Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 16 oktober - Belastingen/Midden- en Kleingbedrijf Gisteren waren we bij jullie. En we hebben enorm genoten van de Jeep en Scooter ervaring. Waanzinnig leuk. Heerlijk over de bospaden heen. Door kuilen en greppels niets was te gek. De rondleiding in de Kersenlikeur stokerij was net zo leuk zeker de verteller, iedereen hing aan zijn lippen en met een grap en een grol staken we hier wel wat van op. De lunch en de bbq echt waanzinnig verzorgd!!!!! Bedankt voor alle goed zorgen en wie weet tot ziens. Frits, Jolanda en de Collega's
  • 15 oktober - Katwijkse Apotheek Top locatie ! Top weekend en zeker een aanrader om daar met grote groep heen te gaan! Heerlijke onspannen en gezellige sfeer ! Bedankt voor alles
  • 10 oktober - Centrale dienstapotheek We hebben genoten van onze rit door het mooie Brabantse land. Heel veel lol gehad en pijnlijke kaken van het lachen. In 1 woord Geweldig.
  • 10 oktober - Centrale dienstapotheek We hebben een super leuke dag gehad !!
  • 30 september - Gemeente Bernheze Bedankt voor de organisatie van onze teambuilding. De lokatie, het eten, drinken en de inzet van jullie personeel waren TOP!
  • 30 september - Gemeente Bernheze prima accommodatie, sfeervol, gezellig. prima eten en drinken en gastvrij personeel!
  • 30 september - Gemeente Bernheze prima accommodatie, sfeervol, gezellig. prima eten en drinken en gastvrij personeel!
  • 30 september - Gemeente Bernheze We hebben een ontzettend leuke, volledig verzorgde middag en bbq gehad. Wat mij betreft kom ik zeker een keertje terug. Groetjes Louise
  • 29 september - De Vaan MKB-advies b.v. Het was een zeer geslaagde dag, met leuke uitleg bij de kaasmakerij en ijsboerderij met natuurlijk een heerlijk weertje was onze personeelsuitje een succes geworden. Hartstikke bedankt voor de leuke dag................
  • 23 september - Gemeente Landsmeer Keurig geregeld, klantvriendelijk, behulpzaam, lunch en diner top!

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss