Bier brouwen & BBQ-en

€ 98,00 p.p. incl. BTW

Programma

 
   
PROGRAMMA  
   
13.30 uur Ontvangst met koffie/thee en kersenvlaai
   
14.00 uur Uitleg van het programma
Craft bier wordt steeds populairder. In de workshop bierbrouwen maak je kennis met de basisprincipes van het brouwen van bieren.
   
14.30 uur
Mini workshop Bier brouwen
In de workshop leer je eerst hoe je de mout moet schroten, hoe maischen werkt en wanneer je hop moet toevoegen. Daarnaast maak je kennis met de aspecten die komen kijken bij de fermentatie (vergisting).
Het volledig doorlopen van het brouwproces zou een volledige dag in beslag nemen. Daarom beperken we ons in deze mini-workshop tot de stappen, schroten, maischen en de vergisting om tot een ambachtelijk, volmout brouwsel te komen met ingredienten uit de streek.
Natuurlijk ga je tot slot van de workshop ook proeven: 4 verschillende bieren. Onze brouwmeester leert je  waar je op moet letten als je een bier goed wil beoordelen.
   
16.30 uur  Borrelen aan de bar
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
   
17.00 uur BBQ met streekproducten
  De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking.
   
20.00 uur Einde van een geslaagd uitje!
   
  N.B.: afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we het gezelschap opsplitsen in meerdere groepen en rouleren tussen de verschillende programma-onderdelen.
     

 

Specificaties

Prijs
€ 98,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 8
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met koffie/thee en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
  • Alle genoemde excursies in het programma.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
  • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten
  • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris)
  • Zelf je eigen biertje tappen!

Tevredenheid Bier brouwen & BBQ-en

Programma
7.3
Vriendelijkheid personeel
9.3
Algemeen oordeel
7.3
Kwaliteit diner/BBQ
9.3
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
3

Gastenboek

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.