Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 23 februari - Enexis, Crediteurenadministratie (18 pers) Wij van Enexis-vakschool komen al een aantal jaren bij jullie. Wederom wil ik team heijschehoeve bedanken voor de goede zorgen het was weer top.
  • 10 februari - NV Organon (14 pers) Ik ben nu een aantal keer naar de Heische Hoeve geweest met verschillende groepen. Iedereen heeft het naar zijn/haar zin gehad. Prima lokatie. Leuke activiteiten. Zeer vriendelijke bediening en ontvangst. Ga zo door.
  • 29 januari - Feenstra BV (69 pers) toplocatie!
  • 27 januari - Hercuton B.V. (1 pers) Prima locatie in oud brababantse setting , geen overderven luxe, maar alles aanwezig voor goede teamsessie.
  • 27 januari - Revaho B.V. (22 pers) een bedrijfsuitje wat zeker voor herhaling vatbaar is of een andere activiteit op deze uitstekende lokatie waar de brabantse vriendelijkheid de boven toon is. met een uitstekende accommodatie ook voor een overnachting.
  • 19 januari - Vanderlande Industries (32 pers) Prima plaats, waar ook rekening gehouden wordt met mensen met een andere overtuiging.
  • 19 januari - Vanderlande Industries (32 pers) Hele leuk uitje, met voortreffelijk weer. Dagen ervoor geregend maar deze avond was het droog dus lekker met de jeeps door de modder. niet vast gezeten gelukkig. Leuke activiteit en lekkere BBQ
  • 19 januari - Vanderlande Industries (32 pers) Leuk dat de BBQ zelf gedaan kon worden en ook de bar, hierdoor gaat vanzlef iedereen lopen en krijg je goede menging van de personen.
  • 14 januari - Sanofi Belgium, Airport Plaza, Montreal Building (20 pers) ondanks het weer was het een leuk bedrijfsuitje
  • 14 januari - Sanofi Belgium, Airport Plaza, Montreal Building (1 pers) -

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss