De Heische Hoeve zoekt een zelfstandig werkend kok

De Heische Hoeve zoekt een zelfstandig werkend kok

zondag 28 februari 2021

In verband met de uitbreiding van ons bedrijf zoeken we een zelfstandig werkend kok (24-38 uur) Je werkt in de open keuken van het boerderijrestaurant van Bus Whisky en De Heische Hoeve. Streekproducten en/of whisky zijn helemaal jouw passie! En met al dat heerlijks van eigen boerderij en uit eigen stokerij bereid jij heerlijke diners. Zelfstandig een restaurantkeuken draaien is jou wel toevertrouwd. 

En dat doe je natuurlijk niet alleen! Samen met ons team en de bedieningscrew zorg je voor een goede sfeer in de open keuken. Want werkplezier staat natuurlijk hoog in het vaandel. En we zorgen er voor dat je elke 3 weken een weekend vrij bent en dat je periodiek ook vroege diensten kunt draaien, zodat je een avond voor jezelf hebt..

Als zelfstandig werkend kok kun binnen De Heische Hoeve alle kanten op. Het zwaartepunt ligt in het boerderijrestaurant bij Bus Whisky (www.buswhisky.com/boerderijrestaurant), maar er zijn ook mogelijkheden qua food design en de productie van streekproducten, het verzorgen van workshops en in onze boerderijwinkel in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. We proberen van deze baan een maatpak te maken wat naadloos aansluit op jouw interesses en ambities. Dus wanneer je van afwisseling houdt ben je bij ons op het goede adres.

Is je interesse gewekt? Kijk dan snel op www.heischehoeve.com/zelfstandig-werkend-kok voor meer informatie of om direct te solliciteren. Of bel ons even voor meer informatie: 0413-229153

De Heische Hoeve, meer weten? Bel 0413-229153

  E-mail info@heischehoeve.nl    
       
     

 

Nieuwsmeer nieuws >>

De Heische Hoeve in nationale Food100

De Heische Hoeve in nationale Food100

zondag 03 september 2023

Bus Whisky en De Heische Hoeve staan dit jaar in nationale Food100, dé lijst van voedselveranderaars in Nederland die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. Elk jaar wordt een nieuwe lijst samengesteld met de 100 meest vooruitstrevende en veelbelovende voedselveranderaars van dat moment. De…

Lees meer >>

Wij mochten eerder werken voor o.a.