Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 23 november - BP Europa SE - BP Nederland (NL01) (27 pers) Zeer leuke aparte locatie.Zeker aanbeveling
  • 22 november - Mars Nederland BV (7 pers) Zeer ontspannen Brabantse bourgondische ambiance! Sfeervolle zalen waar ongedwongenheid van af druipt. Leiding denkt mee en let op details!
  • 19 november - Damen Shipyards Gorinchem (26 pers) Erg leuk programma om met de afdeling te beleven. Veel gelachen! Vooral de jeep trail was erg leuk!!!
  • 19 november - BP Europa SE - BP Nederland (NL01) (27 pers) We hebben t leuk gehad, super gezellig om als team hier wat activiteiten te doen.
  • 18 november - De Bierclub (15 pers) 14-11-2015 met een vriendengroep een prima weekend genoten bij de Heische Hoeve. Volledig verzorgd met prima streekgebonden producten. Ook een beregezellige locatie met een leuk haardvuur om 's avonds het eigen drankje te kunnen nuttigen en gezellig informeel bij te praten. De 4x4 tocht bij nacht was super!
  • 18 november - BP Europa SE - BP Nederland (NL01) (27 pers) We hebben twee gezellige dagen gehad. De locatie is uitermate geschikt voor teammeetings en teamuitjes (al dan niet met overnachting) Ontbijt en lunch ruim voldoende. Outdoor cooking/selfmade diner was super leuk en gezellig. Gevarieerd programma gedurende eerste en tweede dag. De melkclinic is een aanrader. Ik kan en zal de Heische Hoeve zeker aanraden bij anderen. Dank voor de geode zorgen !!!
  • 17 november - Ahrend Support B.V. (38 pers) Namens het team van Management Services van Ahrend hartelijk dank voor de leuke middag en avond. Het herfstachtige weer kwam de entourage (op vrijdag de 13e) van de meeting extra ten goede! Kwaliteit van de BBQ was helemaal top, vooral de supergrote zalm!
  • 16 november - Tandartsenpraktijk Geffen (11 pers) Voor de tweede keer waren wij te gast in de HH. Het was weer goed! Het all-in-arrangement ervaren wij als erg relaxed. Je hebt alle vrijheid maar op het juiste moment is het personeel actief om zaken op orde te hebben (brandende open haard bij terugkomst jeeptocht, uitgestalde barbecue met kooltjes op de juiste temperatuur, lekker ontbijt met vers warm brood, producten uit de streek: heerlijk!) Ga zo door! Wij blijven komen.
  • 16 november - Tandartsenpraktijk Geffen (11 pers) Wat een mooie omgeving en een leuk programma. We hebben ons prima vermaakt en heerlijk gegeten en gedronken!! Een grote ruimte voor onze groep, privacy en een leuke bediening die er op de achtergrond was, erg gastvrij!
  • 16 november - RT58 (Ronde Tafel) (25 pers) Héélijke avond gehad in de Heische Hoeve. Prachtig ontvangst in de familiekamers met een knapperend vuurtje. Na de uitdagende 4x4 trail een geweldige BBQ met o.a. een halve zalmzijde, een heerlijk plaatselijk vlees; geweldig!

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss