Winterse Whiskyproeverij, rondleiding whiskystokerij, 4x4 ecotrail BBQ & gratis hotelovernachting

€ 135,00 p.p. incl. BTW

Programma

 
   
PROGRAMMA  
   
16.00 uur Ontvangst met koffie/thee en inchecken
   
16.30 uur Rondleiding whiskystokerij
De Heische Hoeve stookt in haar eigen distilleerderij een heuse streekwhisky. Het hele proces 'van korrel tot borrel' is streekgebonden: van het water, tot de teelt van de brouwgerst tot het afstoken en lageren van de whisky. Tijdens de rondleiding maak je kennis met het distilleerproces. Maar whisky is vooral geduld oefenen, want whisky is pas echt whisky als hij tenminste drie jaar èn een dag op eikenhout heeft gelegen. 
   
17.15 uur Whiskyproeverij
Na de rondleiding door de distilleerderij is het tijd voor een proeverij met whisky's uit diverse windstreken. We gaan een whisky-reis rond de wereld maken en 4 whisky's uit diverse landen proeven zoals Scotch of Bourbon (Amerikaans) of Irish en dan zowel blended als single-malt whisky's. Daarbij zorgen we tussen de verschillende whisky's door voor 4 toepasselijke hapjes bij elke whisky. 
   
18.00 uur  Borrelen aan de bar
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
   
19.00 uur BBQ met streekproducten
  De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking.
   
22.00 uur Borrel bij kampvuur of open haard
Een absolute sfeermaker is de borrel tijdens het kampvuur aan het water. Bij minder weer kan er geborreld worden rond de open haard.
   
00.00 uur Overnachting 2 persoonskamer
Wanneer je jezelf 's avonds terugtrekt in je geheel in landelijke stijl ingerichte kamer, ervaar je de ultieme stilte van het platteland. Goed uitrusten en weer nieuwe energie opbouwen. 
   
09.00 uur Uitchecken & Boerenontbijt
Een bourgondisch ontbijt met diverse streekproducten en sterke koffie om ontspannen wakker te worden.
   
10.00 uur 4x4 ecotrail
  Tijdens de ecotrail rijd je grotendeels off-road in teamverband met een elektrische cabriojeep van start naar finish. Aan de hand van een bolletje-pijltje roadbook en GPS zal de te rijden route zich ontvouwen. 
Zandwegen die je vaardigheden danig op de proef stellen zorgen voor de nodige spanning. Door een combinatie van offroad-rijvaardigheid en scherpzinnigheid moet je je route zien te vinden.
   
11.00 uur Terugkomst op de Heische Hoeve met koffie en kersenvlaai
   
11.30 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
   
  N.B.: afhankelijk van de groepsgrootte kunnen we het gezelschap opsplitsen in meerdere groepen en rouleren tussen de verschillende programma-onderdelen.
     

 

Specificaties

Prijs
€ 135,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 15
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met koffie/thee en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
  • Alle genoemde excursies in het programma.
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
  • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten
  • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris)
  • Zelf je eigen biertje tappen!

Tevredenheid Winterse Whiskyproeverij, rondleiding whiskystokerij, 4x4 ecotrail BBQ & gratis hotelovernachting

Programma
10.0
Vriendelijkheid personeel
10.0
Algemeen oordeel
10.0
Kwaliteit diner/BBQ
10.0
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
7

Gastenboek

  • 30 januari - Stedin (14 pers) We hebben met Stedin aan teambuilding gedaan , waar voor de accommodatie De Heische Hoeve zich goed voor leent zoals de whisky proeverij de BBQ en het jeep rijden. Al met al heben wij het erg naar ons zin gehad.

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.