Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 27 september - Marij Snoeks (18 pers) Gezellige lokatie ...Heerlijke BBQ
  • 27 september - Blycoling (17 pers) Wij moesten ons verblijf helaas een paar dagen voor de start verschuiven door ziektes in de groep. Ontzettend vervelend voor alle betrokkenen. Erg jammer dat Heische Hoeve besloot om 100% te berekenen, dus niet alleen de overnachting, maar ook de niet gegeten maaltijden, de niet gedronken frisjes en de niet gedronken alcoholische dranken. 100% van alles! Erg gastgericht. En dat terwijl we zeer graag wilden herplannen. Een paar weken later. Wat een gemiste kans. Ook bijzonder gastgericht dat we nu uitgenodigd worden om na afloop van ons niet plaatsgevonden verblijf, onze mening te geven. Vooral ook het verzoek om dit aan alle deelnemers te vragen. Het detail dat de naam van het bedrijf verkeerd gespeld stond hoef ik misschien niet eens te vermelden. Wat een bar slechte gastgerichtheid.
  • 26 september - sdworx (95 pers) Enorm leuke locatie voor een personeelsuitje! Aanraders zijn de fietstrein en de jeeptrail. De bbq was goed. Alles bij elkaar een topmiddag / avond gehad!
  • 26 september - Vloerenbedrijf van Rijbroek B.V. (36 pers) fantastische dag, mede door het super mooie weer
  • 23 september - Agrifirm Feed (14 pers) Fijne locatie voor bijeenkomsten met personeel dat begrijpt wat plezierig is.
  • 20 september - C.V. "De Snorren" (15 pers) Nou het was helemaal toppie we hebben veel gelachen met de jeeptocht,keileuk daarna kruisboogschieten en de rondleiding. toen ff douche .Daarna lekker barbeque met .n lekker biertje s,avonds hebben we ons eigen feestje er van gemaakt. Al met al , geslaagd weekend. M.v.g Cv. De snorren
  • 20 september - IFS Benelux B.V., t.a.v. personeelsvereninging PI (45 pers) Zeer gastvrij ontvangen op de locatie, niets was te veel gevraagd! Activiteit had wat uitgebreider gemogen. BBQ was zeer goed! De locatie leent zich zowel binnen als buiten prima voor een team(building) activiteit.
  • 19 september - Gemeente Amsterdam (27 pers) Alles bij elkaar een fantastische dag gehad met scooter rijden en vooral de jeeps. Eerlijk gezegd dacht ik dat we naar plekken gingen om daar eten/ ingrediënten op te halen. Ik vond het heel leuk opgezet; iedereen wat maken in groepjes én ook heel ontspannen gaan; daar een groot pluspunt!! Ook het kipgerecht vond ik heel mooi en bijzonder. Vooral de setting buiten was super leuk en er was volop de ruimte; zeker met het prachtige en zwoele weer dat wij hadden.
  • 19 september - Gemeente 's-Hertogenbosch, T.a.v. CentraleFinanciëleAdministratie (20 pers) Prettige locatie met veel faciliteiten om buiten de deur te vergaderen
  • 19 september - Fam. Verstegen (25 pers) folder en reportage op internet is mooier dan de werkelijkheid

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss
   
   

 

 
 
 
 
 
Afstanden & reistijden
             
Den Bosch 20 min 16 km        Uden 12 min 8 km
Eindhoven 20 min 35 km   Veghel 8 min 6 km
Tilburg 45 min 35 km   Oss 15 min 12 km
Nijmegen 30 min 32 km