Boerderijcamping

De camping van Bus Whisky is geopend op zondagen en maandagen van 1 april tot 1 november en alleen op reservering. Dinsdag t/m zaterdag is de camping gesloten. Onze boerderijcamping is gekoppeld aan de whiskystokerij en het boerderijrestaurant van Bus Whisky. Kijk voor meer info en beschikbaarheid op: www.buswhisky.com/boerderijcamping

Bus Whisky en De Heische Hoeve zijn in 2020 gestart met een boerderijcamping met 25 kampeerplaatsen. En onze camping werd dat jaar al meteen door de ANWB kampeer en caravankampioen uitgeroepen tot één van de vijf van de meest bijzondere minicampings van Nederland. 

De camping beschikt over een boerderijwinkel met verse broodjes, biologische boerderijzuivel en heerlijke streekproducten. Er is op het erf een sfeervol boerderijrestaurant met terras. Ook zijn mogelijkheden voor kampvuur. BBQ-en is mogelijk op het terrein en ook de houtgestookte pizza-ovens worden met enige regelmaat opgestookt. Er zijn picknick-, borrel- en BBQ-boxen verkrijgbaar in de boerderijwinkel. 

Het pronkstuk is uiteraard de whiskystokerij op de boerderij die dagelijks in bedrijf is en ook elke dag te bezoeken is. In de omgeving zijn er volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in natuurgebied de Maashorst en mogelijkheden om een bezoek te brengen aan diverse musea, een alpacafarm, een watermolen en Kasteel Heeswijk. Ook de binnenstad van 's-Hertogenbosch (15km) is een aanrader.

De kosten van een kampeerplaats bedragen €15 per volwassenen inclusief stroom en groepssanitair. Onze camping is beperkt geopend. Je kunt alleen terecht op zondagen en maandagen van 1 april tot 1 november en alleen op reservering. Dinsdag t/m zaterdag is de camping gesloten. Onze camping is om die reden meest geschikt voor campers, al ben je op zondag en maandag met een tent of caravan uiteraard ook van harte welkom.

Let op: Alle vrijdagen en zaterdagen in alle weekenden in 2022 zijn niet meer beschikbaar omdat onze locatie dan exclusief verhuurd is aan groepen inclusief het campingterrein. De zondagen en maandagen kunnen veelal wél geboekt worden.

Bijkomende kosten ter plaatse te voldoen per pin:
- huisdier € 3,50 p.n.
- camperplaats toeslag kind 4-12 jaar € 7,50

Praktische zaken:

Inchecken op zondag en maandag vanaf 14.00 uur 
Uitchecken op maandag en dinsdag voor 12.00 uur 

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | Boerderijcamping
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
(0413) 418016
camping@buswhisky.com

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       
  Telefoon 0413-229153  
 

TIP:

voor bedrijfsuitjes met minder dan 15 personen kun je terecht bij Bus Whisky: www.buswhisky.com/activiteiten

 

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Bus Whisky wint weer goud in Azië

Bus Whisky wint weer goud in Azië

woensdag 23 maart 2022

“Gouden medaille bij China Wine & Spirits awards”

Eind 2019 werd Bus Whisky succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky start-up uit tot de tweede whiskyproducent van Nederland. Dennis Hurkmans en Ezra Leeger zijn eigenaren van de Loosbroekse whiskystokerij. Hun…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.