Even voorstellen | Tim Terpstra

Even voorstellen | Tim Terpstra

woensdag 27 november 2019

Je krijgt onze mensen regelmatig aan de telefoon, of je ontmoet ze. Maar wie zijn ze nou eigenlijk? Wat is hun achtergrond, hun bevlogenheid? Tijd voor een blik achter de schermen. Deze keer: Tim Terpstra

‘Van forel uit Vinkel tot lamsvlees uit Zeeland’

Tim Terpstra (26) woont in Oss en werkt als kok bij de Heische Hoeve.  “Ik volgde een opleiding tot kok bij het ROC in Oss en ben daarna bij een restaurant aan de slag gegaan. Mijn vriendin tipte me 4,5 jaar geleden voor een vacature bij de Heische Hoeve. Ik voelde me er meteen thuis.

Ik begon als afwashulp en verzorg nu alles, van ontbijt, lunch en diner tot Outdoor Cooking, BBQ en pizzaworkshops. Alles wat lekker is dus,” lacht hij. “En geen dag is hetzelfde. Bij mijn vorige job had ik vaste taken, je wist bijna letterlijk wat je elke dag moest doen. Hier is dat elke dag opnieuw een verrassing. Is er een dag niets te doen in de keuken dan help ik mee het dak te isoleren of - in de zomer - de kersen mee te plukken. Ik hou er van om mee aan te pakken. Maar met mijn passie voor koken ben ik natuurlijk het meest in de keuken. Ik stel zelf de menukaart samen en ben bijna dagelijks aan de slag met lokale producten.

We werken met het beste en het lekkerste uit de buurt. Van forel uit Vinkel tot lamsvlees uit Zeeland. Die werkwijze vind ik mooi aan de Heische Hoeve. Net als de veelzijdigheid van het werk. Daarnaast is de organisatie gericht op het bedrijfsleven, daardoor hoef ik weinig te werken op zon- en feestdagen en kan ik toch mijn sociale contacten onderhouden. Zolang de gasten maar tevreden zijn en met een lach op hun gezicht naar huis gaan kan er veel, die ruimte, dat is heerlijk om in te werken.”

 
 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
       
  Telefoon 0413-229153  

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Bus Whisky & De Heische Hoeve openen nieuw boerderijrestaurant

Bus Whisky & De Heische Hoeve openen nieuw boerderijrestaurant

maandag 31 augustus 2020

Bus Whisky heeft een nieuwe boerderijrestaurant geopend bij haar whiskystokerij op De Heische Hoeve in Loosbroek. Het charmante en sfeervol ingerichte restaurant heeft naast een menukaart met vrijwel uitsluitend streekproducten ook een mooie groene kaart met een royale plantaardige en glutenvrije keuze. Naast de huis gestookte whisky worden ook…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč