Teambuilding Brabant

Bedrijfsuitjes

Vergaderen

Streekproduct

Boerderij

Gastenboek

  • 22 februari - AAG B.V. (10 pers) Alles was goed verzorgd!
  • 21 februari - FMMU (23 pers) Leuke locatie en prima verzorging. Ook het programma was leuk.
  • 20 februari - HTC parking & security B.V. (8 pers) We hebben een hele leuke middag/avond gehad en allemaal goed geslapen totdat de jongeman om 08:00 uur de auto's af ging spuiten onder ons raam :) Ach ja, dat boeren leven.... Bedankt voor de gastvrijheid en zeker tot ziens!
  • 20 februari - HTC parking & security B.V. (8 pers) Mooie producten en enthousiaste medewerkers! De autorit was hilarisch!
  • 20 februari - AAG B.V. (10 pers) Verblijf is prima, leuke kamers, gezellige ambiance.
  • 20 februari - Heila Cranens (24 pers) Wij hebben genoten!
  • 20 februari - HTC parking & security B.V. (8 pers) zie ingevulde papieren formulier
  • 17 februari - AAG B.V. (11 pers) --
  • 17 februari - AAG B.V. (11 pers) Het was hartstikke leuk.
  • 13 februari - 3M Events (25 pers) Een fantastische leuke middag en avond gehad met onze zakelijke gasten. Veel fun gehad met de 4x4 jeep trail en de distilleer rondleiding + verhaal was erg leuk! Dank voor de goede service! Groet, Roy Mikes en Bianca Bakkenist Dell EMC

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss