Boerderijrestaurant

Een whiskystokerij heeft traditioneel een eigen proeflokaal. Maar bij De Heische Hoeve en Bus Whisky staat Proef Lokaal ook voor genieten van streekproducten. Het charmante en sfeervol ingerichte boerderijrestaurant van Bus Whisky op De Heische Hoeve heeft een menukaart met vrijwel uitsluitend streekproducten en ook een mooie groene kaart met een royale plantaardige en glutenvrije keuze. Naast de huis gestookte whisky worden ook de meeste bieren en frisdranken op eigen boerderij gebrouwen en gebotteld. 

Bij de meeste gerechten op de kaart is aangegeven van welke boer in de buurt het afkomstig is. En naast huis gebrouwen bieren en zelf gebottelde frisdranken, hebben we ook uitsluitend huis gestookte eau-de-vie en likeuren. We hebben zelfs een eigen koffiebranderij. Op het wensenlijstje staan nog een eigen theeplantage op de boerderij. Dan zou ons restaurant qua drank helemaal zelfvoorzienend zijn.

Uit eten bij Bus Whisky is een beleving op zich. Vanuit het restaurant kijk je aan de ene kant in de open keuken naar het werk van de koks. En als je je omdraait, zie je de whiskystokers aan het werk in de distilleerderij van Bus Whisky. Hoe gaaf is dat? Helemaal leuk is om je diner te combineren met een van de dagelijkse rondleidingen door de whiskystokerij om 16.00 uur. Of combineer de rondleiding van 13.30 uur met een lunch vooraf of een borrel op het terras nadien!

<< bekijk de lunchkaart >>    << bekijk de avondkaart >>

Het boerderijrestaurant is 7 dagen per week geopend voor terras, lunch & diner van 11.00 - 22.00 uur. 

Reserveren is zeer gewenst en kan heel eenvoudig online via onderstaande link:
 

KLIK HIER OM EEN TAFEL TE RESERVEREN


Adresgegevens:
Bus Whisky Distillers | Boerderijrestaurant
Heideweg 1a
5472 LC Loosbroek
restaurant@buswhisky.com

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       
  Telefoon 0413-229153  
 

TIP:

voor bedrijfsuitjes met minder dan 15 personen kun je terecht bij Bus Whisky: www.buswhisky.com/activiteiten

 

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Bus Whisky wint weer goud in Azië

Bus Whisky wint weer goud in Azië

woensdag 23 maart 2022

“Gouden medaille bij China Wine & Spirits awards”

Eind 2019 werd Bus Whisky succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide de Brabantse whisky start-up uit tot de tweede whiskyproducent van Nederland. Dennis Hurkmans en Ezra Leeger zijn eigenaren van de Loosbroekse whiskystokerij. Hun…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.