Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 6 december - Politie Midden-Nederland (8 pers) Dat wij het met onze groep heerlijk hebben gehad, eigenlijk wilde we wel nog even wat langer blijven. Heerlijk rustig, lekker rond de haard, lekker gegeten. Top, dank jullie wel.
  • 5 december - Globe Benelux b.v. (24 pers) Afgelopen weekend ons bedrijfsfeest op de Heische Hoeve gevierd. Het weer was ons gegund. Wij hebben de jeep tour gedaan, echt een aanrader. In de avond een heerlijke BBQ met produkten uit de streek. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader. Bedankt Heische Hoeve.
  • 30 november - Event1001-bookings (17 pers) Hele gezellige en sfeervolle locatie, vriendelijk medewerkers. Leuke plek voor teambuilding, heerlijk in de natuur!
  • 28 november - Familie Van Rijn (15 pers) Alles zag er pico bello uit Het concept is fantastisch. Details zoals appels met mesje in de slaapkamer was schattig. De hotel kamers zijn klein en eenvoudig maar met leuke details zoals de wasmand de föhn en de zeepdispensers Het personeel is erg vriendelijk. De rondleiding en de kersen likeur maken waren leerzaam en leuk De bbq was zeer geslaagd met genoeg eten Lekkere salades en een goed stuk vlees. Al bij al een zeer geslaagd uitje
  • 28 november - Vast B.V. (9 pers) Een geslaagde avond gehad! Alles prima verzorgd en zeer gastvrij personeel.Bedankt!
  • 24 november - VMBO zuid slinge (27 pers) dat het geweldig was
  • 24 november - Veiligheidsregio zuid oost brabant (19 pers) Gisteren zijn wij als Veiligheidsregio op bezoek geweest. Ondergetekende is als organisator toch benieuwd hoe zo’n dag beleeft wordt. GEWELDIG! Hierbij onze complimenten voor het programma, de bbq en verder de gehele entourage eromheen. De bediening en verzorging door het keukenpersoneel gewoon erg goed allemaal. Dat mag gezegd worden. Nogmaals dank!
  • 24 november - Veiligheidsregio zuid oost brabant (19 pers) Een erg goede locatie, goed verzorgd en leuk programma en na afloop een goed verzorgde bbq. Personeel erg attent, aanrader.
  • 23 november - Koning Willem I College (6 pers) Ik mistte een kapstok in de eetzaal en vergaderruimte. Het bed was vrij smal en ik vond het hard. De douche was in mijn geval ijskoud toen een van mijn buren ging douchen. En ik kan je zeggen dat het erg vervelend is als je je net hebt ingezeept en je moet je daarna met ijskoud water afspoelen. Terwijl je in de kraan het warme water voelt, maar het niet uit de douchekop komt.... Qua verzorging erg tevreden en ik zal jullie zeker aanbevelen.
  • 14 november - Unilever Nederland B.V. (14 pers) Een speciaal dankwoord aan Tim, die voor het eerst alleen de leiding in de keuken had en onze groep met een ongekend hoog aantal speciale dieetwensen voortreffelijk heeft bediend en verzorgd (in het Engels). Geen moeite was hem teveel. Hulde. Ook de rondleiding in de likeurdistilleerderij was de moeite waard! Vriendelijke groet, Jacqueline Lafranca

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss
   
   

 

 
 
 
 
 
Afstanden & reistijden
             
Den Bosch 20 min 16 km        Uden 12 min 8 km
Eindhoven 20 min 35 km   Veghel 8 min 6 km
Tilburg 45 min 35 km   Oss 15 min 12 km
Nijmegen 30 min 32 km