Online sollicitatie Moestuinder M/V

** Sollicitatieprocedure sluit op za 1 september 17.00 uur **

Om onze groei bij te houden en om De Heische Hoeve verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een 

Enthousiaste Moestuin medewerk(st)ers op oproepbasis

Ben jij tussen de 15 en 75 jaar en zoek je nog een betaalde hobby? De Heische Hoeve biedt je een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit in een groeiend bedrijf wat 'overkookt' van innovatie en inspiratie op het gebied van streekproducten.

Heb je groene vingers en vind je het leuk om je eigen voedsel te verbouwen? De Heische Hoeve beschikt over een grote moestuin, fruittuin en wijngaard die we verder uit gaan breiden. De moestuinen zorgen voor een stukje groen rond de Heische Hoeve en vormen een samenkomstplek voor gasten die op de hoeve verblijven. Daarnaast willen we een kleine circulaire vis en veehouderijtak gaan opzetten met varkens, schapen en een forellenvijver, waarbij de reststromen uit de keuken van de Heische Hoeve en de bierbostel van de whiskystokerij weer tot waarde brengen.

In verschillende delen worden de tuinen beheerd en onderhouden. Als medewerker kan je lekker aan de slag met groente en fruit, teel je je eigen lokale, biologische voedsel en kan je gezellig met andere natuurgerichte mensen samenwerken. We werken zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Permacultuur wordt een leidend thema bij de inrichting van de moestuin. Over deze en andere thema’s worden geregeld workshops georganiseerd waarbij je als moestuinder actief wordt betrokken. Daarnaast organiseert de Heische Hoeve ieder jaar een herfstmarkt en oogstfeest.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

       
Naam :   
       
E-mailadres :
     
Telefoonnummer :
     
Geboortedatum :
     
Beschikbaar vanaf (datum) :
     
Beschikbaar tot (datum) :
     
Beschikbaar op  : ma   di   wo   do   vr   za   zo
                             
               
                             
     
Motivatie :
     
CV :
     
   
     
   

Vragen? bel ons! (0413) 229 153

Let op: solliciteren kan alleen online.

 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       
     

 

Nieuwsmeer nieuws >>

De Heische Hoeve in nationale Food100

De Heische Hoeve in nationale Food100

zondag 03 september 2023

Bus Whisky en De Heische Hoeve staan dit jaar in nationale Food100, dé lijst van voedselveranderaars in Nederland die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. Elk jaar wordt een nieuwe lijst samengesteld met de 100 meest vooruitstrevende en veelbelovende voedselveranderaars van dat moment. De…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč