Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 22 juli - Commanderij College, t.a.v. Carla Grrootjen (240 pers) Vriendelijke mensen, goede organisatie, fijne sfeer en een mooie locatie!
  • 19 juli - Murphy | Stage Company (7 pers) • Een heel geslaagd programma. Alle deelnemers waren zeer tevreden.
  • 15 juli - Scholengemeenschap De Goudse Waarden - afdeling VMBO (17 pers) Leuke middag gehad en prima bbq
  • 11 juli - HanSe Staalbouw B.V. (105 pers) onze complimenten voor de ontvangst, begeleiding en de barbecue van afgelopen zaterdag bij de Heische Hoeve. Dankzij de enthousiaste leiding heeft iedereen op een gezellige en leuke manier samen kunnen werken aan de diverse activiteiten van de Brabantse Meerkamp. De rit met huifkarren was zeer geslaagd en ontspannen na een actieve middag. De producten bij de bbq waren van goede kwaliteit en er was keus genoeg. Nogmaals en namens het bestuur van Pv Hanse onze hartelijke dank.
  • 11 juli - TNO B.V., Crediteurenadministratie (45 pers) We zijn erg gastvrij ontvangen bij de Heische Hoeve. De ligging is prachtig en we hadden een sfeervol ingerichte ruimte met terassen en gezellige zitjes. De escape-room in de kersenboomgaard had wat ons betreft uitdagender gekund, maar de uitstekend georganiseerde BBQ maakte dat ruimschoots goed.
  • 11 juli - HanSe Staalbouw B.V. (105 pers) een leuke toko. lekker spul. met simpele dingen leuke spellen maken.
  • 7 juli - Stadtwerke Goch Bäder GmbH (42 pers) Wij hadden een perfekte dag op de Heische Hoeve .. En dat met een groep van 41 Personen. (Personeel van een groot Zwembad met Sauna in Goch, Duitsland). Ondanks heftige regen hadden wij veel plezier. Vooral omdat jullie `s middags snel een alternatief hadden om ons op te warmen. De BBQ was heerlijk en te drinken was ook genoeg aanwezig. Dank je wel aan jullie TEAM .!! Joris Hartmans.. Bedrijfsleider Stadtwerke Goch Bäder, Freizeitbad Goch Ness.
  • 6 juli - Damen Shipyards (22 pers) Op vrijdag 1 juli hebben wij als Damen Services een geslaagd bedrijfsuitje bij jullie gehad. De 4x4 challenge was veel fun met collega's. Daarnaast de rondleiding door de distilleerderij heel interessant en begrijpelijk uitgelegd. Als laatste hebben we de outdoor cooking workshop gedaan met 20 collega's. Ondanks de regen een groot success. Heel lekker eten, Prima begeleiding en goed voor de team spirit. Kortom heel tevreden. Gr Damen Shipyards
  • 6 juli - Luxor Theater (67 pers) Met een zeer gemengd gezelschap van collega's 2 geweldige dagen gehad op de de Heische Hoeve. Fijne locatie, bijzonder gastvrij personeel, niets was te veel. Alle extra wensen werden direct opgepakt. De BBQ was erg smakelijk, ook voor de collega's met speciale dieetwensen was goed rekening gehouden. De slaapkamers waren prima, de sanitaire ruimte meer dan voldoende en alles was schoon en goed onderhouden. De Brabantse meerkamp was goed opgezet en iedereen werd betrokken op een prettige manier. De volgende dag was qua weer minder maar het programma met de scooters en kano's werd door alle deelnemers erg leuk gevonden. Voor herhaling vatbaar.
  • 1 juli - Provincie Noord-Brabant, Financiële Administratie (73 pers) Goede gastvrije locatie, met vriendelijk en flexibel personeel. Het eten was goed en lekker. Ook hier kwamen de gasten niks te kort!

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss
   
   

 

 
 
 
 
 
 
Afstanden & reistijden
             
Den Bosch 20 min 16 km        Uden 12 min 8 km
Eindhoven 20 min 35 km   Veghel 8 min 6 km
Tilburg 45 min 35 km   Oss 15 min 12 km
Nijmegen 30 min 32 km        
 
Gratis busvervoer bij je bedrijfsuitje in Brabant!