Workshop likeur maken

€ 29,50 incl. BTW

Programma

   
PROGRAMMA  
   
10.00 uur Ontvangst met koffie/thee
   
10.15 uur Inleiding in het maken van likeur
We beginnen met een rondleiding door onze distilleerderij waar we kennis maken met het productieproces van alcohol uit fruit en uit graan.
 
11.00 uur Mini-workshop likeur maken
Tijdens deze mini-workshop legt onze distillateur je uit waar de belangrijkste ingredienten vandaan komen en vervolgens gaan we zelf aan de slag. We beginnen met het herkennen van geuren. Uit elke fles komt de geur van een exotisch snoepparadijs en rijke geur van verse kersen, frambozen of sinaasappels vrij. Herken de geuren en stel jouw favoriete streeklikeur samen met de huisgestookte distillaten en tincturen uit kruiden en vers fruit. Ze leren je hierbij de balans te vinden tussen geur en smaak. En uiteraard ga je elk een eigen fles (20cl) maken van de likeur van jouw voorkeur.
   
12.00 uur Einde van een geslaagde workshop!
   
  N.B.: afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we het gezelschap opsplitsen in meerdere groepen en rouleren tussen de verschillende programma-onderdelen.
     

 

Specificaties

Prijs
€ 29,50 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 8
Arrangement
incl koffie/thee en flesje likeur
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Alle genoemde excursies in het programma.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.