Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 21 oktober - Berendsen (18 pers) Heische Hoeve: zeer gastvrij, goed verzorgd, flexibel, leuke programma's, prijs/kwaliteit prima.
  • 21 oktober - Ger Groes (11 pers) geweldig gezellige avond gehad in een ongedwongen sfeer. personeel ronduit aardig en behulpzaam. alles klopt. COMPLIMENTEN
  • 14 oktober - DSM Food Specialties B.V (17 pers) Wij hebben een perfect verblijf gehad. Een beetje gehorig bij de slaapkamers, maar de zalen waren perfect en we waren vrij om te doen wat wij wilden. Bedankt voor de gastvrijheid.
  • 14 oktober - Verenigde Apotheken Limburg B.V. (42 pers) We hebben een gezellige dag gehad!
  • 8 oktober - KINDwijzer (11 pers) Ik zou jullie zeker aanraden, met name wat betreft de privacy die je met een groep hebt. Voor mensen die een zekere mate van luxe ambiëren, vind ik de kamers wat minder geschikt. Met name de beperkte ruimte en de kleine bedden waren niet voor iedereen wenselijk. De rondleiding in de distilleerderij daarentegen was een echte topper. Complimenten!
  • 8 oktober - Seuren Van der Vlies & Van Heijnsbergen bv (11 pers) Wij hebben een top uitje gehad. Vriendelijk en gastvrij personeel. Leuke begeleiding bij activiteit. Heerlijk eten, vooral de champignonsoep was erg favoriet. Leuke spontane rondleiding distilleerderij en het laatste maar zeker niet het minste een super locatie!!
  • 3 oktober - Adversitement B.V., t.a.v. financiële administratie (40 pers) we hebben een top feest kunnen organiseren, de slaapkamers waren ook helemaal goed. Jammer dat we niet van te voren wisten dat er op sommige kamers een tweifelaar stond ipv 2 single bedden. Ontbijt was ook goed georganiseerd!
  • 3 oktober - Maximizers BVBA (ME.) (30 pers) We hebben erg genoten van ons bedrijfsuitje, de service was geweldig, de kamers verzorgd, de sfeer optimaal, de maaltijden met streekproducten erg lekker en de activiteiten top. Enige minpuntje misschien is het gebrek aan fruit bij het ontbijt (misschien niet het seizoen?)
  • 2 oktober - Brandweer Waalwijk (35 pers) Ik heb zaterdag 24 september een uitstapje gehad met een groep van 30 personen. Wij hebben de jeep trial gedaan met daarop aansluitend de heerlijke BBQ met streek producten. Het weer zat natuurlijk super mee en zo hebben we onder het genot van een drankje de avond lekker afgesloten bij de vuurkorven. Ik raad de Heische Hoeve zeker aan om eens naar toe te gaan!
  • 2 oktober - Brandweer Waalwijk (35 pers) Heb zaterdag 24 september een gezellig uitstapje gehad met een groep van 30 personen. We hebben de jeep trial gedaan met daarop aansluitend de heerlijke BBQ met streek producten. Alles was tip top geregeld en natuurlijk zat het weer ook super mee!. In de avond nog lekker onder het genot van een drankje buiten bij de vuurkorven gezeten en zo de dag afgesloten. De Heische Hoeve is zeker een aanrader!

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss
   
   

 

 
 
 
 
 
Afstanden & reistijden
             
Den Bosch 20 min 16 km        Uden 12 min 8 km
Eindhoven 20 min 35 km   Veghel 8 min 6 km
Tilburg 45 min 35 km   Oss 15 min 12 km
Nijmegen 30 min 32 km