Workshop whisky stoken (open inschrijving)

€ 39,50 incl. BTW

Programma

 
   
PROGRAMMA  
   
09.30 uur Ontvangst met koffie/thee
   
09.45 uur Inleiding in het maken van whisky
Door middel van een film schetsen we je een beeld van de whiskyproductie en de whiskyscene in Nederland 
   
10.15 uur Mini-workshop whisky maken
Tijdens deze mini-workshop in onze distilleerderij maak je kennis met het distilleerproces en ga je samen met je collega's elk een eigen fles (20cl) maken. Maar whisky is vooral geduld oefenen, want whisky is pas echt whisky als hij tenminste drie jaar èn een dag op eikenhout heeft gelegen. We beginnen met stoken en scheiden de voorloop (methanol) van de middenloop (ethanol). Deze ethanol is de 'spiritwhisky' en kan na verdunning tot 65% Vol op vat gelegd worden. Deelnemers aan de workshop krijgen een waardebon mee met daarop het exacte nummer van het vat waarin de whisky gelagerd wordt en na 3 jaar en een dag kun je de voucher inleveren via onze webshop en sturen we het flesje aan je op! Of je kunt het persoonlijk op komen halen tijdens een van onze whiskyevenementen.
   
12.00 uur Einde van een geslaagde workshop!
   
  N.B.: afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we het gezelschap opsplitsen in meerdere groepen en rouleren tussen de verschillende programma-onderdelen.
     

 

Specificaties

Prijs
€ 39,50 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 2
Arrangement
incl koffie/thee en flesje whisky (20cl)
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Alle genoemde excursies in het programma.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
  • Onbeperkt koffie/thee/water
  • Flesje whiskyspirit (20cl)

Tevredenheid Workshop whisky stoken (open inschrijving)

Vriendelijkheid personeel
8.5
Algemeen oordeel
9.0
Kwaliteit diner/BBQ
6.0
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
3

Gastenboek

  • 30 juli - Sanne Herpers (2 pers) Super workshop op fantastische locatie! Zeer gastvrij en vriendelijk personeel! Ik vond het heel bijzonder dat de workshop uberhaupt door ging omdat wij maar met zijn tweeen waren, menig ander bedrijf had het afgezegd. Heel fijn en leuk om in dit hele kleine clubje de workshop te kunnen doen! Daardoor heel veel geleerd en een super ervaring! We willen de dame die onze workshop gaf heel erg bedanken! We willen jullie bedanken voor de zeer geslaagde ochtend! Wij komen graag wanneer het eerste whiskey vat geproefd mag worden! Groeten, Sanne en Laurens
  • 29 juli - Rob Bakker (4 pers) Door de kleine groep was de persoonlijke begeleiding erg leuk en spontaan. Ook de proeverij was een onverdeeld succes. Zeker een aanrader....

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.