FAQ

 • Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief BTW?
  De prijzen van onze bedrijfsuitjes en bruiloften zijn inclusief BTW. Als je een budget krijgt vanuit het bedrijf, is dat meestal exclusief BTW. Let daar dus goed op, want zo heb je misschien wel meer waar voor je geld, zonder dat het je baas iets extra's kost!

  De prijzen van onze vergaderarrangementen en actieve breaks zijn exclusief BTW.
   
 • Wat te doen bij slecht weer?
  Bedrijfsuitjes bij De Heische Hoeve gaan in principe altijd door. We smelten tenslotte niet van een drupje en het regent in Nederland bijna nooit een hele dag, meestal even een klein buitje. De Heische Hoeve heeft daarvoor standaard poncho's achter de hand in geval van een buitje onderweg en we zorgen vrijwel altijd voor een aantal overdekte pauzepunten op de route. Indien de week voor aanvang 90% kans op regen wordt voorspeld, dan overleggen we samen even wat te doen: gewoon door laten gaan, een alternatief programma wat waterproof is, of eventueel schuiven met de datum. Slecht weer is nooit een reden voor annulering.
   
 • Waar bestaat de BBQ uit?
  De BBQ bestaat uit een heerlijke combinatie aan streekproducten. Denk hierbij aan kippenboutjes van de Kemper Landhoen, lamskoteletjes, lamsworstjes, worst, spek, hamburgers en als aanvulling zalm en garnalenspiesjes.
  Daarnaast is er een buffet met diverse verse salades, spelt stokbrood van onze huisbakker, kruidenboter, sauzen, frietjes en satésaus. Als toetje een heerlijk ijsje van de ijsboerderij. 
  Je beschikt met je groep over een eigen buffet en één of meerdere BBQ's. 
   
 • Houden jullie rekening met dieetwensen?
  Natuurlijk houden we daar graag rekening mee! Of het nu vegetarisch met of zonder vis, halal, koosjer, gluten-vrij of koemelkallergie is, onze keuken houdt graag rekening met elke mogelijke dieetwens. Gelieve dieetwensen kenbaar te maken op de overeenkomst en anders tijdig schriftelijk kenbaar zodat we er rekening mee kunnen houden met de inkopen. Voor mensen die de voorkeur geven aan koosjer of halal is een aparte BBQ beschikbaar. Voor dieetwensen wordt uiteraard niets extra's berekend!
   
 • Kan ik ook met een familie een bedrijfsuitje boeken?
  Tuurlijk kan dat, noemen we het gewoon een familieuitje ;) We hebben ook regelmatig bedrijven die een familiedag voor medewerkers met hun gezinnen organiseren bij De Heische Hoeve.
   
 • Hebben jullie speciale prijzen voor kinderen?
  Uiteraard denken we ook op dit punt mee! Tot 4 jaar zijn kinderen gratis, van 4-12 jaar berekenen we 50% van de arrangementsprijs. We moeten wel eerlijk zeggen dat onze locatie niet heel geschikt is voor kleine kinderen, onder andere in verband met de ruime aanwezigheid van open water. Hou daar dus wel rekening mee!
   
 • Krijgen we ook gratis busvervoer bij (bv) 30 personen?
  De regeling voor gratis busvervoer geldt vanaf 40 betalende volwassen deelnemers bij all inclusive bedrijfsuitjes boven €75 p.p.. Als je voor 40 betaalt, kun je dus van de regeling gebruik maken, ook als je maar met 35 of 28 mensen komt. Dat is geen probleem. Je kunt zo eenvoudig zelf berekenen wat voor jullie het meest voordelig is! Indien kinderen 50% betalen, tellen ze ook voor 50% mee in deze regeling. Soms hebben bedrijven een apart vervoersbudget, waardoor je het beschikbare budget voor je uitje wat kunt verhogen ;)
   
 • Moeten we busvervoer zelf regelen?
  Ja, je gaat zelf een overeenkomst aan met het busbedrijf, De Heische Hoeve bemoeit zich daar verder niet mee. Lees meer over de voorwaarden van gratis busvervoer op: http://www.heischehoeve.com/gratis-busvervoer
   
 • Hoe duurzaam is een event bij De Heische Hoeve?
  Handig om te weten: op de Heische Hoeve vindt je de duurzaamste whiskystokerij ter wereld. Meer weten? https://www.buswhisky.com/duurzaamheid  Dus je kunt zonder schroom je bedrijfsuitje of vergadering optellen bij het aandeel duurzame inkoop. 
   
 • Tot wanneer is het all-inclusive?
  De all-inclusive-formule is van toepassing gedurende het gehele (all inclusive) arrangement. 
   
 • Welke wijnen worden geserveerd bij het diner?
  De Heische Hoeve schenkt standaard een mooie huiswijn. Alle bier, wijn en frisdranken zijn onbeperkt inbegrepen. Sterke drank is niet inbegrepen. 
   
 • Kunnen we loungen bij een kampvuur of de open haard?
  Afhankelijk van het seizoen en het weer is er gelegenheid om te loungen bij een kampvuur of rond de open haard.
  In de zalen bij de openhaard staat een lekker hoekbank waar jullie gezellig op kunnen loungen. Bij het kampvuur kan je lekker in het gras gaan liggen of de terrasstoelen gebruiken.
   
 • Hoe zien de kamers eruit?
  Alle kamers zijn met hout afgewerkt en hebben een back-to-basic uitstraling met uiteraard een eigen badkamer. De 26 kamers kunnen voor 1 of 2 personen worden ingericht en beschikken allemaal over gratis WiFi. We hebben geen TV op de kamers, je zit hier 's avonds toch aan de bar of aan het kampvuur ;) Je bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen op De Heische Hoeve en de kamers te bekijken. 
   
 • Kunnen we nog wat met de prijs doen?
  De Heische Hoeve doet niet aan korting. Wij hebben namelijk een veel betere deal: we bieden groepen vanaf 40 personen gratis busvervoer aan. Voor bedrijfsevenementen en grote groepen vanaf 100 mensen kunnen we een arrangement op maat maken. Voor kleinere groepen die maatwerk willen, berekenen we € 150 organisatiekosten.
   
 • Moeten we vooraf groepjes maken?
  Dat is wel handig, maar niet verplicht. Als jullie zelf geen indeling hebben, dan maken onze outdoormedewerkers die gewoon ter plekke.
   
 • Wat kunnen we met mensen die slecht ter been zijn? 1 iemand kan niet mee lopen, kan deze op de locatie blijven of op de posten mee komen met iemand van de Heische Hoeve? 2 Mensen durven niet te kanoën, hoe komen zij op plek van bestemming?
  Uiteraard houden we graag rekening met de minder valide medemens! Onze begeleiders beschikken tijdens het uitje over een jeep en kunnen eventueel mensen meenemen die de route niet of niet helemaal kunnen afleggen. Wel graag ruim vooraf aangeven, dan houden we er rekening mee bij het inplannen van materieel.
   
 • Hoe lang duurt een route/rondleiding/activiteit/lunch etc.
  Zie de programmabeschrijving bij elk uitje of het toegezonden programma. Let op, het zijn richttijden. Het kan altijd zijn dat de werkelijkheid wat afwijkt door groepsgrootte, verkeerd rijden, weersomstandigheden etc.
   
 • Safety briefing en afkoop eigen risico, wat houd het in?
  Het kan natuurlijk zijn dat er onverhoopt iets gebeurd en er schade ontstaat aan een van de scooters of jeeps; als organisator draagt u dan de verantwoordelijkheid voor deze schade. De Heische Hoeve wil dit risico graag voor je beperken en biedt daarom een service product aan om het eigen risico te beperken tot maximaal  250 euro per jeep en tot maximaal €50 per scooter. Als je van deze service gebruik wilt maken, dien je dit aan te geven op de overeenkomst. . Per order bedragen de kosten van deze service € 150,00. 
   
 • Hoe zit het met betalen? Vragen jullie een aanbetaling?
  De Heische Hoeve stuurt je een aanbetalingsfactuur van 50% van het orderbedrag op het moment dat je de boeking van je bedrijfsuitje definitief maakt. Dit is tevens de bevestiging van je boeking. De andere helft factureren we na afloop van het uitje, waarbij we eventuele meer- en minder kosten verrekenen. Je kunt ter plaatse niet contant afrekenen.
   
 • Zijn jullie goed bereikbaar?
  De Heische Hoeve is goed bereikbaar per auto en beschikt over ruim 100 gratis parkeerplaatsen recht voor de deur.
   
 • Hoe komen we op De Heische Hoeve met openbaar vervoer?
  Tja, ons sterke punt is onze landelijke ligging, dus je voelt 'm al: ons zwaktepunt....inderdaad ;) Met openbaar vervoer kun je het eigenlijk wel shaken. Daarom bieden we gratis busvervoer aan en op verzoek kunnen we pendelvervoer regelen vanaf NS-station 's-Hertogenbosch of Oss. Informeer even naar de mogelijkheden, we denken graag mee!

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       
     

 

Nieuwsmeer nieuws >>

De Heische Hoeve in nationale Food100

De Heische Hoeve in nationale Food100

zondag 03 september 2023

Bus Whisky en De Heische Hoeve staan dit jaar in nationale Food100, dé lijst van voedselveranderaars in Nederland die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. Elk jaar wordt een nieuwe lijst samengesteld met de 100 meest vooruitstrevende en veelbelovende voedselveranderaars van dat moment. De…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

 • ‚Äč