Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 5 oktober - Dupon Nederland (39 pers) Locatie is prima en uitermate geschikt voor grote groepen. Ook zeker een aanrader om te overnachten.
  • 2 oktober - Politie Eenheid Oost Brabant, districtsrecherche 's-Hertogenbosch (92 pers) Mede door de weergoden, maar zeker ook dankzij de enthousiaste activiteitenbegeleiding en de prima(!!!) verzorging van lunch en barbeque hebben wij een leuke en gezellige teambuilding (met meer dan 90 leden) gehad bij De Heische Hoeve. Districtsrecherche 's-Hertogenbosch
  • 29 september - Intervet international B.V. (55 pers) Het was een geweldige avond!!!
  • 28 september - Intervet international B.V. (55 pers) Een erg leuke middag en avond gehad waarbij er genoeg actie op zowel de scooter als in de jeep te beleven was. Zeker een aanrader!
  • 24 september - Gemeente Oss (27 pers) Hartelijk dank voor de leuke avond, we hebben ervan genoten. Iedereen was zeer enthousiast en zeker ook mede door de uitleg over de destilleerderij waarover met enorm veel enthousiasme, humor en passie werd verteld. Ook de barbecue was super geregeld en tot slot ook nog genoten van het heerlijke ijs. Namens mij en al mijn collega’s die erbij waren, nogmaals hartelijk dank hiervoor!
  • 24 september - Gemeente Oss (27 pers) We zijn erg vriendelijk ontvangen met heerlijke kersentaart. De toelichting bij de destilleerderij werd met groot enthousiasme,humor en passie verteld. Ook de barbecue was super, goede kwaliteit vlees en vis, heerlijke frites en lekkere salades. En tot slot nog heerlijk kersen en vanille ijs toe Wij kunnen het zeker aanbevelen.
  • 22 september - Frans Schuurmans (13 pers) Vriendenweekend gehad we hebben erg genoten zowel van het programma als van de accommodatie , super!!!
  • 22 september - Ziekenhuis Bernhoven (23 pers) hele leuke dag gehad met lekkere bbq
  • 22 september - Anjelien van de Meerakker (10 pers) We hebben een leuke middag beleefd. Het rijden op een familiefiets is leuk, maar ook best zwaar, zeker als je voorin zit. De BBQ overtrof onze verwachtingen. Heerlijk.
  • 22 september - Ziekenhuis Bernhoven (23 pers) Het eten was erg goed

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss
   
   

 

* * * 24/9 wegens een technische storing zijn wij tijdelijk telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons wel bereiken via de webchat en mail info@heischehoeve.nl. We verwachten dat de storing eind van de middag is verholpen. Onze excuses voor het ongemak! * * * 
 
Gratis busvervoer bij je bedrijfsuitje in Brabant!
 
De leukste familiedag Brabant of familieweekend in Brabant vindt je bij familiedagje.nl!
Weekblad Elsevier over De Heische Hoeve
Afstanden & reistijden
             
Den Bosch 20 min 16 km        Uden 12 min 8 km
Eindhoven 20 min 35 km   Veghel 8 min 6 km
Tilburg 45 min 35 km   Oss 15 min 12 km
Nijmegen 30 min 32 km        
 
 
Klik hier voor onze Duitstalige website Gruppenhaus Niederlande