Vacatures

Medewerker technische dienst (8-16 uur)

Als medewerker technische dienst ben je werkzaam voor zowel de De Heische Hoeve als Bus Whisky. In samenwerking met collega's zorg jij ervoor dat de gebouwen, installaties en apparatuur in goede staat zijn. Je doet dit door het regelmatig uitvoeren van controles, periodiek onderhoud en reparaties. Je werkt grotendeels zelfstandig, maar hebt natuurlijk regelmatig afstemming met je collega’s en externe partners zoals installateurs en aannemer.

Klik hier voor meer informatie over deze vacature >>

Gastheer/Gastvrouw (8-38 uur)

Je bent het centrale aanspreekpunt voor gasten van De Heische Hoeve. Je bent een echte horecaman of -vrouw die gepassioneerd kan vertellen over streekproducten, wijnen kan uitleggen en een passie heeft voor culinair genieten met eerlijke streekproducten van eigen boerderij. Je kunt onze gasten smaakvol vertellen over onze eigen whiskystokerij, bierbrouwerij, koffiebranderij en producten van eigen boerderij en uit ons voedselbos.

Klik hier voor meer informatie over deze vacature >>

Medewerker bediening (8-38 uur)

Als medewerker bediening serveer je de lekkerste hapjes, drankjes en gerechten uit. Maar vooral: het kost je geen moeite om daarbij mensen een glimlach op hun gezicht te bezorgen. Je bent minimaal 1 op de 3 weekenden vrij en we kunnen vaste dagen en avonden roosteren, zodat je al maanden van te voren precies weet wanneer je moet werken.

Klik hier voor meer informatie over deze vacature >>

Bijbaan (0-24 uur)

Ben jij tussen de 15 en 75 jaar en zoek je een (bij)baan? In de foodproductie? In het voedselbos? In de housekeeping? In de afwas? In de horeca? In de groenvoorziening? Of in de technische dienst? Kom dan bij De Heische Hoeve werken! Is je interesse gewekt? Vul dan het sollicitatieformulier even in!

Klik hier voor meer informatie over deze vacature >>

Afwashulp (4-24 uur)

Ben jij een harde werker die een of meer avonden in de week en/of het weekend wel een handje wil komen helpen in onze spoelkeuken bij de afwas? Solliciteer dan!

Wijnbouwer & Oenoloog (oproepbasis) 

Als wijnbouwer en oenoloog ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen ons kleine wijndomein van 500 stokken Johaniter druiven. Met de hulp van een aantal collega's verzorg je het snoeien, ontbladeren, maaien en wieden. De kroon op je werk is natuurlijk het oogsten van de druiven!

Wijn maken is uiteraard het einddoel. Je bent bekend met het proces van het doorlopen van wijnstok tot wijnfles. Ben jij de persoon die de uitdaging aandurft om van een hobby of passie voor wijnbouw een super leuke baanbaan te maken? 

Klik hier voor meer informatie over deze vacature >>

Medewerker Housekeeping (8-38 uur)

Als medewerker housekeeping werk je in teamverband met vijf medewerkers en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de netheid, kwaliteit en hygiëne van De Heische Hoeve. Je werkt in de keuken en hotel van De Heische Hoeve. Je houdt van het schoonmaakvak en je hebt oog voor detail. Je bent belangrijk voor ons: de housekeeping is medebepalend voor ons succes!

Klik hier voor meer informatie over deze vacature >>

 

Tuinman (8-24 uur)

Als onze nieuwe tuinman houd jij uiteraard van alles wat groeit én bloeit en word je pas écht blij als alles op en top verzorgd is. Als hovenier/tuinman zorg jij voor alle terrassen, patio's en groenvoorzieningen van Bus Whisky en De Heische Hoeve. Jij weet namelijk als geen ander hoe deze bijdragen aan de beleving van onze gasten. Jij maait het gras en plant, snoeit en verzorgt de bomen, struiken, de wijngaard en de fruitgaard. Jij zorgt ervoor dat ons terrein onkruidvrij is en je houdt het parkeerterrein schoon. Waar nodig ondersteun je ook onze technische dienst. En uiteraard werk je lekker veel in de buitenlucht – in een prachtige omgeving.

Deze vacature is inmiddels gesloten

Enthousiaste Imker (oproepbasis) 

Vanwege gewenste uitbreiding van onze bijenvolken en locaties zijn we op zoek naar een imker. Ook willen we graag een stadsimkerij op het dak van onze boerderijwinkel in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. De functie van imker is een betaalde bijbaan op oproepbasis. Als imker heb je de mogelijkheid om op een prachtige locatie volken te verzorgen en meer te leren over imkeren en bio landbouw. Je zult grotendeels zelfstandig de bijenvolken gaan verzorgen. Heb je zelf kasten waar je nog een plekje voor zoekt? Breng ze gerust mee.

Deze vacature is inmiddels gesloten

Tour Guide Whiskystokerij (4-16 uur)

Wil jij als hartelijke en deskundige tour guide werken in de whiskystokerij van Bus Whisky op De Heische Hoeve en gasten leuke whiskyrondleidingen geven om 13.30 en 16.00 uur? Als gids leid je groepen van maximaal 12 personen rond door de whiskystokerij, de slijterij, de warehouses en je laat gasten uiteraard de proef op de som nemen. Jouw enthousiasme zorgt er voor dat ze allemaal een flesje Bus Whisky mee naar huis nemen! 

 Deze vacature is inmiddels gesloten

Medewerker bierbrouwerij (6-8 uur)

Onze bierbrouwer Bram zoekt hulp bij het brouwen en bottelen van zijn geweldige Heische Hoeve bieren. Ben jij18 jaar of ouder en zoek je een (bij)baan in de bierbrouwerij van De Heische Hoeve op één vaste avond of dag in de week? Solliciteer dan direct! Onze voorkeur gaat uit naar beschikbaarheid op maandagavond of woensdag overdag.

Deze vacature is inmiddels gesloten

Whiskystoker (8-24 uur)

Binnen het zelfsturende team van stokers / proces operators ben jij mede verantwoordelijk voor een optimaal productieproces, bestaande uit mashen, vergisten, stoken, lageren en bottelen. Je monitort het brouwproces, de fermentatie en het stookproces en je controleert sensorisch (reuk en smaak) en analytisch (o.m. alcoholbepaling) of het product aan de voorgeschreven waardes voldoet. Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid, productiviteit en hygiëne (HACCP) binnen de whiskystokerij. Tijdens de dagelijkse rondleidingen en wekelijkse workshops, waarbij gasten uit binnen en buitenland worden ontvangen, geef je uitleg over het stookproces. Passie en enthousiasme voor whisky en het stookproces zijn hierbij belangrijk. Werkdagen en tijden zijn in principe dinsdagavond, woensdagavond en zaterdag.

Deze vacature is inmiddels gesloten

Financieel administratief medewerker (8-12 uur)

De Heische Hoeve en Bus Whisky zijn tijdens de coronaperiode flink gegroeid en daarom zijn we op zoek naar versterking van onze financiële administratie. We zoeken een zelfstandige financieel administratief medewerker met ruime ervaring in inboeken en werken met (online) boekhoudsoftware. We hebben een parttimefunctie (8 a 12 uur) die flexibel in te delen is qua werktijden en waarbij thuiswerken (deels) mogelijk is. 

Deze vacature is inmiddels gesloten

Sous chef (32-38 uur)

Creatief aan de slag met mooie, verse, lokale producten in een gezellig team. Direct contact met boeren en producenten. Veel vrijheid in het bedenken en ontwikkelen van gerechten en de menukaart. Een grote diversiteit in werkzaamheden door alle verschillende activiteiten die er binnen ons bedrijf plaatsvinden, zoals diverse culiniare workshops en de streekproducten die we maken en ontwikkelen.  We waarderen en respecteren de seizoenen en laten dat terugkomen in het steeds wisselende menu, waar daarnaast ook aandacht is voor de duurzame en lokale herkomst van alle ingredienten. Omdat we streven naar een goede werk -privé balans ben je een keer drie weken een heel weekend vrij

Deze vacature is inmiddels gesloten

Stageplaatsen 

Wij hebben altijd plek voor enthousiaste en geïnteresseerde stagiares. We hebben plek voor meeloop stages, maar ook voor onderzoeksstages en afstudeeeropdrachten. We werken intensief met onderwijsinstellingen samen, van ROC en MBO tot HBO en van groenopleiding tot de internationale masteropleiding van de hotelschool en universiteiten. Bus Whisky en De Heische Hoeve bieden ook BOL en BBL plaatsen. De Heische Hoeve is AEquor, Kenwerk, ECABO en Calibris erkend.

De volgende stages zijn mogelijk:
  • evenementen/outdoor
  • marketing/sales
  • horeca
  • faciliteair
  • retail
  • food-innivator
  • proces-operator
  • Staat de erkenning voor jouw opleiding er niet bij? Dan breiden we onze erkenningen graag voor je uit!

Ben jij gemotiveerd en zoek je een stageomgeving waar jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen? Vul ons online sollicitatieformulier in of bel voor meer informatie met 0413 - 229 153.

Open sollicitatie

Staat hier geen vacature die bij je past? Stuur dan een open sollicitatie. We zoeken met enige regelmaat collega's voor in de outdoor, horeca of housekeeping. Motivatie is voor ons belangrijker dan opleiding en/of werkervaring. Wil jij het verschil maken? Vul dan ons online sollicitatieformulier in of bel voor meer informatie met 0413 - 229 153.

 

 

 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Bus Whisky wint weer goud in Azië

Bus Whisky wint weer goud in Azië

woensdag 23 maart 2022

“Gouden medaille bij China Wine & Spirits awards”

Eind 2019 werd Bus Whisky succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky start-up uit tot de tweede whiskyproducent van Nederland. Dennis Hurkmans en Ezra Leeger zijn eigenaren van de Loosbroekse whiskystokerij. Hun…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.