all inclusive

Alle all-inclusive arrangementen van de Heische Hoeve worden standaard afgesloten met een luxe BBQ waarbij je onbeperkt kunt even en drinken. De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen!

 
Je kunt deze luxe BBQ natuurlijk ook upgraden tot een culinaire beleving! Daarvoor bieden we 3 mogelijkheden:
 
OPTIE 1:  LUXE BBQ MET VIS * * *

 

Het assortiment van de BBQ bestaat o.a. uit kipsaté, versgemaakte hamburgers, BBQ-worstjes, speklapjes en biefstukjes. Daarnaast is er een buffet met diverse verse salades, stokbrood, kruidenboter, sauzen, frietjes en satésaus. Je beschikt met je groep over een eigen buffet en een of meerdere BBQ’s. Uiteraard houden we graag rekening met dieetwensen van deelnemers.

Op verzoek kan de BBQ ook vegetarisch, gluten-vrij, halal of koosjer worden uitgevoerd. Indien je ook vis bij de BBQ wilt hebben, kan het assortiment tegen meerprijs worden uitgebreid met een zalmfilet en een gambaspies.  

Meerprijs upgraden BBQ naar luxe BBQ met vis      €   7,50 p.p.
Meerprijs wijnarrangement met luxe wijnen  € 12,50 p.p.

 

OPTIE 2: VIER GANGEN DINER * * * * 

 

Wil je jezelf eens een keer lekker laten verwennen? Niet elke keer naar de BBQ of het buffet lopen, maar iedere gang aan tafel uitgeserveerd krijgen? Kies dan voor het luxe 4-gangen-diner van De Heische Hoeve. Gesitueerd voor de open haard of buiten in de tuin, kunnen jullie genieten van de persoonlijke bediening en geef je je over aan pure culinaire verwennerij! Wanneer je het buitenprogramma combineert  met een luxe 4-gangen-diner bereidt onze chef-kok een culinaire verrassing, waarbij de ingrediënten allemaal uit de streek afkomstig zijn. Zijn menu’s variëren uiteraard met de seizoenen.  

Klik hier voor de actuele menu’s.

Meerprijs upgraden BBQ naar vier-gangen-diner      € 15,00 p.p.
Meerprijs wijnarrangement met luxe wijnen  € 12,50 p.p.

 

OPTIE 3: OUTDOOR COOKING * * * * * 

 

In plaats van een luxe BBQ kun je ook kiezen voor Outdoor Cooking. Onder leiding van een chef-kok gaan we een culinair 4-gangen diner bereiden met diverse streekproducten. We doen dat op de manier zoals het vroeger ook ging. Dus geen modern keukengerei, maar koken op houtvuur, in de houtoven en op de grill. De menu’s die we koken variëren met de seizoenen. In de herfst verruilen we de zomerse smaken van groenten en fruit voor de wat meer aardse smaken. Kruiden oogst je zelf uit de kruidentuin. Ideaal voor bedrijven die een leuke buitenprogramma willen combineren met culinair genieten.

Klik hier voor onze inspirerende outdoor-cooking-menu’s.

Meerprijs upgraden BBQ naar Outdoor Cooking      € 20,00 p.p.
Meerprijs wijnarrangement met luxe wijnen  € 12,50 p.p.

 

     

Ontdek De Heische Hoeve

Ontdek wat we allemaal maken van de de Heische Hoeve streekproducten in onze whiskystokerij, azijnmakerij, bierbrouwerij, mosterdmakerij en zeepziederij!

Beleef De Heische Hoeve

Beleef de Heische Hoeve tijdens een workshop, bedrijfsuitje, vergadering, bruiloft of kampeervakantie!

Proef De Heische Hoeve

Proef de Heische Hoeve streekdelicatessen in een van onze boerderijwinkels of kom genieten in ons boerderijrestaurant!

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
       
  Telefoon 0413-229153  
 

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Bus Whisky & De Heische Hoeve openen nieuw boerderijrestaurant

Bus Whisky & De Heische Hoeve openen nieuw boerderijrestaurant

maandag 31 augustus 2020

Bus Whisky heeft een nieuwe boerderijrestaurant geopend bij haar whiskystokerij op De Heische Hoeve in Loosbroek. Het charmante en sfeervol ingerichte restaurant heeft naast een menukaart met vrijwel uitsluitend streekproducten ook een mooie groene kaart met een royale plantaardige en glutenvrije keuze. Naast de huis gestookte whisky worden ook…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč