Viruscrisis... of kans?

Viruscrisis... of kans?

zondag 15 maart 2020

23 jaar geleden werd onze boerderij getroffen door een heftig virus: de varkenspest. Een crisis die aan de rest van Nederland grotendeels voorbij ging, maar voor ons huis en haard op het spel zette. En toch... Uiteindelijk ontstonden uit deze crisis ook nieuwe nog mooiere bedrijven op het erf van de boerderij, waaronder De Heische Hoeve .

Nu, bijna 25 jaar later schudt onze boerderij weer op haar grondvesten door de crisis die veroorzaakt wordt door wederom een virus. Dat hakt er bij ons op De Heische Hoeve ook nu stevig in. Tegen wil en dank zijn we inmiddels ervaringsdeskundig ten aanzien van de impact van een virus op je bedrijf. Het is een game-changer, het kan je de kop kosten, je kunt er huis en haard in verliezen. En soms verlies je zelf het overzicht en kan existentiële stress bezit van je nemen. Dan 'besmet' je ook jezelf. Uit ervaring weten we inmiddels dat in elke crisis ook kansen zitten. Zoals De Heische Hoeve is ontsproten uit een viruscrisis, zijn er ook nu weer knoppen te vinden die prachtige bloemen geven als ze de juiste aandacht krijgen. Dus hou goede moed! Voor je het weet ben je 25 jaar verder en bleek deze periode een cruciale fase in je ondernemerschap of je persoonlijke ontwikkeling.

maart 2020

Dennis Hurkmans

 
 

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  E-mail info@heischehoeve.nl  
       
  Telefoon 0413-229153  

 

Nieuwsmeer nieuws >>

Bus Whisky & De Heische Hoeve openen nieuw boerderijrestaurant

Bus Whisky & De Heische Hoeve openen nieuw boerderijrestaurant

maandag 31 augustus 2020

Bus Whisky heeft een nieuwe boerderijrestaurant geopend bij haar whiskystokerij op De Heische Hoeve in Loosbroek. Het charmante en sfeervol ingerichte restaurant heeft naast een menukaart met vrijwel uitsluitend streekproducten ook een mooie groene kaart met een royale plantaardige en glutenvrije keuze. Naast de huis gestookte whisky worden ook…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.

  • ‚Äč