<< Terug naar zoekresultaten

WinterBBQ in Kerstsfeer

€ 50,00 p.p. incl. BTW

Programma

17.30 uur  Inloop & ontvangst 
17.45 uur  Aperitief bij het haardvuur
We ontvangen jullie met een glaasje streekprosecco met huistgestookte kersenlikeur. We borrelen bij het haardvuur onder het genot van sfeervolle kerstmuziek
18.30 uur  KerstBBQ met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Jullie kerstBBQ bestaat daarom vrijwel geheel uit producten van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. 

De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap, en daarnaast speciaalbieren en zelfs een abdijbier uit de streek. En naast verrassende wijnen uit eigen streek hebben we internationale topwijnen voor de echte fijnproevers. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!

20.30 uur  Digestief
De Heische Hoeve is een kersenboerderij en legt zich naast de teelt van kersen ook toe op het distilleren van eau-de-vie, likeuren en whisky. We bieden je als digestief een keuze uit verschillende soorten huisgestookte eau-de-vie en een fresh spirit whisky.
21.30 uur  Einde van een geslaagd kerstevent
   

Specificaties

Prijs
€ 50,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 15
Arrangement
All-inclusive
Beschikbaar
December
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Prosecco bij ontvangst
  • Inclusief alle drankjes

Tevredenheid WinterBBQ in Kerstsfeer

Programma
8.2
Vriendelijkheid personeel
8.5
Algemeen oordeel
8.3
Kwaliteit diner/BBQ
8.7
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
11

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
 
 
 
 

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč