Vacature vrolijke klusjesman

Vrolijke klusjesman (8-24 uur per week op oproepbasis)

Bij De Heische Hoeve en Bus Whisky zijn wij altijd volop in beweging. Onderhouden, verbouwen én uitbreiden; wij bouwen graag verder aan de ontspanning van onze gasten en de productie van onze streekdelicatessen, bieren en onze whisky. Iedere dag weer.

Als vrolijke klusjesman ben je werkzaam voor zowel de De Heische Hoeve als Bus Whisky. In samenwerking met collega's zorg jij ervoor dat de hotelkamers, zalen en apparatuur in goede staat zijn. Je helpt op verzoek van collega's en je doet periodieke controles, onderhoud en kleine reparaties. Je werkt grotendeels zelfstandig en roept de hulp in van externe partners zoals installateurs en aannemer als het grotere klussen worden. In dat geval coördineer je de inzet van deze externe partijen en steek je waar nodig zelf de helpende hand toe in het bouwproces.

Fijn als je al iets weet van elektrotechniek, verwarming en waterleiding, maar je bent vooral een handige en vrolijke klusser met een paar rechterhanden. Je bent goed in staat om om te gaan met ad-hoc werkzaamheden en je kunt goed prioriteiten te stellen. Dit is ook een ideale functie voor iemand die met pensioen is en een er nog wel een paar dagen bij wil werken, maar wel zijn eigen dagen en uren wil kunnen bepalen. 

Online sollicitatieformulier

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Persoonlijke gegevens
       
Naam :   
       
Adres :  
       
Postcode :  
       
Woonplaats :  
       
E-mailadres :
     
Telefoonnummer :
     
     
Gegevens voor sollicitatie
     
Beschikbaar vanaf (datum) :
     
Beschrijf je motivatie :
     
Beschikbaar op  : MA DI WO DO VR ZA ZO
    Ochtend  
    Middag  
    Avond  
     
CV :
     
   
     
   

Vragen? bel ons! (0413) 229 153

 

 

 

 

Wij vinden het een pré als je voor deze klusjesman technische dienst vacature woonachtig ben in de regio uden oss veghel eindhoven den bosch nijmegen heesch heeswijk dinther loosbroek nistelrode

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       
     

 

Nieuwsmeer nieuws >>

De Heische Hoeve in nationale Food100

De Heische Hoeve in nationale Food100

zondag 03 september 2023

Bus Whisky en De Heische Hoeve staan dit jaar in nationale Food100, dé lijst van voedselveranderaars in Nederland die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. Elk jaar wordt een nieuwe lijst samengesteld met de 100 meest vooruitstrevende en veelbelovende voedselveranderaars van dat moment. De…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.