Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 21 Juli - Heijmans Civiel BV We hebben een super leuke middag en avond gehad. Het 4x4 rijden is voor iedereen leuk. Eten en service waren super geregeld. De locatie is erg charmant.
  • 20 Juli - Brandweer vereniging Oudewater Geweldig verblijf gehad,komen ook zeker nog een keer terug.
  • 20 Juli - Marleen Elzinga Slechte service bij ziekte.
  • 20 Juli - Dimetec BV Ons bedrijfsuitje was een erg leuke dag en goed georganiseerd!!!! Het kanoën en de rondvaart door de binnendieze van Den Bosch is echt een aanrader.
  • 19 Juli - Gebiedscommissie IJsselmonde Wij hebben een prime, leuk en leerzaam weekend op de Heische Hoeve meegemaakt. De sfeer was leuk, de omgeving mooi en gezellig en vooral de woonboerderij was super. Zeker een aanrader.
  • 19 Juli - Gebiedscommissie IJsselmonde Wij hebben een prime, leuk en leerzaam weekend op de Heische Hoeve meegemaakt. De sfeer was leuk, de omgeving mooi en gezellig en vooral de woonboerderij was super. Zeker een aanrader.
  • 18 Juli - Loon- en grondverzetbedrijf D. Mulders BV Wij hebben met Loon en Grondverzetbedrijf D. Mulders deelgenomen aan de Brabantse Meerkamp en een zeer geslaagde middag / avond gehad. Op een mooie locatie met een enthousiast team hebben we genoten en veel plezier beleefd. vooral de waterspelen waren een succes. De barbecue was goed verzorgd en erg lekker. We komen hier zeker nog eens terug.
  • 18 Juli - Mart Vloet Flexibiliteit alom bij De Heische Hoeve om ons een fijne familiedag te laten beleven, ondanks het slechte weer. Programma perfect aangepast!
  • 17 Juli - Cock van der Linden zal ik maar niet doen, komen jullie slecht vanaf!
  • 7 Juli - Deuren Specialist Nederland Het was echt een hele geslaagde dag. Iedereen heeft het hartstikke leuk gevonden. Een min punten, we zaten te wachten op de uitslag (wie is de beste?) maar dat waren ze vergeten. De man die het van de eerste collega over heeft genomen omdat die eerder weg moest die was nergens meer te vinden. Maar onze monteurs hebben door het wachten zich heerlijk vol kunnen gieten met bier. Dus het is allemaal goed gekomen. Ik hou jullie site ook in de gaten misschien zien jullie ons volgend jaar wel weer. Bedankt voor het leuke uitsapje! Groetjes Jolanda

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss