Teambuilding in Brabant - winter weekend met 2 gratis hotelovernachtingen!

€ 225,00 p.p. incl. BTW

Programma

 
PROGRAMMA  
   
18.00 uur  Ontvangst & inchecken
   
18.30 uur Borrelen aan de bar
   
19.00 uur Pizza-Workshop
  Heb jij wel eens een pizza met streekproducten gemaakt? We beginnen de workshop met het opstoken van de steenoven. Terwijl deze ambachtelijke hout-oven opgestookt wordt gaan we aan de slag met de voorbereidingen. 
 
Het geheim van een heerlijke pizza is de bodem. Zelf deeg maken is een tijdrovende klus omdat het deeg een tijdje moet rusten. Daarom hebben we dat gedeelte al voor jullie voorbereid, net als een huisgemaakte basissaus van verse tomaten uit de regio die niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt, maar meer dan mooi genoeg voor onze pizzasaus en zo niet verloren gaan.
 
Je krijgt de gelegenheid om de toppings helemaal naar jouw keuze samen te stellen en zelf te snijden. Je krijgt een uitgebreide keuze uit verse ingrediënten en kruiden -waar mogelijk biologisch- van het seizoen uit de eigen moestuin en boomgaard op De Heische Hoeve. Die vullen we aan met vis uit onze forelvijver en mooie groenten en kazen van boeren uit de buurt. 

Je bent helemaal vrij om er je eigen draai aan te geven. Kaas, vlees, vis, vegetarisch, veganistisch of halal, er is voor ieder wat wils en je kunt onbeperkt genieten.
   
21.00 uur Pubquiz
  We stellen een pubquiz, beamer en stemkastjes beschikbaar zodat jullie op eigen gelegenheid een quiz met de groep kunnen doen. (Begeleiding door een quizmaster is op aanvraag mogelijk)
   
22.00 uur Borrel bij kampvuur of open haard
Een absolute sfeermaker is de borrel tijdens het kampvuur aan het water. Bij minder weer kan er geborreld worden rond de open haard.
   
00.00 uur Gratis overnachting 2 persoonskamer
Wanneer u zich 's avonds terugtrekt in uw geheel in stijl ingerichte kamer, ervaart u de ultieme stilte van het platteland. Goed uitrusten en weer nieuwe energie opbouwen.
   
09.30 uur Boerenontbijt
Een bourgondisch ontbijt met diverse streekproducten en sterke koffie om ontspannen wakker te worden.
   
10.30 uur Uitleg van het programma.
   
10.45 uur Wie Molt de Brug?
 
Het doel van deze activiteit is om met je groep een brug te maken met 2 teams: team rood en team blauw. Je overbrugt een 'rivier' van 2 meter. Je maakt in 2 teams allebei de helft van de brug, de teams werken dus samen.
 
Je krijgt een kaartje met je taken en de beschrijving wat je moet doen. Een team bestaat tenminste uit een manager, een ingenieur, bouwers, een messenger én een bedrijfsspion, een mol die zo onopvallend mogelijk probeert om de boel te saboteren.
 
Beide teams krijgen een box met de benodigdheden voor het bouwen van de brug en een set palen. Jullie krijgen 1 uur de tijd om de brug te bouwen
   
11.45 uur Afbreken en pauze
   
12.15 uur Prijsuitreiking & ontmaskering van de mol
  We gaan kijken of het gelukt is om de brug te bouwen en hoe ver jullie zijn gekomen. We sluiten af met een prijsuitreiking voor het winnende team en elk team moet zijn saboteur aanwijzen.
   
13.00 uur Lunchbuffet met streekproducten
   
14.00 uur Pauze en gelegenheid voor een korte wandeling over de streekproductenboerderij of door de bossen in de omgeving.
   
15.00 uur Rondleiding whiskystokerij
  De Heische Hoeve stookt in haar eigen distilleerderij een heuse streekwhisky. Het hele proces 'van korrel tot borrel' is streekgebonden: van het water, tot de teelt van de brouwgerst tot het afstoken en lageren van de whisky. Tijdens de rondleiding maak je kennis met het distilleerproces. Maar whisky is vooral geduld oefenen, want whisky is pas echt whisky als hij tenminste drie jaar èn een dag op eikenhout heeft gelegen. 
   
16.00 uur Start van de Winterse Dropping
  Voordat je op pad gaat voor de winterse dropping verzamelen we ons eerst bij het in het donker opvlammende kampvuur of haardvuur. Boven het vuur hangt een dampende pot snert. Nadat je bent opgewarmd stap je in de 4x4 jeeps, waarmee je via een bolletje-pijltje roadbook naar het startpunt moet navigeren.
   
16.30 uur Winterse 4x4 tocht 
  Met 4x4 jeeps wordt je met een bolletje-pijltje-roadbook naar een boerenerf in de schaduw van een eeuwenoud kasteel in Brabant geleid. Er wacht je een mok warme chocolademelk bij de vlammende vuurkorf. Op deze plek worden een deel van de aanwijzigen voor een spannende route door winters Brabant aan je onthuld.
   
17.30 uur GPS Tocht
Te voet vertrek je vanaf de boerderij door het Brabantse landschap. De avond is gevallen, dieren komen uit hun schuilplaats. Je hebt een spannende tocht voor de boeg. Het eindpunt is nog even onbekend. Tijdens de winterse dropping wandel je in teams door het in winterse rust gehulde landschap. Het duister van de avond zorgt voor een bijzondere sfeer. Via GPS ontvouwt zich de te lopen route.
   
19.30 uur Terugkomst op De Heische Hoeve met een borrel
   
20.00 uur WinterBBQ met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
   
22.30 uur Borrelen
   
00.00 uur Gratis overnachting 2 persoonskamer
Wanneer u zich 's avonds terugtrekt in uw geheel in stijl ingerichte kamer, ervaart u de ultieme stilte van het platteland. Goed uitrusten en weer nieuwe energie opbouwen.
   
09.30 uur Uitchecken & Boerenontbijt
Een bourgondisch ontbijt met diverse streekproducten en sterke koffie om ontspannen wakker te worden.
   
10.30 uur Vervolgprogramma (eigen invulling)
  Tips:
 • Kasteel Heeswijk
 • Kilsdonkse watermolen
 • Natuurcentrum de Maashorst
 • Binnenstad Den Bosch
   
12.30 uur Terugkomst op de Heische Hoeve met koffie en een worstenbroodje
   
13.00 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
     

 

Specificaties

Prijs
€ 225,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 10
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
1 november - 1 april
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
 • Alle genoemde excursies in het programma.
 • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
 • Uitgebreide en gevarieerde lunch te velde met streekproducten.
 • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Upgrade-mogelijkheid naar Outdoor Cooking.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Borrel bij kampvuur of haardvuur.
 • Overnachting in een landelijke hotelkamer met wireless internetverbinding.
 • Gratis joggingroutes en sportschoenen beschikbaar.
 • Uitgebreid luxe ontbijtbuffet met streekproducten.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Géén gratis busvervoer
 • 2x gratis hotelovernachting

Tevredenheid Teambuilding in Brabant - winter weekend met 2 gratis hotelovernachtingen!

Programma
8.0
Vriendelijkheid personeel
10.0
Algemeen oordeel
8.0
Kwaliteit diner/BBQ
8.0
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
1

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.