Even voorstellen | Tim van der Ven & Arie Kuijpers

Even voorstellen | Tim van der Ven & Arie Kuijpers

woensdag 27 november 2019

Je krijgt onze mensen regelmatig aan de telefoon, of je ontmoet ze. Maar wie zijn ze nou eigenlijk? Wat is hun achtergrond, hun bevlogenheid? Tijd voor een blik achter de schermen. Deze keer: Tim van der Ven & Arie Kuijpers

‘Samen maken we het altijd’

Tim van der Ven (21) uit Nistelrode is derdejaars student Bedrijfseconomie aan de Avans in Den Bosch. Bij de Heische Hoeve is hij al vijfdejaars. “Ik begon als hier als kersenplukker,” vertelt Tim. “Daarna heb ik lang horecawerkzaamheden gedaan in de weekenden. De laatste jaren ben ik vooral werkzaam in het onderhoud en de technische dienst. Met ons team zorgen we dat alles er netjes bij staat en soms help ik mee met de outdoor activiteiten. Ik vind eigenlijk alles mooi aan de Heische Hoeve. Het werk, de collega’s, maar ook wat er wordt gemaakt. En dan vooral de unieke streekproducten. Ik vind het oprecht mooi dat we hier samen zoveel moois en lekkers kunnen maken met en uit de buurt.”

Arie Kuijpers (17) werkt ook in de technische dienst en outdoor. Hij woont letterlijk om de hoek. “Een luxe om op loopafstand een bijbaantje te hebben,” vertelt hij. “Ik werk er nu tweeënhalf jaar en alles past bij me. Ik volg een technische opleiding aan het ROC in Veghel en kan mijn kennis en kunde hier in de praktijk brengen. Die praktijkkennis helpt ook weer bij mijn studie. Er is altijd werk en er is altijd ook wel een idee én ruimte voor iets nieuws. Dat maakt het werk ook altijd afwisselend. Je hoeft nooit stil te zetten. Daarbij is er een heel leuk team. Samen pakken we alles aan. Of het nu het reparen van een jeep is, het herstellen van de verwarming, het bouwen van een slijterij of aanleggen van een beregeninginstallatie. Samen maken we het altijd.” 

 
 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
       
  Telefoon 0413-229153  
 
NIEUW OP DE HEISCHE HOEVE: 
camperplaatsen met luxe privé-sanitair!

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Viruscrisis... of kans?

Viruscrisis... of kans?

zondag 15 maart 2020

23 jaar geleden werd onze boerderij getroffen door een heftig virus: de varkenspest. Een crisis die aan de rest van Nederland grotendeels voorbij ging, maar voor ons huis en haard op het spel zette. En toch... Uiteindelijk ontstonden uit deze crisis ook nieuwe nog mooiere bedrijven op het erf van de boerderij, waaronder De Heische Hoeve .

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč