Vacatures

Online sollicitatie whiskystoker (M/V) 24-38 uur

Stoken en bereiden met oog voor ambacht en omgeving

 • Binnen het zelfsturende team van 3-4 stokers / proces operators ben jij mede verantwoordelijk voor een optimaal productieproces, bestaande uit mashen, vergisten, stoken, lageren en bottelen.
 • Je monitort het brouwproces, de fermentatie en het stookproces en je controleert sensorisch (reuk en smaak) en analytisch (o.m. alcoholbepaling) of het product aan de voorgeschreven waardes voldoet.
 • Je bent verantwoordelijk voor kwaliteit, veiligheid, productiviteit en hygiëne (HACCP) binnen de whiskystokerij.
 • Je voert procescontroles uit, legt productiegegevens vast en verzorgt mede het preventief onderhoud aan de apparatuur.
 • Je werkt actief mee in een proces van continue verbetering.
 • Tijdens de dagelijkse rondleidingen en wekelijkse workshops, waarbij gasten uit binnen en buitenland worden ontvangen, geef je uitleg over het stookproces. Passie en enthousiasme voor whisky en het stookproces zijn hierbij belangrijk.
 • Je rapporteert aan de teamcoach/productieleider.

Ben jij onze nieuwe collega en zoek je een werkomgeving waar jij elke dag met plezier kunt werken? Lees hier meer informatie en/of vul direct ons online sollicitatieformulier in of bel voor meer informatie met 0413 - 229 153.

Enthousiaste Horeca medewerk(st)er (oproepbasis)
(minimaal 2 zaterdagavonden per maand beschikbaar)

Zoek jij een leuke baan? In deze functie ben jij het centrale aanspreekpunt voor gasten van De Heische Hoeve. Gastvrijheid is jouw passie. Je bent (mede)verantwoordelijk voor de kwaliteit van het bezoek van onze gasten en zorgt ervoor dat ze een onvergetelijke ervaring opdoen. Je bent een teamplayer en weet van aanpakken en je vindt het leuk om gasten enthousiast te maken over onze streekproducten.

Wat bieden we? 

 • werken in een jong en dynamisch bedrijf boordevol nieuwe ontwikkelingen op het gebied van streekproducten
 • je maakt deel uit van een leuk collegiaal team
 • je bent alle zon- en feestdagen vrij (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw, etc)

Ben jij onze nieuwe collega en zoek je een werkomgeving waar jij elke dag met plezier kunt werken? Vul dan ons online sollicitatieformulier in of bel voor meer informatie met 0413 - 229 153.

 

Enthousiaste Medewerk(st)er Housekeeping (12 uur per week of op oproepbasis)

Als medewerker housekeeping werk je in teamverband met vijf medewerkers en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de netheid, kwaliteit en hygiëne van De Heische Hoeve. Je werkt in de keuken en hotel van De Heische Hoeve. Je houdt van het schoonmaakvak en je hebt oog voor detail. Je bent belangrijk voor ons: de housekeeping is medebepalend voor ons succes. 

Ben jij onze nieuwe collega en zoek je een werkomgeving waar jij elke dag met plezier kunt werken? Vul dan ons online sollicitatieformulier  in of klik hier voor meer informatie over de functie of bel voor meer informatie met 0413 - 229 153.

Afwashulp (vrijdag en zaterdagavond om de week)
(minimaal 2 avonden per maand beschikbaar | vanaf 16 jaar)

Ben jij16 jaar of ouder en zoek je een (bij)baan in de horeca? Kom dan afwassen bij De Heische Hoeve. We hebben nu een vacature voor een afwashulp om de andere week vrijdagavond en zaterdagavond van 17.30-22.30 uur. Je hebt dus om en om een weekend vrij en dan weer een weekend werken. Interesse? Vul dan dit formulier even in!

Wat bieden we? 

 • werken in een jong en dynamisch bedrijf boordevol nieuwe ontwikkelingen op het gebied van streekproducten
 • je maakt deel uit van een leuk collegiaal team
 • je bent alle zon- en feestdagen vrij (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw, etc)

Ben jij onze nieuwe collega en zoek je een werkomgeving waar jij elke dag met plezier kunt werken? Vul dan ons online sollicitatieformulier in of bel voor meer informatie met 0413 - 229 153.

Enthousiaste Promotie medewerk(st)er op oproepbasis

Voor een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit in een groeiend bedrijf wat 'overkookt' van innovatie en inspiratie op het gebied van streekproducten.

Jij brengt De Heische Hoeve producten en diensten naar de mensen op de locatie waar de doelgroep is: bijvoorbeeld op een markt, op een evenement of in een winkelcentrum in de regio Uden, Oss, Veghel, Bernheze en Landerd. Je spreekt de mensen aan en creëert zo een persoonlijke ervaring die blijft hangen. 

Klik hier voor meer informatie over deze vacature >>

Stages 

Wij hebben altijd plek voor enthousiaste en geïnteresseerde stagiares. We hebben plek voor meeloop stages, maar ook voor onderzoeksstages, BOL en BBL plaatsen. De Heische Hoeve is AEquor, Kenwerk, ECABO en Calibris erkend.

Heb jij interesse in het volgende:
 • Een leerzame en uitdagende stage
 • Hardwerkende en gezellige collega's
 • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • De kans om je talent te laten zien en verder te ontwikkelen

Ben jij zeer gemotiveerd, flexibel, representatief en gastvrij en zoek je een stageomgeving waar jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen? Vul ons online sollicitatieformulier in of bel voor meer informatie met 0413 - 229 153.

Open sollicitatie

Staat hier geen vacature die bij je past? Stuur dan een open sollicitatie. We zoeken met enige regelmaat collega's voor in de outdoor, horeca of housekeeping. Motivatie is voor ons belangrijker dan opleiding en/of werkervaring. Wil jij het verschil maken? Vul dan ons online sollicitatieformulier in of bel voor meer informatie met 0413 - 229 153.