Teambuilding Brabant

Gastenboek

  • 25 april - Autoservice de Kemp (10 pers) Wij zijn met 10 personen geweest voor ons lustrum en hebben zeer genoten, de prijs kwaliteit was ruim voldoende! Meer kwaliteit dan prijs naar onze mening! Alles was goed verzorgd en het eten was meer als voldoende. We komen graag nog eens terug!
  • 18 april - Twan van de Wiel (13 pers) We hebben een heerlijk verjaardagsuitje gehad, top begeleiding en verzorging! Echt een aanrader!
  • 18 april - De Visser bouw en onderhoud (43 pers) Leuke ongedwongen sfeer. Mooie activiteiten, goed verzorgd.
  • 18 april - AAG B.V. - T.a.v. de crediteurenadministratie (11 pers) De perfecte gastvrije locatie!
  • 11 april - Ennatuurlijk, T.a.v. Offeren, Jessica van (23 pers) goed, eenvoudig maar welkwaliteit.
  • 11 april - Van Aarle's bouwbedrijf BV (35 pers) Was een zeer geslaagd bedrijfsuitje. Namens van Aarle's Bouwbedrijf BV bedankt voor de gastvrijheid, de geweldig lekkere barbecue en vriendelijke bediening.
  • 10 april - 40e Verjaardag Gerrit (11 pers) erg vriendelijk allemaal,leuk programma en een goeie bbq met lekkere dingen. Vooral dank aan de kok die ons goed in de gaten hield en van informatie voorzag en de likeuren liet proeven. mooie lolatie schitterende omgeving.
  • 5 april - Oosterpoort Zorg (85 pers) We zijn met een gezelschap van 85 personen bij de Heische Hoeve geweest, waar we een zeer leuk en gezellig personeelsuitje hebben gehad. Jammer dat de zon zich niet liet zien. Desondanks een zeer geslaagd uitje. Nogmaals dank namens Stichting Oosterpoort.
  • 5 april - Wijnvoordeel BV (93 pers) Heel gezellig ingericht, sfeervol. Kamers ook dik in orde met prima bedden, paaseitjes, appeltje en een flesje water! sanitair ook helemaal goed. Heerlijk geslapen. Ik kon helaas niet aan het dagprogramma deelnemen en kan dat deel dus niet beoordelen,
  • 4 april - Wijnvoordeel BV (93 pers) Erg aardige mensen! leuke activiteiten en een fantastische locatie!

Teambuilding Brabant

 

Teambuilding in Brabant bij de Heische Hoeve met 4x4 jeeps. Maar er zijn veel meer leuke mogelijkheden!

Teambuilding Brabant

Teambuilding doe je bij de Heische Hoeve in Noord-Brabant. Het bouwen van een team is een belangrijk instrument voor bedrijven om het functioneren van de groep te verbeteren. De activiteiten bij teambuilding-programma's van De Heische Hoeve versterken het proces om groepen collega's tot (h)echte teams samen te smeden.

Het teambuildingsproces kost tijd. Even snel een middagje teambuilding is te kort. Voor groepsprocessen is juist een meerdaags programma geschikter. Collega's leren elkaar beter kennen bij een borrel aan het kampvuur of bij de open haard. Wij adviseren u daarom om een arrangement met overnachting te boeken. De Heische Hoeve ligt centraal in de provincie en is de ideale locatie voor teambuilding Brabant in de buurt van Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen of Tilburg.

Teambuilding Brabant? Of je nu kiest voor een rally door Brabant, kanovaren of een ander teambuilding-bedrijfsuitje, de teambuilding activiteiten moeten bijdragen aan het beter functioneren van de groep. Het team van de Heische Hoeve kan daar zeker bij helpen. We hebben ook arrangementen in combinatie met vergaderingen, overnachtingen en zelfs complete teambuildingsweekenden. Vraag naar de mogelijkheden.

Teambuilding Brabant bij De Heische Hoeve is een unieke manier om de neuzen weer de juiste kant op te krijgen. Onze gasten komen overwegend uit de regio Eindhoven, Nijmegen, Tilburg Den Bosch. Lees hun recensies en oordeel zelf!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsborrel Zoeken naar: teambuilding activiteit
Zoeken naar: teambuilding acitiviteiten Zoeken naar: teambuilding bedrijven
Zoeken naar: bedrijfsuitje teambuilding Zoeken naar: teambuilding Den Bosch
Zoeken naar: teambuilding event Zoeken naar: teambuilding Eindhoven
Zoeken naar: teambuilding bedrijfsuitjes Zoeken naar: teambuilding organiseren
Zoeken naar: teambuilding Brabant Zoeken naar: teambuilding Tilburg
Zoeken naar: teambuilding Nijmegen Zoeken naar: teambuilding Uden Veghel Oss
   
   

 

 
 
 
 
 
 
Afstanden & reistijden
             
Den Bosch 20 min 16 km        Uden 12 min 8 km
Eindhoven 20 min 35 km   Veghel 8 min 6 km
Tilburg 45 min 35 km   Oss 15 min 12 km
Nijmegen 30 min 32 km        
 
Gratis busvervoer bij je bedrijfsuitje in Brabant!