Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 4 februari - Microtechniek vof (68 pers) Wij hebben het prima naar onze zin gehad en de reacties van alle deelnemers waren enthousiast! Vooral de gezellige locatie(s), de vrijheid en begeleiding (vooral die combinatie) die geboden wordt zijn zeer positief.
  • 1 februari - Agrifirm Feed BV, t.a.v. afdeling Crediteuren (12 pers) Wij zijn erg tevreden zoals aangegeven. Daarnaast is de omgeving ook erg fijn. Geeft een fijn en huiselijk gevoel. Henk de Vries namens ploeg Blauw
  • 1 februari - Fox-IT (25 pers) Wij hebben een top teamuitje gehad bij de Heische Hoeve! Een heel warm welkom, supermooie locatie met hele nette kamers! Het eten, de bar, het personeel, de open haard, de jeeptrail, de kersendistilleerderij, eigenlijk was alles top! Bedankt voor de gastvrijheid de Heische Hoeve!
  • 22 januari - Auto Hunnekens (18 pers) We hebben een hele gezellige en indrukwekkende avond gehad! Mooie route met de jeeps en goed voor het teamwork dat we de route moesten bepalen door middel van een GPS systeem.
  • 19 januari - Sempergreen B.V. (29 pers) We kijken terug op een super leuk uitje. Jullie flexibiliteit, gastvrijheid en uitstekende zorg is geweldig. We voelden ons erg welkom en gaan zeker nog eens terugkomen.
  • 18 januari - Personeelsvereniging 't Roze Schaap (44 pers) Gezellige accomodatie,
  • 15 januari - Agrifirm Feed BV, t.a.v. afdeling Crediteuren (12 pers) te koud in de cursusruimte (zoals ook de eerste keer) Lunch niet aanwezig op de afgesproken tijd
  • 22 december - Flinter Shared Services B.V. (18 pers) Leuke locatie! Alles is goed geregeld!
  • 22 december - St. KPOA, ta.v. KBS de Langenoord (5 pers) Top locatie!
  • 22 december - Unilever Nederland B.V. (15 pers) Geweldige sfeer, bourgondisch en heerlijke streekproducten met oog voor detail. Sophie, Carla en Imre, bedankt! Jullie zijn erg gastvrij!

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss
   
   

 

 
Gratis busvervoer bij je bedrijfsuitje in Brabant!
 
 
 
Afstanden & reistijden
             
Den Bosch 20 min 16 km        Uden 12 min 8 km
Eindhoven 20 min 35 km   Veghel 8 min 6 km
Tilburg 45 min 35 km   Oss 15 min 12 km
Nijmegen 30 min 32 km