Vacature zelfstandig winkelmedewerker Heische Hoeve Den Bosch (16-24 uur)

Vacature zelfstandig winkelmedewerker Heische Hoeve Den Bosch (16-24 uur)

dinsdag 27 april 2021

De leukste weekend-bijbaan voor food-studenten & foodies in Den Bosch!

We horen je denken: ‘een leuke bijbaan? In een boerderijwinkel in de binnenstad? Jaja…’ Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. En het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken en alle ruimte om zelf nieuwe initiatieven te bedenken en te testen in de winkel. Je draait de winkel in principe zelfstandig op de dagen dat je werkt. En inspireer ons maar en laat maar zien dat jij klanten met een glimlach terug laat komen. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris. En moet je een week hard blokken voor tentamens? Dan passen we je werktijden aan!
 
Jouw goal
Word onze verkoopmedewerker boerderijwinkel Heische Hoeve Den Bosch met unieke streekdelicatessen en zorg met jouw skills dat klanten altijd met heerlijke cadeaupakketten, verse seizoenproducten en gezonde groenteboxen naar huis gaan. Naast dat je klanten helpt met hun vragen, zorg je ook dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn, bestel je zelf bij onze collega-boeren en zorg je dat ze perfect in de schappen liggen. Welke uitdaging je ook op je bord krijgt, jij maakt het! En als je ambities heb op het gebied van food design, krijg je de kans om ook op dat vlak een kijkje in onze keuken te nemen.
 
Hoe word jij onze nieuwste superster?
- Je bent een gepassioneerde foodie van 18 jaar of ouder
- Je doet een opleiding op het gebied van food en zoekt een bijbaan die past bij je opleiding of je hebt gewoon een enorme passie voor food en zoekt een leuke bijbaan
- Je woont/studeert in Den Bosch of directe omgeving
- Je bent minimaal 16-24 uur per week(end) beschikbaar
 
Bij De Heische Hoeve gebeurt het!
De Heische Hoeve is een streekproductenboerderij waar we biologisch willen werken zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Het is een gezellig bedrijf met leuke collegas’s. Naast een actieve boerderij met tuinbouw, fruitteelt, voedselbos en akkerbouw hebben we in Loosbroek, vlakbij Den Bosch ook een boerderijrestaurant, camping en B&B en verwerken we onze streekproducten veelal zelf in o.a. een eigen whiskystokerij, bierbrouwerij en mosterdmakerij.
 
Werken bij De Heische Hoeve voelt eigenlijk niet eens als werken. Sta je de ene dag nog gezellig in de winkel, de volgende dag sta je in onze boomgaard, in ons voedselbos of op het veld bij onze boeren om producten op te halen. Of heb met je collega’s van onze whiskystokerij een overleg om een leuke winkelactie te bedenken. Dus of dit de leukste bijbaan van Den Bosch is? Echt wel! Zie jij jezelf al helemaal rondlopen in de leukste boerderijwinkel van Nederland? Wij jou wel! Solliciteer nu op deze leuke bijbaan van zelfstandig winkelmedewerker en we zien je snel!

Wat zoeken we in jou?

 • - Jij bent representatief;
 • - Jij bent commercieel ingesteld
 • - Jij bent flexibel 
 • - Jij stapt gemakkelijk op vreemden af
 • - Jij kunt goed zelfstandig werken
 • - Jij bent bereid om op zaterdagen en zondagen te werken (andere dagen zijn een pré)
 • - Een rijbewijs B is een pré

Wat ga je doen?

 • - Je gaat zelfstandig onze Boerderijwinkel runnen op de dagen dat je werkt
 • - Je gaat mensen enthousiasmeren over verschillende Heische Hoeve producten en diensten
 • - Tastings & workshops houden
 • - Verwerken van webshop bestellingen
 • - Adviseren van mensen over de Heische Hoeve
 • - Ambassadeur zijn voor De Heische Hoeve

Wat bieden wij jou?

 • - All-in brutosalaris van 12,37 euro per uur incl vakantiegeld en uitbetaalde vrije dagen (bij een leeftijd van 21 jaar of ouder)
 • - Reiskostenvergoeding
 • - Je krijgt een jaarcontract 
 • - Je bent 1 weekend per maand vrij

Smaakt dit naar meer?

Kijk jij uit naar een mooie toekomst bij De Heische Hoeve? Laat ons weten waarom jij jezelf ziet als onze nieuwe collega en overtuig ons met jouw motivatie en solliciteer via www.heischehoeve.com/online-sollicitatie-winkelmedewerker

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
       
  Telefoon 0413-229153  
 

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Vacature zelfstandig winkelmedewerker Heische Hoeve Den Bosch (16-24 uur)

Vacature zelfstandig winkelmedewerker Heische Hoeve Den Bosch (16-24 uur)

dinsdag 27 april 2021
De leukste weekend-bijbaan voor food-studenten & foodies in Den Bosch! We horen je denken: ‘een leuke bijbaan? In een boerderijwinkel in de binnenstad? Jaja…’ Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. En het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken en alle ruimte om zelf nieuwe… Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

 • ‚Äč