Vacature keukenhulp (24-38 uur)

(24-38 uur per week)

Volg je op dit moment een koksopleiding (of food gerelateerde opleiding) en wil je die kennis graag in de praktijk brengen in een bijbaan? Of heb je misschien zonder afgeronde koksopleiding al eens werkervaring opgedaan in een professionele keuken? Dan maken wij erg graag kennis met jou! Wie weet ben jij wel onze nieuwe medewerker in de keuken en help je om de lekkerste lunch- en dinergerechten te serveren aan onze gasten.

Je werkt in de open keuken van het boerderijrestaurant van Bus Whisky en De Heische Hoeve. Streekproducten (en/of whisky) zijn helemaal jouw passie! En met al dat heerlijks van eigen boerderij en uit eigen stokerij maak jij met de keukenbrigade heerlijke lunches & diners. 

Samen met ons team en de bedieningscrew zorg je voor een gezellige sfeer in de open keuken. Want werkplezier staat bij De Heische Hoeve hoog in het vaandel. We zorgen er daarom bijvoorbeeld voor dat je elke 3 weken standaard een weekend vrij bent.

Als keukenhulp kun binnen De Heische Hoeve alle kanten op. Het zwaartepunt ligt in het boerderijrestaurant bij Bus Whisky (www.buswhisky.com/boerderijrestaurant), maar er zijn ook mogelijkheden in de whiskystokerij, de bierbrouwerij, werken in het voedselbos en de eigen moestuin en de productie van streekproducten, het verzorgen van workshops en in onze boerderijwinkel in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Jij mag het zeggen! We proberen van deze baan een maatpak te maken wat naadloos aansluit op jouw interesses en ambities. Je krijgt de kans om je baan grotendeels zelf in te kleuren en je hart en je interesses te volgen.

De ingrediënten:

- Een afwisselende baan in een fantastisch team;

- Elke 3 weken een weekend vrij

- Een super leuke baan in een groeiend bedrijf wat 'overkookt' van innovatie en inspiratie op het gebied van whisky, bier en streekproducten.

- Wij gaan voor een lange termijn samenwerking. Wij bieden je daarom een jaarcontract wat bij wederzijdse tevredenheid na het eerste jaar wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Smaakt dit naar meer?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij De Heische Hoeve? Laat ons weten waarom jij jezelf ziet als onze nieuwe collega en overtuig ons met jouw motivatie. Solliciteren kan online via onderstaand formulier. 

Online sollicitatieformulier

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Persoonlijke gegevens
       
Naam :   
       
Adres :  
       
Postcode :  
       
Woonplaats :  
       
E-mailadres :
     
Telefoonnummer :
     
Geboortedatum :
     
Gegevens voor sollicitatie
     
Beschikbaar vanaf (datum) :
     
Motivatie :
     
CV :
     
   
     
   

Vragen? bel ons! (0413) 229 153

Let op: solliciteren kan alleen online.

 

 

 

 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Heische Hoeve Whisky wint gouden duurzaamheidsmedaille in Hongkong

Heische Hoeve Whisky wint gouden duurzaamheidsmedaille in Hongkong

dinsdag 04 januari 2022
Hongkong - Bus Wisky, het whiskylabel van De Heische Hoeve, is tijdens de Global Green Awards in Hongkong beloond met een gouden duurzaamheidsmedaille. Eind 2019 werd Bus succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky start-up uit tot de tweede whiskyproducent van Nederland.

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč