Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 22 december - Fam. uitje (19 pers) Het was gezellig,en er was ruimte voor de kerstsfeer, warm onthaal, en zeer belangrijk er was aandacht voor de kinderen leeftijd tussen 5 en 14 jaar. Het was helemaal top!!!!!!
  • 5 december - Veiligheidsregio Zeeland (10 pers) Een aan te raden groeps uitje!
  • 3 december - USG Engineering Professionals Holding B.V., T.a.v. Crediteurenadministratie (9 pers) Ons team overleg en teambuilding was een groot succes dankzij de goede vergaderfaciliteiten, heerlijke verse eten, zinderende jeeprally in het donker, de eigen bar met tap en prima kamers en bedden. Namens ons hele team, dank jullie wel!!
  • 1 december - Laufen Benelux B.V. (10 pers) Ondanks de kou een erg leuke dag gehad.
  • 1 december - Philips Nederland (25 pers) Nou ik denk dat jullie dat niet willen weten.
  • 1 december - Vobra Diervoeders Loosbroek BV, afd. Finance (4 pers) de locatie was erg leuk en gezellig. De kamers waren simpel (zou het niet voor zakelijke doeleinden adviseren) ontbijt zou wat meer variatie mogen bieden. Personeel super aardig en geweldige locatie met volgens mij erg veel mogelijkheden
  • 1 december - Philips Nederland (25 pers) LEUKE DAG GEWEEST
  • 1 december - Philips Nederland (25 pers) Volgens verwachting. niet meer en niet minder.
  • 1 december - Philips Nederland (25 pers) Super locatie, zeer vriendelijk personeel. Prima slaapkamers. Heel goed en stevig ontbijt
  • 25 november - Hago Food & Industry (17 pers) Voor een outdoor dag/avond en daarna relaxen. De Heische Hoeve goed vertoeve!!!

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss