Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 23 augustus - Familie Van den Elzen (15 pers) We hebben met onze Familie een super gezellige BBQ gehad, wat heel goed verzorgd was en het personeel heel vriendelijk, bedankt voor de gastvrijheid een aanrader! Groetjes, Fam. van den Elzen.
  • 17 augustus - Coöperatie DELA (23 pers) We hebben gisteren een geweldige dag gehad met ons team. Jeeps besturen in de regen door het bos is hilarisch en erg leuk. Se BBQ was geweldig en de bediening super. We komen zeker nog eens terug, dank voor alles !
  • 3 augustus - Gebr. vd Ven b.v. Civiele techniek en aanleg sportvelden (21 pers) Het was allemaal super geregeld en we hebben van het eten genoten.
  • 14 juli - Herman Voets (10 pers) leuke gezlellige en leerzame dag gehad met Familie Voets waren allen zeer tevreden
  • 13 juli - Familie Heerkens (40 pers) Complimenten voor de gastvrijheid!
  • 13 juli - Familie Heerkens (40 pers) Complimenten voor de gastvrijheid!
  • 13 juli - Vriendengroep Oss (24 pers) Mooie zonnige dag en heerlijk gegeten! Bedankt!
  • 9 juli - ABN AMRO | District Nijmegen Particulieren (220 pers) Wij zijn zeer tevreden met de service en de geleverde diensten en hebben een leuke avond gehad op jullie locatie!
  • 6 juli - Jumbo Supermarkten BV, t.a.v. Crediteuren, niet handelsgoederen (7 pers) Mooie locatie waarin je in een prettige ambiance een meeting kunt hebben! We komen zeker nog eens terug
  • 29 juni - Familie Quist (11 pers) Bijzonder gezellige dag gehad, voor herhaling vatbaat! Fam. Quist Puttershoek

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss