all inclusive

Alle all-inclusive arrangementen van de Heische Hoeve worden standaard afgesloten met een luxe BBQ waarbij je onbeperkt kunt even en drinken. De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen!

 
Je kunt deze luxe BBQ natuurlijk ook upgraden tot een culinaire beleving! Daarvoor bieden we 3 mogelijkheden:
 
OPTIE 1:  LUXE BBQ MET VIS * * *

 

Het assortiment van de BBQ bestaat o.a. uit kipsaté, versgemaakte hamburgers, BBQ-worstjes, speklapjes en biefstukjes. Daarnaast is er een buffet met diverse verse salades, stokbrood, kruidenboter, sauzen, frietjes en satésaus. Je beschikt met je groep over een eigen buffet en een of meerdere BBQ’s. Uiteraard houden we graag rekening met dieetwensen van deelnemers.

Op verzoek kan de BBQ ook vegetarisch, gluten-vrij, halal of koosjer worden uitgevoerd. Indien je ook vis bij de BBQ wilt hebben, kan het assortiment tegen meerprijs worden uitgebreid met een zalmfilet en een gambaspies.  

Meerprijs upgraden BBQ naar luxe BBQ met vis      €   7,50 p.p.
Meerprijs wijnarrangement met luxe wijnen  € 12,50 p.p.

 

OPTIE 2: VIER GANGEN DINER * * * * 

 

Wil je jezelf eens een keer lekker laten verwennen? Niet elke keer naar de BBQ of het buffet lopen, maar iedere gang aan tafel uitgeserveerd krijgen? Kies dan voor het luxe 4-gangen-diner van De Heische Hoeve. Gesitueerd voor de open haard of buiten in de tuin, kunnen jullie genieten van de persoonlijke bediening en geef je je over aan pure culinaire verwennerij! Wanneer je het buitenprogramma combineert  met een luxe 4-gangen-diner bereidt onze chef-kok een culinaire verrassing, waarbij de ingrediënten allemaal uit de streek afkomstig zijn. Zijn menu’s variëren uiteraard met de seizoenen.  

Klik hier voor de actuele menu’s.

Meerprijs upgraden BBQ naar vier-gangen-diner      € 15,00 p.p.
Meerprijs wijnarrangement met luxe wijnen  € 12,50 p.p.

 

OPTIE 3: OUTDOOR COOKING * * * * * 

 

In plaats van een luxe BBQ kun je ook kiezen voor Outdoor Cooking. Onder leiding van een chef-kok gaan we een culinair 4-gangen diner bereiden met diverse streekproducten. We doen dat op de manier zoals het vroeger ook ging. Dus geen modern keukengerei, maar koken op houtvuur, in de houtoven en op de grill. De menu’s die we koken variëren met de seizoenen. In de herfst verruilen we de zomerse smaken van groenten en fruit voor de wat meer aardse smaken. Kruiden oogst je zelf uit de kruidentuin. Ideaal voor bedrijven die een leuke buitenprogramma willen combineren met culinair genieten.

Klik hier voor onze inspirerende outdoor-cooking-menu’s.

Meerprijs upgraden BBQ naar Outdoor Cooking      € 20,00 p.p.
Meerprijs wijnarrangement met luxe wijnen  € 12,50 p.p.

 

     
 
 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
       
  Telefoon 0413-229153  
 
NIEUW OP DE HEISCHE HOEVE: 
camperplaatsen met luxe privé-sanitair!

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Viruscrisis... of kans?

Viruscrisis... of kans?

zondag 15 maart 2020

23 jaar geleden werd onze boerderij getroffen door een heftig virus: de varkenspest. Een crisis die aan de rest van Nederland grotendeels voorbij ging, maar voor ons huis en haard op het spel zette. En toch... Uiteindelijk ontstonden uit deze crisis ook nieuwe nog mooiere bedrijven op het erf van de boerderij, waaronder De Heische Hoeve .

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč