Winter bedrijfsuitje met gratis hotelovernachting - teambuilding uitje in Brabant

Bedrijfsuitjes

Vergaderen

Workshops

Boerderij

 1. 0 van 69 bedrijfsuitjes gevonden

Gastenboek

 • 24 september - Ditronics BV (35 pers) Een gezellig middag/avond gehad met het maken van likeurtjes en cocktails onder begeleiding van een enthousiaste gastvrouw! Ter afsluiting een heerlijke bbq! Leuke locatie met vele mogelijkheden. Wellicht voor een volgende keer....
 • 24 september - Hersenstichting Nederland (35 pers) We hebben een geslaagd personeelsuitje gehad, met voor ons als belangrijke meerwaarde het bezoek aan het verzorgingstehuis de Laverhof! Hartelijke groet, Hersenstichting
 • 24 september - Hersenstichting Nederland (35 pers) We hebben een heerlijke dag gehad afgelopen donderdag! Het bezoek aan de Laverhof op de verschillende locaties was van grote meerwaarde voor ons. Hierbij dus een bedankje mede namens ons hele team voor jullie allemaal!
 • 20 september - Fudura B.V. (22 pers) Mooie locatie, heel veelzijdig. Voor standaard arrangementen een prima locatie. Echter, als je uitzonderingen hebt (speciale dieetwensen of een programma wat kan uitlopen) zou ik deze locatie minder snel aanraden. (ik vink deze gastenboekvermelding voor FB niet aan). Ik zou wel graag nog morgen willen bellen met Laura om e.e.a. door te spreken.
 • 17 september - Gemeente Weert (11 pers) We hebben op een mooie locatie een prima bijeenkomst mogen beleven.
 • 11 september - Monique van Amelsvoort (41 pers) Heerlijk, ontspannen weekend met goede service op de achtergrond. BBQ ook voor vegenisten en vegetariërs geweldig verzorgd!
 • 11 september - Vogelbescherming Nederland (56 pers) Dat wij enorm hebben genoten van de mooie en leuke dag. Het is een aanrader voor bedrijven en gezelschappen die een leuke ontspannen dag willen vieren in een prachtige omgeving. De begeleiding voor de dag was top! En de klantvriendelijkheid keigoed.
 • 11 september - Kanters Special Products B.V. (12 pers) Zeer goed ontvangen. Nette locatie waarin we van alle gemakken zijn voorzien. Lunch en drank waren tevens zeer goed verzorgd. Dikke pluim!
 • 10 september - Bruiloft Maureen & Sander (53 pers) Het weer zat helaas niet helemaal mee maar ondanks dat was het een fantastisch weekend geweest. Iedereen was onder de indruk van de locatie!
 • 8 september - Bruiloft Daniel en Manon (100 pers) Wij hebben een geweldig trouwweekend gehad, we waren erg enthousiast.Tops waren er vele; de overdracht, de hulp die we gehad hebben op de vrijdag, en natuurlijk de locatie zelf, die prachtig onderhouden is. Al met al was alles prima geregeld en waren de kamers heel netjes.

Winter bedrijfsuitje met gratis hotelovernachting - teambuilding uitje in Brabant

Winterbedrijfsuitjes