Whisky, Weilandgames & BBQ

€ 79,50 p.p. incl. BTW

Programma

   
PROGRAMMA  
   
13.30 uur  Ontvangst met koffie/thee en een versnapering 
   
14.00 uur Uitleg van het programma
   
14.15 uur Whisky & Weilandgames
 
Hoe smeed je een groep individuen tot een hechte clan? Een outdoortraining of een dag op de hei is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen en is vaak genoeg om mensen zover te krijgen dat ze gelijkgericht werken aan gezamenlijke prestaties. De Whisky & Weilandgames vormen een uniek en leerzaam uitje, wat is ook nog eens bijdraagt aan het verbeteren van de onderlinge sfeer.
 
Met een knipoog naar de Schotse Highlandgames voeren de deelnemers in clans opdrachten uit. Bij de Whisky & Weilandgames nemen de clans het tegen elkaar op tijdens verschillende activiteiten. Op een ludieke en sportieve manier gaan de onderlinge teams de strijd met elkaar aan in verschillende onderdelen zoals; hamerslingeren, hooisteken en de whiskybarrelrace.
 
Tijdens deze avontuurlijke competitie draait het om samenwerking, communicatie, teamgeest en natuurlijk wedstrijdgeest! Oh ja, en over de zin en onzin van kledingcodes in relatie tot teambuilding: bij De Heische Hoeve gaan alle deelnemers aan de Whisky & Weilandgames standaard gekleed in kilts.
   
15.15 uur Pauze
   
15.30 uur Rondleiding door de whiskystokerij
  De Heische Hoeve is een actieve boerderij en legt zich naast de teelt van kersen, druiven en mosterd ook toe op de teelt van eigen brouwgerst en het stoken van whisy. Tijdens de rondleiding door de whiskystokerij kun je zien en ervaren hoe dit eeuwenoude ambacht weer nieuw leven in wordt geblazen op De Heische Hoeve. In een sfeervolle ambiance kom je van alles te weten over het het maken van whisky en neem je uiteraard ook de proef op de som. 
   
16.30 uur Gezamenlijke borrel
   
17.30 uur
BBQ met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 
 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
   
20.30 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje
     
     

 

Specificaties

Prijs
€ 79,50 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 12
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
Jaarrond
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
  • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
  • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
  • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
  • Zelf je eigen biertje tappen!
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
  • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid Whisky, Weilandgames & BBQ

Programma
8.0
Vriendelijkheid personeel
8.0
Algemeen oordeel
8.0
Kwaliteit diner/BBQ
10.0
Aanbevelingspercentage
100.0%
Aantal metingen
1

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.