Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 6 juli - Jumbo Supermarkten BV (7 pers) Mooie locatie waarin je in een prettige ambiance een meeting kunt hebben! We komen zeker nog eens terug
  • 29 juni - Familie Quist (11 pers) Bijzonder gezellige dag gehad, voor herhaling vatbaat! Fam. Quist Puttershoek
  • 29 juni - Familie Quist (11 pers) Super gezellige dag gehad zeker voor herhaling vatbaar! Fam Quist Puttershoek
  • 29 juni - CZ, afd. Juridische Zaken (35 pers) Zeer geschikte locatie voor bedrijfsuitje of familieuitje. De jeeptrail was erg leuk en werd door iedereen zeer goed gewaardeerd. De BBQ is goed verzorgd en erg lekker. Eten in overlvloed en van goede kwaliteit. Mooi ook dat er gratis busvervoer bij zat. Dat maakte de middag en avond compleet. Kortom, een aanrader!
  • 22 juni - Enexis BV, t.a.v. Factuurverwerking (12 pers) Een puntje van aandacht is de veiligheid (vooral brandveiligheid). ik merkte dat een aantal mensen binnen onze groep zich niet veilig voelden op de kamers omdat er geen raam is waar je naar buiten kunt. Ik vond het zelf wat storend dat de deuren in het verblijf waar wij bleven nogal kraakten bij zuchtjes wind.
  • 22 juni - Enexis BV, t.a.v. Factuurverwerking (12 pers) Gehorig tijdens trainingen (krakende/piepende (klap)deuren -> wind), verder wel fijn dat we een eigen ruimte hadden voor training, lunch e.d. en niet met andere gasten waren. Lunch mocht wat uitgebreider, 2e dag misten we de warme hap. In de avond hebben we om borrelnootjes/chips of bitterballen gevraagd. Er stond niets op tafel. (Laatste was helaas niet meer mogelijk, eerste 2 was geen probleem -> aardige bediening.) Verder wel alles lekker. Inrichting kamer was eenvoudig, maar prima. Matras kon wat harder. Verder had ik liever een nooduitgang in de kamer. Een raam dat open kan. Verder alles prima! Eten was lekker en met zorg bereid. Locatie is mooi en verzorgd. We vonden het vreemd dat we in de avond opeens alleen gelaten werden met de andere gasten. Het zou fijn zijn als we in ieder geval een telefoonnummer krijgen van iemand die bereikbaar is mocht dat nodig zijn.
  • 22 juni - Enexis BV, t.a.v. Factuurverwerking (12 pers) Piepende deuren in de zaal zijn storend. Gaat mn om de klapdeur achter de bar. Miste de persoonlijke ontvangst en begeleiding bij het installeren in de zaal. Wat uitleg over apparatuur en voorzieningen zou het welkom-gevoel vergroten.
  • 22 juni - Enexis BV, t.a.v. Factuurverwerking (12 pers) Gezellige locatie, goed eten en drinken. Alleen jammer van de piepende (klap)deur van onze ruimte. Deze leidde behoorlijk af. (opgelost door tas tussen de deur te plaatsen)
  • 15 juni - Naaikransje Den Dungen (11 pers) Prima activiteit die mede door het goede weer erg geslaagd is, een echte aanrader.
  • 15 juni - Naaikransje Den Dungen (11 pers) Prima activiteit die mede door het goede weer erg geslaagd is, een echte aanrader.

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss