Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 16 januari - Vakgroep Anesthesiologie Bravis Ziekenhuis (17 pers) goede locatie,zeer geschikt voor teambuiliding. Nette kamers, verzorgd eten
  • 16 januari - Vakgroep Anesthesiologie Bravis Ziekenhuis (17 pers) ideaal voor teambuilding
  • 10 januari - Henri Verstegen (29 pers) De avond was prima verzorgd ,de service was prima ,de man die de rondleiding deed kon heel mooi vertellen met op zijn tijd n grap Kortom PRIMA
  • 8 januari - Henri Verstegen (29 pers) Het was een gezellige prima verzorgde avond ook de service was prima. de rondleiding was interresant en de man die de rondleiding verzorgde kon erg mooi en met humor en passie vertellen . PRIMA
  • 8 januari - Henri Verstegen (29 pers) Het was prima we hebben een gezellige avond gehad ga zo door groetjes
  • 3 januari - Rabobank Oss Bernheze (25 pers) We hebben een prima bijeenkomst gehad waar de persoonlijke inbreng van eigenaar ondernemer Dennis Hurkmans ons programma op een leuke manier heeft versterkt. Wat 'n verhalenverteller! Amusement!!!
  • 23 december - De Delta kliniek Maasland (15 pers) Allereerst willen wij jullie bedanken voor een onwijs leuk weekend dat wij hebben gehad bij jullie op de Heische Hoeve. Nogmaals bedankt voor het leuke weekend! Team dierenkliniek de Delta.
  • 21 december - Koninklijke Euroma B.V. (28 pers) Ik was getipt over jullie locatie. Lunch was helemaal prima. Waarschijnlijk ga ik de locatie nog wel eens gebruiken voor op de hei sessies met mijn team!
  • 17 december - Van Lanschot Bankiers (67 pers) Ik begreep van de regiodirecteur dat iedereen erg enthousiast was en dat ze een en hele geslaagde avond hebben gehad! Nogmaals dank voor de goede verzorging en de leuke contacten die we hebben gehad. Voor nu alvast hele fijne feestdagen gewenst en een mooi, gezond en succesvol nieuwjaar! Ik kom beslist nog een keer bij jullie terug!
  • 16 december - ASML Netherlands B.V. (200 pers) Wij willen de Heische hoeve en al hun medewerkers van harte bedanken voor de fijne samenwerking tijdens het leuke en gezellige kerstevent voor ASML. Josje Subnel

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss
   
   

 

 
 
 
 
 
Afstanden & reistijden
             
Den Bosch 20 min 16 km        Uden 12 min 8 km
Eindhoven 20 min 35 km   Veghel 8 min 6 km
Tilburg 45 min 35 km   Oss 15 min 12 km
Nijmegen 30 min 32 km