Geef hier de naam door van jouw collega!

Geef hier de naam van je vriend of collega door en win een paar klompsloffen!
 

De Heische Hoeve heeft een unieke aanbieding! Geef nu de naam door van een vriend of collega die gaat over de organisatie van het personeelsuitje van dit jaar! Onder de ingezonden namen die voor 31 maart een offerte aanvragen verloot de Heische Hoeve 5 gratis all-inclusive bedrijfsuitjes!*

Als deze vriend of collega ook daadwerkelijk een uitje boekt, ontvang jij als tipgever gratis een uniek paar klompsloffen van de Heische Hoeve als dank voor jouw hulp! Doe dus nu mee, vul de gegevens in en wie wint zit jij er straks warmpjes bij met jouw eigen klompsloffen!
 
N.B.: ben jij zelf verantwoordelijk voor het uitje? Vraag dan zelf een offerte aan voor 31 maart en maak zelf kans op een gratis uitje*! Vermeld bij de offerteaanvraag deze actie. Als je boekt is er natuurlijk ook een paar sloffen voor jou!
 
 Jouw eigen naam    
 Jouw eigen mailadres    
 Bedrijf van je collega    
 Naam van je collega    
 Telefoon collega    
 Emailadres collega    
      Neem contact op met mijn vriend of
collega voor deze speciale actie en ik
maak kans op een uniek paar klompsloffen!
     
     
     

* all-inclusive bedrijfsuitje naar keuze zonder overnachting voor maximaal 15 personen. Datum uitje in overleg met de Heische Hoeve. Indien je met meer dan 15 personen wilt komen kan dat ook. Deze extra personen betalen dan de normale prijs.