Teambuilding Brabant

Bedrijfsuitjes

Vergaderen

Streekproduct

Boerderij

Gastenboek

  • 29 maart - Udea bv (77 pers) Kei leuke middag gehad met als afsluiting een heerlijke bbq.
  • 22 maart - Kasteel Heeswijk (35 pers) We hebben ons super goed vermaakt op de Heische Hoeve, het weer was ons gunstig gezind waardoor de buitenactiviteiten goed uitgevoerd konden worden! Het was een geslaagde dag.
  • 20 maart - P Lunenburg BV (23 pers) Wat een mooie locatie en alles netjes en goed geregeld! We hebben een gezellig teamuitje gehad. Leuke 4x4 tocht gehad en veel gelachen. Daarna een goed verzorgde BBQ en tot in de vroege uurtjes gefeest. Na een korte nacht op een nette kamer een lekker ontbijtje
  • 8 maart - iamployed B.V. (7 pers) Wij hebben een fantastisch bedrijfsuitje gehad bij de Heische Hoeve. Zeker een aanrader!
  • 6 maart - Gemeente Rhenen (7 pers) Met name het gebruik van een eigen ruimte met openhaard en bar is top.
  • 6 maart - Gemeente Rhenen (7 pers) We hebben onze heidagen voor de 3e keer in deze collegeperiode gehouden op deze geweldige locatie. En dat is altijd een schot in de roos geweest vanwege de entourage, de verzorging en omgeving. Op welke plek heb je nu het gevoel dat deze er alleen voor jou er is? Bedankt voor de goede zorgen en succes!
  • 1 maart - Anita Van Dam (16 pers) met n 16 koppige vriendengroep de 4x4 rally gereden met bbq en overnachting met ontbijt en het was top geregeld allemaal.
  • 28 februari - Stichting Entrea Jeugdzorg (12 pers) prima, huiselijke plek. alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig om te vergaderen. leuk om samen te koken en heerlijk gegeten.
  • 22 februari - AAG B.V. (10 pers) Alles was goed verzorgd!
  • 21 februari - FMMU (23 pers) Leuke locatie en prima verzorging. Ook het programma was leuk.

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss