Winkelmedewerker (oproepbasis/vakantiewerk)

De leukste winkelbaan voor foodies in Den Bosch!

We horen je denken: ‘een baan in een boerderijwinkel in de binnenstad? Jaja…’ Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. Je draait na een inwerkperiode de winkel in principe zelfstandig op de dagen dat je werkt om zo vakanties of vrije dagen van collega's op te vangen. En alle ruimte om mee te denken en ons te inspireren als je dat tenminste leuk vindt! 
 
Jouw goal
Word onze verkoopmedewerker boerderijwinkel Heische Hoeve Den Bosch met unieke streekdelicatessen en zorg dat klanten altijd met heerlijke cadeaupakketten, verse seizoenproducten en gezonde groenteboxen naar huis gaan. 
 
 
Bij De Heische Hoeve gebeurt het!
De Heische Hoeve is een streekproductenboerderij waar we biologisch werken. Het is een gezellig bedrijf met leuke collegas’s. Naast een actieve boerderij met tuinbouw, fruitteelt, voedselbos en akkerbouw hebben we in Loosbroek, vlakbij Den Bosch ook een boerderijrestaurant, camping en B&B en verwerken we onze streekproducten veelal zelf in o.a. een eigen whiskystokerij, bierbrouwerij en mosterdmakerij.
 
Zie jij jezelf al helemaal rondlopen in onze leukste boerderijwinkel? Wij jou wel! Solliciteer nu op deze leuke bijbaan/vakantiebaan en we zien je snel!

Smaakt dit naar meer?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij De Heische Hoeve? Laat ons weten waarom jij jezelf ziet als onze nieuwe collega en overtuig waarom jij met plezier bij ons komt werken. Solliciteren kan online via onderstaand formulier. 
 
Online sollicitatieformulier
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 
Persoonlijke gegevens
       
Naam :   
       
Adres :  
       
Postcode :  
       
Woonplaats :  
       
E-mailadres :
     
Telefoonnummer :
     
Geboortedatum :
     
Gegevens voor sollicitatie
     
Beschikbaar vanaf (datum) :
     
Motivatie :
     
CV :
     
   
     
   

Vragen? bel ons! (0413) 229 153

Let op: solliciteren kan alleen online.

 

 

 

 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       
     

 

Nieuwsmeer nieuws >>

De Heische Hoeve in nationale Food100

De Heische Hoeve in nationale Food100

zondag 03 september 2023

Bus Whisky en De Heische Hoeve staan dit jaar in nationale Food100, dé lijst van voedselveranderaars in Nederland die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. Elk jaar wordt een nieuwe lijst samengesteld met de 100 meest vooruitstrevende en veelbelovende voedselveranderaars van dat moment. De…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.