Workshop whisky stoken, whiskyproeverij & BBQ

€ 99,50 p.p. incl. BTW

Programma

 
   
PROGRAMMA  
   
13.30 uur Ontvangst met koffie/thee en kersenvlaai
   
14.15 uur Mini-workshop whisky maken
Tijdens deze mini-workshop in onze distilleerderij maak je kennis met het distilleerproces en ga je samen met je collega's elk een eigen fles (20cl) maken. Maar whisky is vooral geduld oefenen, want whisky is pas echt whisky als hij tenminste drie jaar èn een dag op eikenhout heeft gelegen. We beginnen met stoken en scheiden de voorloop (methanol) van de middenloop (ethanol). Deze ethanol is de 'spiritwhisky' en kan na verdunning tot 65% Vol op vat gelegd worden. Deelnemers aan de workshop krijgen een waardebon mee met daarop het exacte nummer van het vat waarin de whisky gelagerd wordt en na 3 jaar en een dag kun je de voucher inleveren via onze webshop en sturen we het flesje aan je op! Of je kunt het persoonlijk op komen halen tijdens een van onze whiskyevenementen.
   
16.00 uur Whiskyproeverij
Na gedane arbeid in de distilleerderij is het tijd voor een proeverij met whiskies uit diverse windstreken. We gaan een whisky-reis rond de wereld maken en 4 whisky's uit diverse landen proeven zoals Scotch of Bourbon (Amerikaans) of Irish en dan zowel blended als single-malt whisky's. Daarbij zorgen we tussen de verschillende whisky's door voor 4 toepasselijke hapjes bij elke whisky. 
   
17.00 uur  Borrelen aan de bar
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
   
18.00 uur BBQ met streekproducten
  De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking.
   
21.00 uur Einde van een geslaagd uitje!
   
  N.B.: afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we het gezelschap opsplitsen in meerdere groepen en rouleren tussen de verschillende programma-onderdelen.
     

 

Specificaties

Prijs
€ 99,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 8
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met koffie/thee en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
  • Alle genoemde excursies in het programma.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
  • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten
  • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris)
  • Zelf je eigen biertje tappen!

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.