<< Terug naar zoekresultaten

Bier brouwen & BBQ-en

€ 85,00 p.p. incl. BTW

Programma

 
   
PROGRAMMA  
   
13.30 uur Ontvangst met koffie/thee en kersenvlaai
   
14.00 uur Uitleg van het programma
Craft bier wordt steeds populairder. In de workshop bierbrouwen leer je de basisprincipes van het brouwen van bieren en maak je je eigen speciaalbier.
   
14.30 uur
Bier brouwen
In de workshop leer je eerst hoe je de mout moet schroten, hoe maischen werkt en wanneer je hop moet toevoegen. Op de Heische Hoeve  gaan we samen een ambachtelijk, volmout brouwsel maken. En we werken met ingredienten uit de streek.
Natuurlijk ga je in de workshop ook veel proeven: 4 verschillende bieren. Onze brouwmeester leert je  waar je op moet letten als je een bier goed wil beoordelen.
Na een week of 5 is jouw bier gebotteld en klaar voor consumptie. Hoe is de smaak? Oordeel zelf! Elke deelnemer aan de workshop ontvangt minimaal 4 flesjes van zijn zelfgebrouwen bier.
   
16.00 uur  Borrelen aan de bar
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
   
17.00 uur BBQ met streekproducten
  De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking.
   
20.00 uur Einde van een geslaagd uitje!
   
  N.B.: afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we het gezelschap opsplitsen in meerdere groepen en rouleren tussen de verschillende programma-onderdelen.
     

 

Specificaties

Prijs
€ 85,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 8
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met koffie/thee en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
  • Alle genoemde excursies in het programma.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
  • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten
  • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris)
  • Zelf je eigen biertje tappen!

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.