza met verse brandnetel op je tong? Wat is een lekkere wilde snack? Hoe smaakt een paardenbloem? 
Al wandelend vertelt onze wildplukgids je over de eetbare planten en bloemen die we tegenkomen. Smaak, bereidingswijze en waar je op moet letten bij het determineren en plukken komen aan de orde. Een wandeling in de natuur zal nooit meer hetzelfde zijn!
Duizenden jaren at de Brabantse mens wat de natuur te bieden had: bloemen, wortels, blaadjes, bessen, noten, merg of sap. Zelfs de berm bij jou om de hoek biedt veel verschillende smaken, geuren en bereidingsmogelijkheden.
Aan het einde van de tocht gebruiken we de verzamelde planten mede voor de pizza-workshop. Dat gaat voor een deel à l’improvise, afhankelijk van het seizoen en de verzamelkunst van de deelnemers.
   
16.30 uur Pizza Workshop
Het geheim van een heerlijke pizza is de bodem. Zelf deeg maken is een tijdrovende klus omdat het deeg een tijdje moet rusten. Daarom hebben we dat gedeelte al voor jullie voorbereid, net als een huisgemaakte basissaus van verse tomaten uit de regio die niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt, maar meer dan mooi genoeg voor onze pizzasaus en zo niet verloren gaan.
 
Je krijgt de gelegenheid om de toppings helemaal naar jouw keuze samen te stellen en zelf te snijden. Je krijgt een uitgebreide keuze uit uiteraard je eigen verse oogst die wordt aangevuld met verse ingrediënten en kruiden -waar mogelijk biologisch- van het seizoen uit de eigen moestuin en boomgaard op De Heische Hoeve. Die vullen we aan met vis uit onze forelvijver en mooie groenten en kazen van boeren uit de buurt. 

Je bent helemaal vrij om er je eigen draai aan te geven. Kaas, vlees, vis, vegetarisch, veganistisch of halal, er is voor ieder wat wils en je kunt gedurende 2 uur onbeperkt genieten
   
18.30 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
     

 

Specificaties

Prijs
€ 49,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 8
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde excursies in het programma.
  • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.

Tevredenheid Wildplukwandeling & Pizza-workshop

Programma
7.6
Vriendelijkheid personeel
8.0
Algemeen oordeel
8.0
Kwaliteit diner/BBQ
7.6
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
5

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.