Vacature gezellige keukenhulp (oproepbasis)

Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Je helpt de koks bij de mise-en-place en je draait mee in de keuken bij het uitgeven van het diner. Ervaring is niet vereist, maar heb je interesse in food en passie voor duurzaam eten en drinken? Dan ben jij in onze keuken helemaal op z'n plek. 

Heb jij een passie voor food en duurzaamheid? Dan maken wij erg graag kennis met jou! Wie weet ben jij wel onze nieuwe medewerker in de keuken en help je om de lekkerste lunch- en dinergerechten te serveren aan onze gasten.

Samen met ons team en de bedieningscrew zorg je voor een gezellige sfeer in de open keuken. Want werkplezier staat bij De Heische Hoeve hoog in het vaandel. 

Als keukenhulp kun binnen De Heische Hoeve alle kanten op. Het zwaartepunt ligt in het boerderijrestaurant bij Bus Whisky (www.buswhisky.com/boerderijrestaurant), maar er zijn ook mogelijkheden om deze taak te combineren met het voedselbos en de eigen moestuin en de productie van streekproducten. 

De ingrediënten:

- Een afwisselende baan in een fantastisch team;

- Een super leuke baan in een groeiend bedrijf wat 'overkookt' van innovatie en inspiratie op het gebied van whisky, bier en streekproducten.

- Wij gaan voor een lange termijn samenwerking. Wij bieden je daarom een jaarcontract wat bij wederzijdse tevredenheid na het eerste jaar wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Smaakt dit naar meer?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij De Heische Hoeve? Laat ons weten waarom jij jezelf ziet als onze nieuwe collega en overtuig ons met jouw motivatie. Solliciteren kan online via onderstaand formulier. 

Online sollicitatieformulier

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Persoonlijke gegevens
       
Naam :   
       
Adres :  
       
Postcode :  
       
Woonplaats :  
       
E-mailadres :
     
Telefoonnummer :
     
Geboortedatum :
     
Gegevens voor sollicitatie
     
Beschikbaar vanaf (datum) :
     
Motivatie :
     
CV :
     
   
     
   

Vragen? bel ons! (0413) 229 153

Let op: solliciteren kan alleen online.

 

 

 

 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       
     

 

Nieuwsmeer nieuws >>

De Heische Hoeve in nationale Food100

De Heische Hoeve in nationale Food100

zondag 03 september 2023

Bus Whisky en De Heische Hoeve staan dit jaar in nationale Food100, dé lijst van voedselveranderaars in Nederland die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. Elk jaar wordt een nieuwe lijst samengesteld met de 100 meest vooruitstrevende en veelbelovende voedselveranderaars van dat moment. De…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč