Teambuilding Brabant

Bedrijfsuitjes

Vergaderen

Streekproduct

Boerderij

Gastenboek

  • 23 mei - Marel Stork Poultry Processing B.V. (12 pers) Alles is prima geweest. Dank voor jullie gastvrijheid!
  • 23 mei - P&P Projects (11 pers) Prima weekend gehad op een schitterende locatie in een mooie omgeving.
  • 22 mei - Vanderlande (20 pers) We hebben een leuk en gezellig teamuitje gehad met onze afdeling van Vanderlande. Het weer zat mee, de activiteiten waren leuk en het personeel was heel vriendelijk. Ook een leuke uitleg gehad bij de whiskystokerij!
  • 18 mei - Brabant Water N.V. (10 pers) Heerlijk ontspannen werkdagen gehad, je komt echt los van je kantoor. Leuke ruimtes om te verblijven, zowel binnen als buiten. Ze doen er alles aan om je welkom en thuis te laten voelen, eten is heerlijk en de extra activiteiten zijn ook erg leuk als afwisseling.
  • 18 mei - UWV Bijzondere Zaken Divisie SMZ (20 pers) Zie bovenstaande.
  • 15 mei - Dymak Holland B.V. (7 pers) Een aanrader voor een geslaagd teamuitje!! Veel gelachen en heerlijk gegeten!! Dymak Holland
  • 14 mei - Orthopedie West Brabant (Bravis Ziekenhuis locatie Roosendaal) (50 pers) Tiptop dagarrangement voor bedrijfsuitje met leuke interactie met je directe collegas
  • 8 mei - Rotary Uden (57 pers) Gezelligheid kent geen tijd!
  • 25 april - Nippur (20 pers) Aangenaam vergaderd in prettige ambiance. En een heerlijke barbecue als afsluiting. Ezra en Dennis, Bedankt.
  • 25 april - Spierings Mobile Cranes B.V. | Spierings Verkoop (13 pers) Weekend is goed verlopen we zijn dik tevreden. We weten jullie te vinden voor een eventueel vervolg.

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss