Joop Kivits (73) al 12,5 in dienst bij De Heische Hoeve ná zijn pensioen

Joop Kivits (73) al 12,5 in dienst bij De Heische Hoeve ná zijn pensioen

vrijdag 28 februari 2020

‘Er is een continue drang om te groeien’

 

Joop Kivits (73) uit Rosmalen werkt op de kop af 12,5 jaar bij de Heische Hoeve. “Ik zag een advertentie staan in een krantje,” vertelt de pensionado. “Ik was net met vroegpensioen en wilde niet achter de geraniums gaan zitten. Na zes keer de garage opruimen en klussen bij de kinderen was het mooi geweest. Ik was chef-monteur bij een installatiebedrijf (verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling) en die kennis en ervaring wilde ik nog graag inzetten. Dat kan bij De Heische Hoeve.

Bij het eerste gesprek was er meteen een klik en het is een heel leuk bedrijf om te werken, er is een continue drang om te groeien en te verbeteren en daar wordt iedereen in meegenomen. Het is fijn om daar onderdeel van te zijn.” De allrounder is bijna overal voor inzetbaar. “Behalve de elektronica, daar blijf ik liever vanaf, verder doe ik alles, binnen en buiten. Ik heb onlangs nog een opleiding gegaan om warmtepompen te installeren en heb ik de warmtepompen op de hoeve aangesloten en de verwarmingsketels vervangen. Juist door de vrijheid en variatie in het werk was ik meteen gewend. Veel taken overlappen elkaar en ik voel me nergens te groot of te oud voor. Als het nodig is was ik ook mee af in de keuken”.

De pensionado geniet van zijn werk, maar ook van zijn caravan in Renesse. “Ik heb een contract voor 18 uur en die uren zet ik flexibel in. We helpen elkaar altijd en overal, dat is voor mij typisch de Heische Hoeve. De spelregels zijn simpel: er liggen altijd plannen voor nieuwe dingen maar wat kapot is komt eerst. En er is veel, heel veel, dus er is ook altijd wat te doen.”

 
 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
       
  Telefoon 0413-229153  
 
NIEUW OP DE HEISCHE HOEVE: 
camperplaatsen met luxe privé-sanitair!

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Viruscrisis... of kans?

Viruscrisis... of kans?

zondag 15 maart 2020

23 jaar geleden werd onze boerderij getroffen door een heftig virus: de varkenspest. Een crisis die aan de rest van Nederland grotendeels voorbij ging, maar voor ons huis en haard op het spel zette. En toch... Uiteindelijk ontstonden uit deze crisis ook nieuwe nog mooiere bedrijven op het erf van de boerderij, waaronder De Heische Hoeve .

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.