De Heische Hoeve is de perfecte locatie voor je vrienden weekend arrangement

 1. 0 van 22 arrangementen gevonden

Gastenboek

 • 23 januari - Utrecht Dental (51 pers) Het is een gezellige plek om met z'n allen even een feestje te vieren.
 • 22 januari - AVS (14 pers) Prachtige locatie, mooie werkruimtes, geode en vriendelijke bediening. kamer vind ik magertjes.
 • 22 januari - gemeente Heusden (8 pers) Erg goed verzorgd en leuk verblijf. Leuke activiteiten en een zeer goed ontbijt/lunch/diner, ook voor de veganist in onze groep top verzorgd. Erg tevreden en we kijken terug op een geslaagde twee-daagse!
 • 22 januari - AVS (14 pers) Sfeervolle locatie met goede verzorging. Slaapkamers zijn eenvoudig.
 • 22 januari - AVS (14 pers) Prettig locatie, zeer welkom, alles mogelijk!
 • 22 januari - AVS (14 pers) Ik ben zeer onder de indruk van het circulaire concept dat jullie voeren. Van voeding tot verblijf. Mooie producten, goed eten, met oog voor de omgeving. Aanrader!
 • 15 januari - BOVO Federatie van Eénpitters (1 pers) Fijne omgeving, fijne sfeer, aardige mensen. En hartelijk dank voor het helpen met het starten van de auto!!! (accu leeg)
 • 22 december - Pragma Nederland (16 pers) Leuke locatie, prettige bediening en heerlijk kerstdiner. Leuke combinatie met rondleiding whiskystokerij. Aanrader!
 • 22 december - Mondial van Dijk verhuizingen (28 pers) Super locatie, goede begeleiding en vriendelijke medewerkers!
 • 16 december - Breakfast and Business (14 pers) Super uitje gehad! Dankjewel

De Heische Hoeve is de perfecte locatie voor je vrienden weekend arrangement

De Heische Hoeve is de ideale omgeving voor een vrienden weekend. In onze landelijke boerderij beschik je over een  vleugel met zaal, bar, foyer, terras en tuin en 26 hotelkamers die 1 of 2 persoons gebruikt kunnen worden. Naast diverse activiteiten is een vrienden weekend natuurlijk pas echt af met een kampvuur aan het water of bij mindere weersomstandigheden een borrel rond de open haard.

Voor het ultieme vriendenweekend kom je dus naar De Heische Hoeve in Brabant. Onze sfeervolle locatie is het perfect vertrekpunt voor tal van sportieve activiteiten. Wil je je met je vrienden liever gewoon een weekendje tot rust komen, dan zit je bij ons ook goed in de schitterende omgeving van natuurgebied de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant.
 
Activiteiten vrienden weekend
In de directe omgeving van De Heische Hoeve heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld te gaan kanovaren of om cultuur te snuiven in kasteel Heeswijk of de Kilsdonkse watermolen. Ook zijn er in de omgeving grote historische steden als Den Bosch en Nijmegen waar je een dagje lekker kunt winkelen of een rondvaart kunt maken. In de omgeving zijn enkele prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet die u leiden langs de mooiste plekjes in de streek. Zo heb je bij De Heische Hoeve  alle ingrediënten voorradig voor een perfect weekend weg met je vrienden!
 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: sportief weekend Zoeken naar: surivival weekend
Zoeken naar: actief weekend Zoeken naar: familie weekend
Zoeken naar: Brabant weekend Zoeken naar: kano weekend
Zoeken naar: Outdoor weekend Zoeken naar: groep weekend
Zoeken naar: vrienden weekend Zoeken naar: weekend weg groep
Zoeken naar: vrienden weekend weg Zoeken naar: groep weekend

 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       
     

 

Nieuwsmeer nieuws >>

De Heische Hoeve in nationale Food100

De Heische Hoeve in nationale Food100

zondag 03 september 2023

Bus Whisky en De Heische Hoeve staan dit jaar in nationale Food100, dé lijst van voedselveranderaars in Nederland die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. Elk jaar wordt een nieuwe lijst samengesteld met de 100 meest vooruitstrevende en veelbelovende voedselveranderaars van dat moment. De…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

 • ‚Äč