Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 17 september - Siemens Nederland N.V. We hebben, ondanks het slechte weer, een hele leuke dag gehad. In overleg met Cor hebben we het eea tav het programma omgegooid, maar dat heeft geen afbreuk gedaan aan het plezier dat we hebben gehad. De BBQ was uitstekend geregeld en de geboekte mogelijkheid om te overnachten kwam een ieder goed uit:-)) Na een goed ontbijt zijn we met een goed gevoel huiswaards gegaan. Speciaal voor Cor, bedankt voor de goede begeleiding, was TOP en ook nog bedankt voor het cadeautje wat je voor onze slaapkamerdeur had neer gelegd:-))))
  • 16 september - Van Schayk VOF Een geslaagde, ontspannen dag en een buitengewoon smakelijke afsluiting gehad met het personeel gehad. Kees
  • 15 september - RES Software Beste Organisatie van De Heische Hoeve, Dank jullie wel voor het super weekend wat met ons Support Team hebben gehad! Alles was perfect geregeld! Wij hebben er zeker iedere minuut van genoten!! Namens RES Software Support: bedankt!!!!
  • 15 september - Personeelsvereniging Future Diagnostics BV Leuke, gezellige dag gehad! Veel gelachen en lekker gegeten.
  • 15 september - Vriendendag --
  • 15 september - Personeelsvereniging Future Diagnostics BV Mooie locatie met erg leuke activiteiten voor bedrijfsuitjes.
  • 15 september - KZO Advocaten Bedankt voor de gezellige, goed verzorgde dag!
  • 15 september - Van Schayk VOF Ik vond het een geslaagde dag. De activiteit was leuk en grappig en de BBQ was echt super! Ik heb er echt van genoten.
  • 15 september - Van Mourik & De Bie, notarissen Het was super!!!!!!
  • 11 september - Rabobank Bernheze Maasland We zijn allemaal erg tevreden over gister. Leuke rondleiding onder begeleiding van een enthousiaste storyteller en daarna een perfect geregeld barbecue met goede kwaliteit producten. We komen zeker nog eens terug met een activiteit in de toekomst!

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss