Weekend actief in Brabant

€ 300,00 p.p. incl. BTW

Programma

 
19.30 uur   Ontvangst & inchecken
       
20.30 uur   Gezamenlijke borrel 
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!
     

 

  Een absolute sfeermaker is de borrel tijdens het kampvuur aan het water. Bij minder weer kan er geborreld worden rond de open haard.  
       
00.00 uur   Overnachting 2 persoonskamer
Wanneer u zich 's avonds terugtrekt in uw geheel in stijl ingerichte kamer, ervaart u de ultieme stilte van het platteland. Goed uitrusten en weer nieuwe energie opbouwen.
 
       
09.00 uur   Boerenontbijt
    Een bourgondisch ontbijt met diverse streekproducten en sterke koffie om ontspannen wakker te worden.
       
10.30 uur   Uitleg van het programma
     
10.45 uur   Fietstocht met de familiefiets
Je vertrekt per familiefiets of tandem door de rustieke, landelijke omgeving, via de lanen van het eeuwenoude landgoed Zwanenburg, naar de 14e eeuwse Kilsdonkse watermolen in Dinther. 
     
12.00 uur   Rondleiding Kilsdonkse Molen
Deze molen is met een gecombineerde aandrijving een zogenaamde 'watervluchtmolen'. Deze molens komen verder niet meer voor in Nederland en zijn ook in het buitenland uiterst zeldzaam. Tijdens een rondleiding kom je er alles over te weten.
     
13.30 uur   Lunch te velde
Luxe broodjeslunch aan het water bij de Klisdonkse Molen
     
14.30 uur   Tocht met de fluisterboot
De Kilsdonkse Molen vormt tevens de instapplaats van de fluisterboot. Met de fluisterboot verken je het Brabantse riviertje de Aa. Deze oever kent een zeer lange bewoningsgeschiedenis met vele kernen. Unieke bouwwerken uit het verleden op deze oever zoals Buitenplaats Zwanenburg, de Kilsdonkse molen en Kasteel Heeswijk zijn uitzonderlijk goed bewaard gebleven.
     
15.30 uur   Aankomst bij Kasteel Heeswijk
Uiteindelijk meer je aan bij Kasteel Heeswijk een van de top 5 monumenten van Brabant. Deze voormalige waterburcht is een kasteel in de ware zin van het woord, met torens, galerijen, een kasteeltuin en omgeven door een brede slotgracht. 
     
16.00 uur   Huifkartocht naar De Heische Hoeve
Bij deze oudste burcht van Brabant staat een huifkar klaar waarmee de tocht wordt vervolgd richting De Heische Hoeve onder het genot van een borrel.
     
17.00 uur   Gezamenlijke borrel & opfrismomen
     
18.30 uur   BBQ met streekproducten
De Heische Hoeve werkt vrijwel uitsluitend met streekproducten! Onze BBQ's bestaan daarom vrijwel geheel uit vlees van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Onze bakker gebruikt o.a. lokaal geteelde granen als spelt en we telen onze groenten deels zelf en halen ze bij boeren in de buurt. Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 

De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf BBQ-en en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek!

     
21.00 uur   Borrelen aan het kampvuur
    Een absolute sfeermaker is de borrel tijdens het kampvuur aan het water. Bij minder weer kan er geborreld worden rond de open haard.  
     
00.00 uur   Overnachting 2 persoonskamer  
    Wanneer u zich 's avonds terugtrekt in uw geheel in stijl ingerichte kamer, ervaart u de ultieme stilte van het platteland. Goed uitrusten en weer nieuwe energie opbouwen.  
     
10.00 uur   Uitchecken & Boerenbrunch  

 

  Een bourgondisch ontbijt met diverse streekproducten en sterke koffie om ontspannen wakker te worden.  
       
11.30 uur   4x4 jeeptrail
   
Tijdens de jeeptrail door Brabant rijd je in teamverband met een cabriojeep van start naar finish. Aan de hand van een bolletje-pijltje roadbook zal de te rijden route zich ontvouwen. 
Zandwegen die je 4x4 vaardigheden danig op de proef stellen zorgen voor de nodige spanning en natuurlijk voor punten. Door een combinatie van vaardigheid met de 4x4 en scherpzinnigheid moet je je route zien te vinden.
     
14.00 uur
 
  Terugkomst op de Heische Hoeve met koffie en een worstenbroodje
     
15.00 uur   Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!  
       

Specificaties

Prijs
€ 300,00 p.p. incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 12
Arrangement
all-inclusive
Beschikbaar
1 april -1 november
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
 • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
 • Begeleiding door professionele instructeurs die je vaste aanspreekpunt zijn gedurende de dag.
 • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
 • Uitgebreide luxe BBQ met streekproducten.
 • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
 • Zelf je eigen biertje tappen!
 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
 • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
 • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
 • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 35 personen.

Tevredenheid Weekend actief in Brabant

Programma
8.9
Vriendelijkheid personeel
8.0
Algemeen oordeel
7.7
Kwaliteit diner/BBQ
7.7
Aanbevelingspercentage
66.7%
Aantal metingen
6

Gastenboek

 • 28 mei - Dikker Zeelst B.V. (21 pers) Wat hebben wij een top weekend gehad. Het was werkelijk geweldig. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Mijn collega’s waren allemaal aangenaam verrast. Zij wisten van niks dus alles was een verrassing. Nogmaals dank voor een top weekend en ik ga jullie zeker aan iedereen aanbevelen!
 • 28 mei - Dikker Zeelst B.V. (21 pers) top weekend gehad met bedrijf Dikker BV. werkelijk alles was top verzorgd eten drinken alle outdoor activiteiten. Speciale dank aan Tim voor de prima begeleiding
 • 28 mei - Dikker Zeelst B.V. (21 pers) wij hebben een geweldig weekend gehad. alles was top verzorgd. de activiteiten, het eten en drinken, niets op aan te merken. super vriendelijk personeel. Tim dank je wel voor de begeleiding van zaterdag 26 mei. je had alles prima voor elkaar!! mochten we in de toekomst nog eens zo'n uitje willen plannen weten we waar we moeten zijn!!!!

Beschikbaarheid

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.