Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 31 mei - Gemeente Best (16 pers) Bij lunch en ontbijt werden diverse producten niet of te laat aangevuld.
  • 30 mei - Helicon Opleidingen (28 pers) dank voor jullie klantgerichte opstelling.
  • 30 mei - SIG afbouwspecialist (10 pers) Fijne avond gehad met een leuke activiteit. Drinken en eten was er voldoende. Bediening moet je zelf verzorgen. BBQ was heerlijk en goed. Al met al een fijne avond gehad.
  • 27 mei - A-Ware Bouter Cheese (15 pers) We hebben een hele leuke en gezellige dag gehad bij de Heische Hoeve! Een mooie locatie, met zeer vriendelijke en behulpzame mensen. De outdoor escape in de kersenboomgaard was leuk bedacht en goed verzorgd. Het spel zorgde ervoor dat je moest gaan samenwerken en dit was ook precies de opzet van het teamuitje. We hadden nog tijd over in de middag dus hebben we een extra samenwerkingspel gespeeld en mochten we vervolgens de tandem-fietsen meenemen voor een ritje in de omgeving. De bbq was perfect verzorgd, je proefde de kwaliteit van de streekproducten. Kortom, een mooie en leuke locatie voor een teamuitje!
  • 27 mei - Bakkersland B.V. (14 pers) voor grote evenementen prima locatie ,lunch was slecht
  • 23 mei - Dartclub Kirchroa United (13 pers) Super ervaring gehad met onze vereniging. Ons 10-jarig jubileum is beloond door een bezoek aan de Heische Hoeve. Alles maar dan ook alles is positief ervaren door onze leden. Ik kan niks negatiefs vertellen. Vriendelijk personeel die direct reageren als je een vraagje hebt. Een dikke 10.
  • 22 mei - Centrum voor tandheelkunde Voerendaal (15 pers) Super weekend gehad!
  • 18 mei - Basisschool De Vendelier (54 pers) We hebben een topdag gehad mooie locatie goed programma. Prima service zelf de wasdroger hebben we gebruik van mogen maken. Eten TOP.
  • 25 april - Autoservice de Kemp (10 pers) Wij zijn met 10 personen geweest voor ons lustrum en hebben zeer genoten, de prijs kwaliteit was ruim voldoende! Meer kwaliteit dan prijs naar onze mening! Alles was goed verzorgd en het eten was meer als voldoende. We komen graag nog eens terug!
  • 18 april - Twan van de Wiel (13 pers) We hebben een heerlijk verjaardagsuitje gehad, top begeleiding en verzorging! Echt een aanrader!

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss
   
   

 

 
 
 
 
 
 
Afstanden & reistijden
             
Den Bosch 20 min 16 km        Uden 12 min 8 km
Eindhoven 20 min 35 km   Veghel 8 min 6 km
Tilburg 45 min 35 km   Oss 15 min 12 km
Nijmegen 30 min 32 km        
 
Gratis busvervoer bij je bedrijfsuitje in Brabant!