Een sportief weekend weg in Brabant

Sportief weekend Brabant
De Heische Hoeve is op doordeweekse dagen een vergaderboerderij. In weekenden en vakantieperioden is dit sfeervolle guesthouse speciaal gereserveerd voor families en groepen van 24 tot 60 personen. Een schitterende locatie met parkachtige tuinen en waterpartijen, een eiland en een recreatieplas met strand tegen de bossen aan gelegen vormen het decor van een fantastisch sportief weekend in Brabant.
 
Sfeervol guesthouse in Brabant voor families en groepen van 24 tot 60 personen. Al vanaf € 1.350 een onvergetelijk familieweekend in Brabant!
 

 De landelijk ingerichte verblijfsruimten hebben een bar, een hout gestookte open haard, beamer en groot scherm. Het hele gebouw is voorzien van gratis Wifi. Zowel verblijf op basis van zelfverzorging als geheel verzorgd verblijf is mogelijk. Binnen is alles rookvrij.

 
 

De verblijfsruimten zijn landelijk ingericht met een bar, een hout gestookte open haard en beamer en groot scherm. Er is een professionele horecakeuken beschikbaar die tot in de puntjes is ingericht.

Guesthouse Leygraef heeft 16 slaapkamers. 14 kamers hebben elk 2 eenpersoons bedden en een eigen badkamer met douche/toilet. 2 kamers hebben 2 stapelbedden en geen eigen sanitair.

Guesthouse Dommel heeft 12 slaapkamers. 8 kamers hebben elk 2 eenpersoons bedden en een eigen badkamer met douche/toilet. 4 kamers hebben een 2 persoons bed en een eigen badkamer met douche/toilet.

 
 
Prijzen
U kunt al een weekend bij de Heische Hoeve terecht vanaf € 1.350
op basis van zelfverzorging.
Klik hier voor een pdf-document met alle prijsinformatie
 
Omgeving
Wilt u nog meer zien van De Heische Hoeve? Kijk dan even rond! Bij de guesthouses hoort een privetuin van ongeveer 2.000m2 met gazon, waterpartijen en een overdekt terras van 100m2, terrasmeubilair en een eiland in het water met voorzieningen om te koken of BBQ-en.
 
 

Ook een kampvuur of BBQ aan het water behoort tot de mogelijkheden. Er is ook een bescheiden zwemplas met privestrand en voorzieningen om vlot te bouwen of te kanovaren. Dit strand wordt gedeeld met beide accommodaties. Het terrein bestaat op meerdere plekken uit open water. Verder zijn er ter plaatse  mogelijkheden voor de huur van familiefietsen, tandems, steps en retroscooters. Daarnaast kun je er kanovaren en 4x4 jeeptrails reserveren.

De Heische Hoeve is gelegen tegen de bossen vlakbij natuurgebied de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. In het gebied zijn vele fiets- en wandelroutes langs unieke stukjes natuur en zandverstuivingen. Verder is het mogelijk om een bezoek te brengen aan Kasteel Heeswijk (3km), De Kilsdonkse Watermolen(3km), De Meierijsche Museumboerderij(3km) of een rondvaart te maken op de Binnendieze in Den Bosch(15km).

 
Meer Foto's
 
 
 
 
 

 

 

Sportief weekend met een groep? De leukste sportieve all-inclusive weekendjes weg vindt je bij de Heische Hoeve in Brabant. In een schitterende omgeving ben je een weekend lang te gast in een oude boerenhoeve.
 

Sportief weekend all-inclusive

De leukste sportieve all-inclusive weekendjes weg vindt je bij de Heische Hoeve. In een schitterende omgeving ben je een weekend lang te gast in een oude boerenhoeve. Geniet van een kampvuur aan het water, een goed glas wijn en heerlijk tafelen. En dat voor hele aantrekkelijke tarieven!

Bij elk weekendarrangement van de Heische Hoeve krijg je in de periode 1 april - 1 november een gratis zweefvlucht boven de Maashorst met de hele groep op zondag! Zweefvliegen is vliegen in een vliegtuig zonder motor met behulp van warme, opstijgende lucht: thermiek. Dankzij de thermiek en dankzij de uitgekiende zweefvliegtuigen kunnen in Nederland hoogten tot circa 2000 meter bereikt worden. Vliegen is mogelijk van april tot oktober. Indien vliegen door (weers)omstandigheden niet mogelijk is, wordt een waardebon verstrekt voor een zweefvlucht. Je gaat dus naar de Heische Hoeve voor een sportief weekend!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: sportief weekend Zoeken naar: surivival weekend
Zoeken naar: actief weekend Zoeken naar: familie weekend
Zoeken naar: Brabant weekend Zoeken naar: kano weekend
Zoeken naar: Outdoor weekend Zoeken naar: groep weekend
Zoeken naar: vrienden weekend Zoeken naar: weekend weg groep
Zoeken naar: vrienden weekend weg  

 

 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       
     

 

Nieuwsmeer nieuws >>

De Heische Hoeve in nationale Food100

De Heische Hoeve in nationale Food100

zondag 03 september 2023

Bus Whisky en De Heische Hoeve staan dit jaar in nationale Food100, dé lijst van voedselveranderaars in Nederland die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. Elk jaar wordt een nieuwe lijst samengesteld met de 100 meest vooruitstrevende en veelbelovende voedselveranderaars van dat moment. De…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.