De Brabantse meerkamp, pizza-workshop & overnachting

€ 135,00 p.p. incl. BTW

Programma

   
PROGRAMMA  

 

 
14.30 uur  Ontvangst met koffie/thee en een versnapering 
   
15.00 uur Uitleg van het programma
   
15.15 uur
Brabantse Meerkamp
Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team? Een outdoortraining of een dag op de hei is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen en is vaak genoeg om mensen zover te krijgen dat ze gelijkgericht werken aan gezamenlijke prestaties. Een uitstekende vorm van teambuilding zijn teamuitstapjes of survivaltrainingen zoals de Brabantse Meerkamp van de Heische Hoeve. Een gezellig en leerzaam uitje, wat is gericht op het verbeteren van de onderlinge sfeer.
 
Met een knipoog naar het dagelijks werk op en rond een Brabantse boerderij voeren de deelnemers in teamverband opdrachten uit. De Brabantse Meerkamp is een ideaal bedrijfsuitje als het gaat om teambuilding. De teams nemen het tegen elkaar op tijdens verschillende activiteiten. Elke activiteit duurt ongeveer een kwartier. Op een ludieke en sportieve manier gaan de onderlinge teams de strijd met elkaar aan tijdens onderdelen als kruiwagenrace, touwtrekken, de A-loop, bamboebuilden en boogschieten. De ultieme test is de vraag wie van de teams over het water kan lopen?
 
Tijdens deze avontuurlijke competitie draait het om samenwerking, communicatie, teamgeest en natuurlijk wedstrijdgeest! Oh ja, en over de zin en onzin van kledingcodes in relatie tot teambuilding: bij De Heische Hoeve gaan alle deelnemers aan de Brabantse Meerkamp standaard gekleed in overall en klompen.
   
16.15 uur Pauze
   
16.30 uur Vervolg Brabantse meerkamp
   
17.30 uur Gezamenlijke borrel & prjsuitreiking
   
18.00 uur Pizza-workshop met streekproducten
  Heb jij wel eens een pizza met streekproducten gemaakt? We beginnen de workshop met het opstoken van de steenoven. Terwijl deze ambachtelijke hout-oven opgestookt wordt gaan we aan de slag met de voorbereidingen. 
 
Het geheim van een heerlijke pizza is de bodem. Zelf deeg maken is een tijdrovende klus omdat het deeg een tijdje moet rusten. Daarom hebben we dat gedeelte al voor jullie voorbereid, net als een huisgemaakte basissaus van verse tomaten uit de regio die niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt, maar meer dan mooi genoeg voor onze pizzasaus en zo niet verloren gaan.
 
Je krijgt de gelegenheid om de toppings helemaal naar jouw keuze samen te stellen en zelf te snijden. Je krijgt een uitgebreide keuze uit verse ingrediënten en kruiden -waar mogelijk biologisch- van het seizoen uit de eigen moestuin en boomgaard op De Heische Hoeve. Die vullen we aan met vis uit onze forelvijver en mooie groenten en kazen van boeren uit de buurt. 

Je bent helemaal vrij om er je eigen draai aan te geven. Kaas, vlees, vis, vegetarisch, veganistisch of halal, er is voor ieder wat wils en je kunt gedurende 2 uur onbeperkt genieten.
   
20.00 uur Borrel bij kampvuur of open haard
Een absolute sfeermaker is de borrel tijdens het kampvuur aan het water. Bij minder weer kan er geborreld worden rond de open haard.
   
00.00 Overnachting 2 persoonskamer
Wanneer je jezelf 's avonds terugtrekt in je geheel in stijl ingerichte kamer, ervaar je de ultieme stilte van het platteland. Goed uitrusten en weer nieuwe energie opbouwen. 
   
09.00 uur Uitchecken & Boerenontbijt
Een bourgondisch ontbijt met diverse streekproducten en sterke koffie om ontspannen wakker te worden.
   
10.00 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!
   

 

Specificaties

Prijs
€ 135,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 15
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
1 april -1 november
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
 • Alle genoemde excursies in het programma.
 • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
 • Uitgebreide en gevarieerde lunch te velde met streekproducten.
 • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Borrel bij kampvuur of haardvuur.
 • Overnachting in een landelijke hotelkamer met wireless internetverbinding.
 • Gratis joggingroutes en sportschoenen beschikbaar.
 • Uitgebreid luxe ontbijtbuffet met streekproducten.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid De Brabantse meerkamp, pizza-workshop & overnachting

Programma
8.8
Vriendelijkheid personeel
9.2
Algemeen oordeel
9.1
Kwaliteit diner/BBQ
8.4
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
71

Gastenboek

 • 6 mei - Familie van de Bovenkamp (11 pers) Begeleiding outdoor werd zeer sympathiek verzorgd door John, en stagemedewerker Moon!
 • 4 juni - Kaemingk (18 pers) Met ons team van 18 personen kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd bedrijfsuitje op een prachtige locatie! Een mooie, ruime groepsaccommodatie met plek in de tuin, waar we na de actieve meerkamp hebben genoten van een heerlijke barbecue. In de avond was er voldoende gelegenheid voor ons eigen programma in de gezellige bar. Als afsluiting 's ochtends nog een ontbijt op het terras met verse streekproducten. Het was prima verzorgd, bedankt hiervoor!
 • 2 oktober - Vital Health Software BV (83 pers) Bedankt voor de goede zorgen tijdens ons erg leuke en geslaagde bedrijfsuitje.
 • 13 september - Veiligheidsregio Noord-Holland Noord (34 pers) Verrassende locatie met geweldige faciliteiten. Fijn dat iedere groep een 'eigen' ruimte heeft! Wij hebben genoten - zeker voor herhaling vatbaar ;-) #brandweer #warmenhuizen
 • 13 september - Veiligheidsregio Noord-Holland Noord (34 pers) Het was super … wij hebben echt ontzettend genoten van jullie geweldige locatie. Eten geweldig, drinken in overvloed en fijne mensen om ons heen … kortom, wij zijn fan!!
 • 23 december - De Delta kliniek Maasland (15 pers) Allereerst willen wij jullie bedanken voor een onwijs leuk weekend dat wij hebben gehad bij jullie op de Heische Hoeve. Nogmaals bedankt voor het leuke weekend! Team dierenkliniek de Delta.
 • 12 september - Brandweer Vereniging Elst Gld (36 pers) Een zeer leuk weekend gehad.zeker de moeite waard aardige mensen,schone slaapkamers en lekker eten.Alleen als men een overnachting heeft met een groep hou er rekening mee dat je een avondvullend programma afspreekt of dat zelf regel. Maar het was TOP.
 • 6 juli - Luxor Theater (67 pers) Met een zeer gemengd gezelschap van collega's 2 geweldige dagen gehad op de de Heische Hoeve. Fijne locatie, bijzonder gastvrij personeel, niets was te veel. Alle extra wensen werden direct opgepakt. De BBQ was erg smakelijk, ook voor de collega's met speciale dieetwensen was goed rekening gehouden. De slaapkamers waren prima, de sanitaire ruimte meer dan voldoende en alles was schoon en goed onderhouden. De Brabantse meerkamp was goed opgezet en iedereen werd betrokken op een prettige manier. De volgende dag was qua weer minder maar het programma met de scooters en kano's werd door alle deelnemers erg leuk gevonden. Voor herhaling vatbaar.
 • 22 mei - Centrum voor tandheelkunde Voerendaal (15 pers) Super weekend gehad!
 • 24 maart - Personeelsvereniging 't Roze Schaap (44 pers) Top locatie!
 • 18 januari - Personeelsvereniging 't Roze Schaap (44 pers) Gezellige accomodatie,
 • 22 september - Frans Schuurmans (13 pers) Vriendenweekend gehad we hebben erg genoten zowel van het programma als van de accommodatie , super!!!
 • 21 september - Frans Schuurmans (13 pers) Vriendenweekend gehad bij de heischehoeve met overnachting. Het was super zowel dagprogramma als de slaapgelegenheid. Zeker voor herhaling vatbaar
 • 15 juni - Brandweer Limburg Noord (18 pers) Met brandweer Roermond hier de Brabantse Meerkamp gedaan. Het was in één woord TOP! Gezellig, goed georganiseerd, vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
 • 15 juni - Big Brother BV (55 pers) Wij hebben een fantastisch bedrijfsuitje gehad op deze bijzonder locatie. 's middags met tandems gefietst en een kanotocht gemaakt. Een heerlijke BBQ gehad en een fantastische feestavond tot diep in de nacht! Niets is te gek! Fantastisch!
 • 4 juli - ACL (42 pers) Het was gezellig en goed verzorgd!
 • 4 juli - GE Healthcare (22 pers) Goede locatie om even te ontspannen. Thanks!
 • 11 oktober - KLPD / BZO (17 pers) beetje raar dat er cognac wordt aangeboden door het personeel na de BBQ en dat dat dan wel moet worden afgerekend nadien
 • 13 september - KLPD / BZO (17 pers) We willen graag het hele team van de Heische Hoeve bedanken voor een zeer geslaagde reünie.
 • 13 september - KLPD / BZO (17 pers) Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid ! Jullie hebben een prima team. Het was een bijzonder leuke dag en we hebben een leuke reünie gehad. Het middagprogramma is wat ingekort door het slechte weer, maar dat mocht de pret niet drukken. De vlag in de bamboetoren is nog nooit zo hoog geweest. De BBQ was prima verzorgd en dat hebben we weer gewoon buiten kunnen doen. De overnachting en het ontbijt waren goed. Nogmaals dank voor een zeer geslaagd uitje en succes met alles op de Heische Hoeve. Ps. We zullen genoeg reclame gaan maken binnen onze afdelingen en werkkringen.
Toon meer referenties

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.