Kanovaren Brabant

Bedrijfsuitjes

Vergaderen

Workshops

Boerderij

 1. 0 van 56 bedrijfsuitjes gevonden

Gastenboek

 • 16 april - Brugmans Vloeren B.V. (40 pers) Wij hebben zaterdag een geweldige dag gehad!!
 • 15 april - Mercer (Nederland) BV (9 pers) Het is heel leuk en prettig om met een groep bij jullie te verblijven!
 • 12 april - Mercer (Nederland) BV (9 pers) Uitstekende locatie met super enthousiaste eigenaar voor een groepsarrangement. Met name het gebruik van een eigen vleugel incl. bar werd erg gewaardeerd.
 • 3 april - N. Finke (20 pers) iedereen was zeer tevreden. accommadatie voldeed aan alle wensen. vriendelijke groeten van bruidspaarFinke.
 • 3 april - alterDomus (42 pers) Super leuk teambuildinguitje gehad. Geschikt voor grote groepen. Zeker een aanrader!!
 • 1 april - Kindercentrum ZieZoo (36 pers) We hebben erg genoten van de Brabantse gastvrijheid. Het outdoor programma was erg leuk en goed verzorgd. Outdoor cooking overtrof onze verwachtingen qua menu met 2 jonge gezellige koks. De zalen en de kamers zijn erg sfeervol en de service is enorm vriendelijk. Kwaliteit eten en drinken top, met bewuste biologische keuzes. Wij vierden het 12 1/2 jarig jubileum van ons bedrijf en dat werd door iedereen als zeer geslaagd ervaren.
 • 29 maart - Blik op Werk (15 pers) Echt lekker er even tussenuit op het Brabantse platteland en genieten van Brabantse lekkernijen terwijl je zakelijk ook nog vooruitgang boekt. Top!
 • 29 maart - Blik op Werk (15 pers) Prettige locatie voor teamdagen. Goede verzorging en met je team de avond bij de open haard kunnen doorbrengen. De dag beginnen met een fris hoofd doordat het direct aan een bos gelegen is. Vriendelijk personeel dat graag meedenkt en een bezoekje aan de destilleerderij is echt leuk. Mooi verhaal!
 • 27 maart - Witlox van den Boomen B.V. (11 pers) WVDB komt zeker nog een keer terug voor bedrijfsdagen bij De Heische Hoeve, het is ons goed bevallen!
 • 25 maart - SAB Profiel BV (37 pers) Uiteindelijk is het een prettige onderneming.

Kanovaren Brabant

 

Kanovaren in Brabant doe je bij de Heische Hoeve! Wij varen op de Aa van Keldonk via Veghel, Kilsdonkse Molen, Kasteel, Heeswijk-Dinther en Berlicum naar Den Bosch. Bij kanovaren is het inspanningsniveau van de activiteiten voor iedereen -jong en oud-  te doen. Je geniet van het schitterende Brabantse landschap terwijl je jezelf verplaatst met een tandem, een kano en een huifkar. Tevens kun je een bezoek brengen aan internationaal unieke de Kilsdonkse Watermolen of het vermaarde Kasteel Heeswijk, de oudste burcht van Brabant.

Klik voor meer informatie op een van de kano-arrangementen van De Heische Hoeve. Wat het ook wordt, er zal nog lang worden nagepraat over kanovaren in Brabant!

Wil je geen arrangement? Boek dan rechtstreeks bij De Kilsdonkse Molen. Daar is keuze uit meerdere routes de Aa met diverse op- en uitstapplaatsen van Keldonk tot Veghel, Kilsdonkse Molen, Kasteel, Heeswijk-Dinther en Berlicum tot aan Den Bosch.

 

 

Andere categoriën:
Zoeken naar: dagje kanoen 
Zoeken naar: kano s
Zoeken naar: kano varen
Zoeken naar: kanoën
Zoeken naar: kanoën op de Aa
Zoeken naar: kanotocht op de Aa
Zoeken naar: kanovaren Brabant
Zoeken naar: kanovaren
Zoeken naar: kanoroutes

Zoeken naar: kano route
Zoeken naar: kano tocht
Zoeken naar: kanoen
Zoeken naar: kanoen op de Aa
Zoeken naar: kanoroute
Zoeken naar: kanotochten
Zoeken naar: kanovaren in Brabant
Zoeken naar: kanotocht